gyermek pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Boldogság - irodalmi pályázat

Pályázat weboldal készítésére


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

gyermek pályázatok

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat felhívásai: általános iskolásoknak családi meseopera előadás; gyermekintézményeknek részvétel a Gyermekek Világnapján

12:25 

A kiíró pályázati felhívásai: 1. Az Erkel Ferenc Színházban szervezett Leánder és Lenszirom című családi meseopera előadásának jegyeire, általános iskolások részére 2. Milyen kérdést intéznék a miniszterekhez, ha képviselő lennék?

Csecsemő- és Gyermekgyógyász Szakorvosjelöltek Méhes Károly ÖSZTÖNDÍJa

12:22 

Az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerben részt vevők támogatásával összefüggő feladatok végrehajtásához szükséges intézkedésekről szóló 1248/2011. (VII. 18.) Korm. határozat 1.a)-b) pontjaiban foglaltakkal összhangban a Csecsemő- és Gyermekgyógyász Szakorvosjelöltek Méhes Károly Ösztöndíjának célja, hogy a csecsemő- és gyermekgyógyász egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzésben részt vevőket támogatásban részesítse, segítve ezzel a fiatal szakorvosjelölteket pályájuk kezdetén a szakmai gyarapodáshoz elengedhetetlenül szükséges anyagi biztonság megteremtésének érdekében.

Anyukám és én

2015. január 28. 

A kiíró Anyukám és én címmel rajzpályázatot hirdet két korcsoport: I. óvodás, és II. alsó tagozatos gyermekek számára.

"Anyukám és én" - rajzpályázat ovisoknak és iskolásoknak

2015. január 25. 

A Csigabiga Gyermekház "Anyukám és én" címmel rajzpályázatot hirdet két korcsoport:

I. óvodás, és

II. alsó tagozatos gyermekek számára.


A rajzpályázat legszebb alkotásai illusztrációként teszik majd színesebbé, a 2015. év tavaszára tervezett "Neked köszönhetem mami..." c. anyák napi kötetet.


Minden pályázó egy beküldött alkotással pályázhat. A műveket jpg vagy pdf formátumban kérjük beküldeni a csigabigagyermekhaz@gmail.com címre. A tárgyszó: Anyukám és én. A kísérőlevélnek tartalmaznia kell az alkotó nevét, korcsoportját, és azt az e-mail címet, ahol a kapcsolatot a továbbiakban tartani tudjuk.


Beküldési határidő: 2015. március 31.

Ingyen út az erdei iskolába

2015. január 15. 

A kiíró célja, hogy az erdei iskolák során szerzett tapasztalatok, élmények megélésének lehetősége a nehéz anyagi körülmények közt élő családok gyermekeinek számára is elérhető legyen.

"Neked köszönhetem mami..."

2015. január 13. 

A Csigabiga Gyermekház irodalmi pályázatot hirdet "Neked köszönhetem mami..." című mottóval, négy korcsoport I. alsó tagozatos, II. felső tagozatos gyermekek, III. középiskolás fiatalok, és IV. felnőttek számára. A beküldött alkotásokból (novella, mese, vers, elbeszélés) 2015. év tavaszán, egy anyák napi gyűjteményt szeretnénk összeállítani és kiadni. Az alkotásokat február 28-ig várjuk.

Vándorbölcső útra kell

2015. január 12. 

Jelen pályázatunk célja, hogy segítsük helyi közösségek alakulását, ill. összefogását annak érdekében, hogy az öt parlamenti párt által aláírt nyilatkozatunk szellemében (http://www.haromkiralyfi.hu/otparti-nyilatkozat) támogassuk a családokat, a fiatalokat a gyermek vállalás terén, ill. ezzel összefüggő kérdésekben.

"Fehéret, feketét, tarkát..."

2014. november 24. 

