gyermek pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Proton-Tech kedvezményes számítógépek

Gyermekvers pályázat Pocok Petivel!

Vadászalkotók - alkotó vadászok ipar- és képzőművészeti pályázat


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

gyermek pályázatok

Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása pályázat

tegnap 09:28 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a TÁMOP-3.3.14.B-14/1 kódszámú ,,Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása című pályázat. A pályázat célja olyan projektek megvalósításának támogatása, amelyek határon túli és nemzetközi (Európai Unión belüli) testvériskolai kapcsolatok kialakításával, közös programok megvalósításán keresztül hozzájárulnak a gyermekek kompetenciájának fejlesztéséhez, ismeretanyaguk bővítéséhez. A pályázat kódja: TÁMOP-3.3.14.B-14/1 A kiírás kifejezetten olyan iskolák kapcsolatfelvételét, programkínálatának […]

Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása / TÁMOP - 3.3.14.B-14/1

2014. április 18. 

A konstrukció célja olyan projektek megvalósításának támogatása, amelyek határon túli és nemzetközi (Európai Unión belüli) testvériskolai kapcsolatok kialakításával, közös programok megvalósításán keresztül hozzájárulnak a gyermekek kompetenciájának (szociális, életviteli, kommunikáció stb.) fejlesztéséhez, ismeretanyaguk bővítéséhez. Jelen pályázat kifejezetten olyan iskolák kapcsolatfelvételét, programkínálatának bővítését támogatja, ahol hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű tanulókat nevelnek, oktatnak. Számos együttműködési lehetőség adódott már az iskolák számára, azonban célzottan a különböző helyzetű iskolák közti kapcsolatok kialakítására irányuló kezdeményezés még nem valósult meg. A konstrukció lehetőséget teremt a tanulók és pedagógusaik számára arra, hogy a sajátjuktól eltérő életminőségű/helyzetű társakkal kerüljenek együttműködő kapcsolatba, ezáltal a résztvevő tanulók kompetenciái, köztük szociális kompetenciái fejlődnek. Mindez hozzájárul a tanulmányi eredményeik és iskolai eredményességük javulásához. A közös interakciók során csökken a tanulók előítéletessége.

Pályázat gyermek- és ifjúsági tábor megvalósításának támogatására

2014. április 16. 

A Play Live (Élőben Játssz) Alapítvány pályázatot hirdet gyermek- és ifjúsági tábor megvalósításának támogatására. A pályázat a gyermek- és ifjúsági tábor megvalósítását tűzte ki célul (például: nyári tábor, edzőtábor, színjátszótábor, erdei iskola, nyelvtábor stb.).  A pályázat célja Jelen pályázatunk a gyermek- és ifjúsági tábor megvalósítását tűzte ki célul (például: nyári tábor, edzőtábor, színjátszótábor, erdei iskola, nyelvtábor […]

Fekete István Gyermekrajz-pályázat

2014. április 15. 

A kiírók hagyományteremtő szándékkal országos gyermekrajz-pályázatot hirdetnek általános iskolai tanulók részére, alsó- és felső tagozatos kategóriában.

Gyermekvers pályázat Pocok Petivel!

2014. április 15. 

 A pályázatra saját művekkel lehet nevezni. A versikéket a Mesekert oldalra privát üzenetben várjuk 2014. május 4-ig! A beküldött művek első három helyezettje megjelenik majd a Meskert oldalon, illetve a nyertes versek beküldői egy csomagban megkapják Pocok Péter eddigi történeteit e-könyv formájában. Pályázati kiírás A Mesekert oldalának elérhetősége: https://www.facebook.com/mesekert Pályázati kategóriák: Irodalmi pályázatok, Verspályázat

Cetelem Zöldsuli Program

2014. április 14. 

A Cetelem Zöldsuli Program célja a környezettudatos gondolkodás erősítése az általános iskolás gyermekek, vagyis a jövő generációjának aktív bevonásával. A pályázat keretében nyújtott támogatás segítségével a hazai általános iskolák számára lehetőség nyílik külső/belső udvaraik, zöld területeik felületének fejlesztésére, szépítésére, egy zöldebb, fenntarthatóbb környezet megteremtésére.