AZ ÁCS KATÓ IRODALMI ALAPÍTVÁNY,
a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központ

P Á L Y Á Z A T A
2015-re
Címe: „Fehéret, feketét, tarkát…”

Pályázhatsz: versekkel, mesékkel, elbeszélésekkel, kisregénnyel. Írj, amiről szeretnél!
Irodalmi pályázatunk korhatára 8-16 év.
Várjuk az általános és középiskolás diákok, a gyermekotthonokban élők és egyéni pályázók részvételét, határainkon innen, határokon túlról is, magyar nyelven.
Pályázatod beadási határideje: 2015. január 31.
A pályázatra küldött alkotásokat, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetésével, neves szakemberek közül felkért zsűri bírálja el.
Az eredményhirdetésre 2015. áprilisban 25-én, a 22. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon kerül sor.
A pályázat első, második és harmadik helyezettjei, komoly jutalomban részesülnek.
Ismét átadásra kerül az Év Írói Műhelye cím, melyet Kocsis András Sándor a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének elnöke, a Kossuth Kiadó elnök vezérigazgatója támogat.
A nyerteseket levélben értesítjük, nevüket, pályázatukat , internetes honlapjainkon is nyilvánosságra hozzuk. Ezek címe: www.acskato.hu , http://konyvtar.mta.hu .
Pályaműveidre írd fel: nevedet, életkorodat, pontos lakcímedet, email címedet, telefonszámodat, iskolád nevét, címét, szaktanárod nevét.
Munkádat, kérjük, erre az új címre küldd:
MTA Könyvtár és Információs Központ,
postacím: 1245 Budapest Pf. 1002.
e-mail cím: acskato@konyvtar.mta.hu
Kérdéseidre felvilágosítást ad: Nagy Gabriella (telefon: 06-70/238-2195, email: acskato@freemail.hu) , Szikszai Edina (telefon: +36 1 411-6100/ 669 melléken, email: acskato@konyvtar.mta.hu)
A beérkezett műveket nem küldjük vissza. A pályázaton való részvételt az esetleges nonprofit közléshez való beleegyezésnek tekintjük.
A pályázat fővédnöke: Prof. Dr. Monok István az MTA. doktora, a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központ főigazgatója.

Budapest, 2014. november hóDr. Monok István Nagy Gabriella
főigazgató a Kuratórium elnöke

Rászoruló gyermekeket vár A Játékkészítő - rövidfilm- és videókészítés

2014. november 19. 

A Játékkészítő című, decemberben látható szuper pop-musicalt létrehozó kiíró felhívással fordul a rászoruló gyermekeket segítő alapítványokhoz, kérve segítségüket és közreműködésüket, hogy minél több gyermekhez eljuthasson annak a pályázatnak a híre, melynek győztesei részt vehetnek az akciómese előadásán. A pályázat témája a mese. Mit jelent számukra és hogyan alakítja, segíti a gyermekek életét a mese? A pályázat kiírói olyan rövidfilmeket, videókat várnak, melyben a gyermekek - különböző formában - megfogalmazzák a meséhez való viszonyukat. A legjobb pályaművek alkotói - egyének vagy csoportok - részt vehetnek A Játékkészítő előadásán, a budapesti Tüskecsarnokban.

Bátor Egér Szorongáscsökkentő Program

2014. november 18. 

A Mandala Oktatási központ szociálisan rászorult és traumán átesett gyermekek részére ingyenes fejlesztő és szorongáscsökkentő programot indít 6 éves kortól. Pályázat kiíró neve: Mandala Szinkron Oktatási Központ Időpont: december 1-től hétfőként A pályázat beadásának nincs határideje, a programba folyamatosan léptetjük be a gyermekeket! A program vezetője: Dr. Schlotthauer Ibolya, a Mandala Oktatási Központ Igazgatója (06-30/651-6657) Helyszín: 1141 Budapest, Szugló utca 125/D. (Intézményünk […]

Astellas Gyermekrajz Pályázat 2014

2014. november 12. 

A kiírók meghirdetik az ASTELLAS GYERMEKRAJZ PÁLYÁZAT 2014-t, a hazai gyermekorvosok elismeréséért.

Gyermek- és ifjúsági közösségépítő programsorozatok támogatása / IFJ-GY-14-E

2014. november 10. 

A pályázati program célkitűzései: a gyermek- és fiatal korosztály részére és aktív részvételével, legalább havi rendszerességgel megvalósuló értékközpontú és értékteremtő programsorozatok támogatása, amelyek hozzájárulnak a gyermek- és ifjúsági közösségek létrejöttéhez és megerősítéséhez, ifjúsági közösségi kezdeményezések megvalósulásához, továbbá elősegítik a fiatalok társadalmi részvételét. Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek keretében működő közösségek indulnak el, nem foglalkoztatott, oktatásban vagy képzésben nem részesülő (NEET) fiatalokat érnek el, illetve amelyek ifjúságsegítő szakemberek bevonásával valósulnak meg.

Megjelent a Kisgyermekkori nevelés támogatása című kiemelt felhívás kitöltőprogramja

2014. november 6. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében, 2014. október 10-én megjelent Kisgyermekkori nevelés támogatása című kiemelt felhívás kitöltőprogramja.

Módosult a ,,Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben című felhívás

2015. január 19. 

Módosult a ,,Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben című (TÁMOP-5.3.1-B-2-12/1-2 kódszámú) kiírások Pályázati útmutatója.

Neked köszönhetem mami...

2015. január 15. 

A kíiró irodalmi pályázatot hirdet Neked köszönhetem mami... című mottóval, négy korcsoport I. alsó tagozatos, II. felső tagozatos gyermekek, III. középiskolás fiatalok, és IV. felnőttek számára.

Tegyünk Együtt a Gyermekekért

2015. január 13. 

A kiíró azzal a céllal hirdeti meg a pályázatát, hogy rászoruló általános iskolák tejtermék-támogatáshoz jussanak. A program során támogatott rászorulók olyan, kizárólag általános iskolák lehetnek, amelyek hátrányos helyzetű térségekben működnek.

Legkreatívabb Cipősdoboz 2014

2014. november 30. 

Idén 6. alkalommal kerül megrendezésre Kreatív cipősdoboz pályázat. Keresik Magyarország legkreatívabb cipősdoboz ajándékát: egy olyan, rászoruló gyermeknek szánt ajándékcsomagot, amely kívül belül kreatív és ötletes! Ha úgy döntött, csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához (www.ciposdoboz.hu), küldje el kívül-belül kreatív cipősdobozáról készült fotóját a ciposdoboz@baptistasegely.hu e-mail címre 2014. december 16-ig.  No tags for this post.

Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása / SZAKE-IFJ-14

2014. november 22. 

Pályázat célja: azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban: Támogató) által gyermek és ifjúságügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.

Rászoruló gyermekeket vár A Játékkészítő

2014. november 19. 

A Játékkészítő című, decemberben látható szuper pop-musicalt létrehozó kiíró felhívással fordul a rászoruló gyermekeket segítő alapítványokhoz, kérve segítségüket és közreműködésüket, hogy minél több gyermekhez eljuthasson annak a pályázatnak a híre, melynek győztesei részt vehetnek az akciómese előadásán. A pályázat témája a mese. Mit jelent számukra és hogyan alakítja, segíti a gyermekek életét a mese? A pályázat kiírói olyan rövidfilmeket, videókat várnak, melyben a gyermekek - különböző formában - megfogalmazzák a meséhez való viszonyukat. A legjobb pályaművek alkotói - egyének vagy csoportok - részt vehetnek A Játékkészítő előadásán, a budapesti Tüskecsarnokban.

Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ logópályázat

2014. november 13. 

A Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti szolgálat pályázatot hirdet főiskolai/egyetemi hallgatók számára a Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ logójának megtervezésére. A pályázat kiírásának időpontja: 2014. november 12. A beküldött pályamunkának tartalmaznia kell: egy darab logótervet, valamint annak színbeli és formai leírását (arculati meghatározását) a pályázó adatait, pontos elérhetőségeit (cím, postai elérhetőség, telefonszám, e-mail). Pályázati határidő, elbírálás  […]

Módosult a ,,Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben című felhívás dokumentációja

2014. november 11. 

Módosult a ,,Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben című (TÁMOP-5.3.1-B-2-12/1-2 kódszámú) kiírások dokumentációja.

Módosult a ,,Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben című konstrukciók kitöltőprogramja

2014. november 10. 

Több pontban módosult a ,,Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben című (TÁMOP-5.3.1-B-2-12/1-2 kódszámú) kiírásokhoz kapcsolódó kitöltőprogram, melyek elérhetőek a honlapon.

Pályázat gyermek- és ifjúsági közösségépítő programsorozatok támogatására (IFJ-GY-14-E)

2014. november 6. 

A  Nemzeti  Család-  és  Szociálpolitikai Intézet nyílt pályázatot hirdet gyermek- és ifjúsági közösségépítő programsorozatok támogatására. A pályázat kódja: IFJ-GY-14-E A pályázati program célkitűzései: A gyermek- és fiatal korosztály részére és aktív részvételével, legalább havi rendszerességgel megvalósuló értékközpontú és értékteremtő programsorozatok támogatása, amelyek hozzájárulnak a gyermek- és ifjúsági közösségek létrejöttéhez és megerősítéséhez, ifjúsági közösségi kezdeményezések megvalósulásához, […]


Ajánljuk még ...

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!