Szépirodalom és Ismeretterjesztés Kollégium pályázata - könyvkiadók megjelenése a 85. Ünnepi Könyvhéten és 13. Gyermekkönyvnapokon

2014. április 11. 

Pályázati cél: A Szépirodalom és Ismeretterjesztés Kollégiuma lehetőségei szerint támogatni kívánja a könyvkiadók 85. Ünnepi Könyvhét és 13. Gyermekkönyvnapokon (Budapesten, a Vörösmarty téren, más budapesti helyszíneken és több mint 80 vidéki város, település, valamint a határon túli városokban) történő, 2014. június 12-16. közötti megjelenését.

Ti hol laktok? Rajzold le! rajzpályázat

2014. április 11. 

Házfórum Gyermekrajzpályázat az OTP Csoport támogatásával- Ti hol laktok? Rajzold le Óvodásoknak és alsó tagozatos általános iskolásoknak hirdet rajzpályázatot - értékes nyereményekkel - a társasházakkal és otthonteremtéssel foglalkozó Házfórum weboldal szerkesztősége. Pályázni 3 korcsoportban, 2014. május 9-ig lehet. A pályázat témája: A mi házunk... Rajzold le azt a társasházat vagy családi házat, amelyben éltek. Mutasd be minél színesebben, […]

A legszebb mosoly - fotópályázat

2014. április 7. 

A Célirányos Kezdeményezés egyik célja, hogy szebbé, elviselhetőbbé tegye a kórházban tartózkodó, a rendeléseket látogató gyermekek hétköznapjait. A ,,legszebb mosoly fotópályázat három nyertes fotója a Szent János Kórház falára kerül, hogy a mosolyokkal javítsák a kórházi légkört. A Célirányos Kezdeményezés fotópályázatot hirdet ,,mosoly témában, amatőröknek és profiknak. A díjazás célja, hogy még több mosolyt csaljon […]

K&H gyógyvarázs 2014

2014. április 2. 

A kiírók K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi támogatási programjának országos pályázati felhívása az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvő-, és/vagy járóbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermek- és csecsemő osztályai, PIC centrumok, gyermekügyeletek, illetve mentőszolgálatok számára - gyermekgyógyászati- és mentési eszközök, segédeszközök, berendezések, felszerelések beszerzésére, valamint - a gyermekek egészségmegőrzését, betegség-megelőzését és rehabilitációját, fogyatékos gyerekek fejlődését elősegítő intézmények számára, a szakterületüknek megfelelő berendezések beszerzésére.

Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottság pályázata - 2014

2014. április 1. 

A pályázat célja: a Budapest főváros II. kerületében élő lakosok számára biztosított szociális és gyermekvédelmi ellátásokhoz kapcsolódó programok támogatása. Támogatás nyújtható: prevenciós programokhoz, alacsony küszöbű ellátásokhoz, a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő személyek szabadidős tevékenységéhez, foglalkoztatáshoz, közösségteremtő programokhoz, az aktív időskort, a generációk közötti kapcsolatokat erősítő, valamint esélyegyenlőségi programokhoz.

Miért jó, hogy van kutyám?

2014. április 1. 

A kiíró országos rajzpályázatot hirdet 8-14 éves korú gyermekek részére, melynek témája: Miért jó, hogy van kutyám?

Kabalafigura-tervező grfiakai pályázat

2014. március 26. 

A pályázat témája: a Semmelweis Egyetem I. sz. (Bókay) Gyermekklinika kabalafigurájának megtervezése.

Kabalafigura-tervező grafikai pályázat

2014. március 25. 

A Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány  ot hirdet.   A pályázat témája: A Semmelweis Egyetem I. sz. (Bókay) Gyermekklinika kabalafigurájának megtervezése Elvárások a kabalafigurával szemben A pályázat alapvető célja olyan kabalafigurát létrehozni, amely jól kifejezi a Klinika gyermekközpontú szellemiségét, megszemélyesíti a Klinika értékeit, az odafigyelő, szeretetteljes gondoskodást, a szakértelmet. Egy olyan kedves, barátságos, megnyugtató kis figura, akivel a […]

Környezet a barátom - Weishaupt rajzpályázat

2014. április 15. 

„KÖRNYEZET A BARÁTOM”
WEISHAUPT ELSŐ RAJZPÁLYÁZAT
PÁLYÁZATI ANYAG


Pályázat kiírója: Weishaupt Hőtechnikai Kft.

Pályázat címe: A környezet a barátom

Pályázat témája: „Szeretsz a szabadban futkározni? Szereted a friss levegőt? Szereted a fákat, a növényeket? Szereted a környezetedet, a Földet? Mutasd meg, rajzold le, hogy mitől vagy Te a legjobb barátja a környezetednek!”

Pályázat időszaka: 2014. április 14 – május 25. (Regisztráció és feltöltés 2014. április 14 – május 11., szavazás/szavazat gyűjtés 2014. május 12 – 25. között.)

Pályázók köre/Korosztály: 3-5 év közötti, budapesti óvodás gyermekek. A Pályázatban csak a rajzot készítő gyermek szülője vagy törvényes gondviselője regisztrálhat és töltheti fel a művet. 1 pályázó csak 1 művel indulhat a pályázaton. A regisztráció és nevezés ingyenes.

Kategóriák: A gyerekek készíthetnek rajzot, festményt, kollázst, montázst és mozaikképet.

Díjazás: Az első 3 legtöbb szavazatot megszerző pályaművet díjazzuk. Nemcsak a nyertes pályázatot készítő gyermek, hanem családja, óvodai csoportja és az őt nevelő-gondozó 2 óvodapedagógusa is jutalomban részesülnek! (Minél többen jelentkeznek egy óvodai csoportból, annál nagyobb eséllyel nyer a csoport is!)

Nyeremények:
I. helyezett:
Gyermek: 50.000 Ft értékű játékutalvány
• Család: 1 db, 4 főre szóló 2 napos wellness hétvége
• Óvodai csoport: 1 napos kirándulás a Tropicariumba, ebéddel
• Óvodai csoport 2 óvodapedagógusa: 1-1 db wellness csomag
II. helyezett:
Gyermek: 25.000 Ft értékű játékutalvány
• Család: 1 napos, 4 főre szóló hajókirándulás az egész családnak
• Óvodai csoport: 1 napos kirándulás az Állatkertbe
• Óvodai csoport 2 óvodapedagógusa: 1-1 db masszázs
III. helyezett:
Gyermek: 10.000 Ft értékű játékutalvány
• Család: 1 db, 4 főre szóló budapesti városnéző túra (2-3 óra)
• Óvodai csoport: 1 napos kirándulás egy budapesti játszóházba
• Óvodai csoport 2 óvodapedagógusa: 1-1 db szépségcsomag
Értékelés: A pályázatot a www.weishaupt-rajzpalyazat.eu weboldalra kell a szülőnek/gondviselőnek feltölteni előzetes regisztrációval 2014. április 14 – május 11. közötti időszakban. A beérkezett pályamunkákra a közönség 2014. május 12-25. között szavazhat, az első három legtöbb szavazatot megszerző jut hozzá a nyereményekhez.
Eredményhirdetés 2014. május 31-én, díjátadó 2014. június 5-én, a Szervező székházában.

Bővebb leírás és játékszabályzat www.weishaupt-rajzpalyazat.eu weboldalon.

Cetelem Zöldsuli Program - környezettudatos gondolkodás erősítése

2014. április 14. 

A Cetelem Zöldsuli Program célja a környezettudatos gondolkodás erősítése az általános iskolás gyermekek, vagyis a jövő generációjának aktív bevonásával. A pályázat keretében nyújtott támogatás segítségével a hazai általános iskolák számára lehetőség nyílik külső/belső udvaraik, zöld területeik felületének fejlesztésére, szépítésére, egy zöldebb, fenntarthatóbb környezet megteremtésére.

Fekete István gyermekrajz pályázat

2014. április 14. 

A Vadászati Kulturális Egyesület és Várpalota város Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal országos gyermekrajz-pályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére, alsó- és felső tagozatos kategóriában. A pályázat névadója nem véletlenül lett Fekete István író, máig is népszerű állatregények és természeti témájú novellák szerzője, a hazai irodalom kimagasló egyénisége, a kiírással ugyanis a szervezők célja - az alkotómunka, azaz […]

Házfórum Gyermekrajzpályázat az OTP Csoport támogatásával - Ti hol laktok? Rajzold le!

2014. április 11. 

Óvodásoknak és alsó tagozatos általános iskolásoknak hirdet rajzpályázatot - értékes nyereményekkel - a társasházakkal és otthonteremtéssel foglalkozó kiíró.

A legszebb mosoly

2014. április 9. 

A Célirányos Kezdeményezés egyik célja, hogy szebbé, elviselhetőbbé tegye a kórházban tartózkodó, a rendeléseket látogató gyermekek hétköznapjait.

K&H gyógyvarázs

2014. április 3. 

A K&H gyógyvarázs 2014-ben újabb lehetőséget kínál azon gyermek-egészségügyi intézmények számára, amik a gyermekek mielőbbi gyógyulása, és saját munkájuk eredményességének növelése érdekében korszerűsíteni, fejleszteni kívánják eszközparkjukat. A 2014-es K&H gyógyvarázs országos pályázaton részt vehet minden olyan egészségügyi szolgáltató (fekvő-, és/vagy járóbeteg szakellátó), aki az EüM rendelet szerinti a csecsemő-, és gyermekgyógyász szakma főcsoporton belül meghatározott, bármelyik gyermekgyógyászati tevékenységre vagy az általános traumatológia, vagy az általános mentés végzésére rendelkezik hatósági működési engedéllyel, és e tevékenységre az Országos Egészségbiztosítási Pénztár finanszírozási szerződésével. A program a nyertesek számára intézményenként maximum bruttó 4 millió forintig állja a pályázati anyagban jelölt eszközök és berendezések beszerzési költségeit, mindösszesen 20 millió forint értékben.
A 2014-es pályázati évben a gyermeksürgősségi ellátást nyújtó intézmények pályázatai részesülnek kiemelt, de nem kizárólagos figyelemben. E mellett a K&H Csoport 2014-től kiemelt figyelmet fordít Magyarország leghátrányosabb helyzetű kistérségeire, hogy a leginkább rászoruló intézmények is megfelelő eszközparkkal rendelkezhessenek. Így a 2014-es pályázati évben az egyéb források odaítélésénél külön elbírálás alá esnek a 311/2007. (XI.17.) kormányrendelet alapján meghatározott leghátrányosabb helyzetű kistérségek területén működő gyermek-egészségügyi intézmények által benyújtott jelentkezések.
A korábbi évek nyertesei a támogatás utáni 3. évben (azaz 2 pályázati ciklus után) részesülhetnek újra műszertámogatásban. Idén tehát újra pályázhat minden olyan intézmény, amely 2011-ben, vagy azt megelőzően nyert támogatást.
A kiírás mellett talál egy pályázati űrlapot is, amely tartalmaz minden szükséges adatot, valamint a szükséges mellékletek listáját is. Az űrlap végén található kérdőív kitöltése önkéntes, visszaküldése nem feltétele a pályázaton való részvételnek, ugyanakkor megköszönjük, ha a kérdések megválaszolásával segíti munkánkat!

Az OEP szerződés és az ÁNTSZ engedély benyújtására nincs szükség, elég, ha a szakmakódról szóló nyilatkozatot kitölti és elküldi.
A K&H gyógyvarázs az országos pályázat nyertesein kívül egyéb forrásoknak – dolgozói, ügyfél és partner felajánlások – köszönhetően a pályázati év során (2015. március 31-ig) több alkalommal is kioszt műszeradományokat, amelynek kedvezményezettjeit az országos pályázatra jelentkezők közül választja ki.
A részletes pályázati kiírást és a hozzá kapcsolódó dokumentumokat a következő weboldalról tudja letölteni:
https://www.kh.hu/publish/kh/hu/khcsoport/gyermekegeszsegugy.html

Illetve elektronikus levél formájában is bekérheti a khgyogyvarazs@well.hu e-mail címről.

A pályázatok beérkezésének határideje 2014. május 30. 16:00 óra.

TAnulj és MOzogj = TAMO

2014. április 2. 

A kiírók célul tűzték ki, hogy megmutassák a gyermekeknek, szülőknek és pedagógusoknak, hogy a tanulás és a mozgás milyen szoros kapcsolatban áll egymással.

Nálatok laknak-e állatok?

2014. április 1. 

A kiíró rajzpályázatot hirdet általános iskolai alsó tagozatos gyermekek számára, melynek témája az ember és állat barátsága.

TAMO - Tanulj és Mozogj! rajzpályázat

2014. április 1. 

A Challengeland Kalandpálya és a Tantaki Oktatóprogramok célul tűzte ki, hogy megmutassa a gyermekeknek, szülőknek és pedagógusoknak, hogy a tanulás és a mozgás milyen szoros kapcsolatban áll egymással. Ennek fényében megszületett a Tanulj és Mozogj! vagyis a TAMO kampány, amelyben egy sor izgalmas program várja a családokat, pedagógusokat!

Az első megmozdulás pedig nem más, mint egy rajzpályázat általános iskolás osztályok számára! Hogy mi áll a háttérben? Főként a kíváncsiság: vajon a tanulás és a mozgás hogyan kapcsolódik össze a diákok szerint, és ezt hogy tudja megrajzolni egy egész osztály?

Itt az ideje, hogy még a tanév vége előtt összefogjon az osztály!
Ragadjatok ceruzát, filctollat vagy zsírkrétát és rajzoljátok le együtt, hogy szerintetek mit jelent a…

TANULÁS ÉS MOZGÁS

Pályázati időszak: 2014. április 1-30.

A rajzokat a következő címre várjuk: Tantaki Kft. - 1011 Budapest, Mária tér 1. Fsz. 17.

Fődíj: tanulás és mozgás 140 ezer forint értékben!
• májusi osztálykirándulás a Kalandpályán,
• Tantaki oktatóprogram, amelyet az egész osztály használhat: matek oktatóprogram választható évfolyamból

Eredményhirdetés: május 6. Kedd

Kiállítás: május 19-25-ig a Challengeland Kalandpályán (Csillebérc 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.)


Finálé: május 23-25. TAMO gyereknapi program a Challengeland Kalandpályán (Csillebérc 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.)

Keressük az Év Anyavállalatát!

2014. március 26. 

A kiíró 2014-ban ötödik alkalommal osztja ki az Év Anyavállalata díjat annak az anyának, aki gyermekek mellől az olvasóink által is legnagyobb teljesítményt nyújva építette fel cégét. Célunk felhívni rá a figyelmet, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerőpiaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat - és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány logótervezési pályázat

2014. március 24. 

A Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány LOGÓTERVEZÉSI PÁLYÁZATOT HIRDET.   A pályázat témája: A Semmelweis Egyetem I. sz. (Bókay) Gyermekklinika új logójának megalkotása. A pályázat alapvető célja olyan logót létrehozni, amely a Klinika gyermekközpontú szellemiségben végzett gyógyító tevékenységét a lehető legjobban tükrözi. Elvárás, hogy az új logó színes, barátságos, derűs és egyszerű legyen, megnyugtató érzéseket közvetítsen. Az új logó nem […]


Ajánljuk még ...

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!