összes nea pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Proton-Tech kedvezményes számítógépek

Marie Claire ÚJJÁSZÜLETÉS - Kampány a Nőkért 2014 pályázat

Szabadnapló 2014 naplópályázat


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

nea pályázatok

1057 szakmai program sikerét alapozza meg a Nemzeti Együttműködési Alap

2014. február 12. 

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) nemrégiben lezárult működési pályázatai után a szakmai pályázatok eredményei is megszülettek. A döntéssel a NEA 1057 db szakmai program sikerét alapozza meg a rendelkezésre álló, mintegy 953,16 millió forintos keretösszeg szétosztásával.

Több mint két és fél ezer civil szervezet nyert működési támogatást

2014. január 28. 

Több mint két és fél ezer civil szervezet nyert ez évre szóló működési támogatást a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatain - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára kedden Budapesten. Rövidhír-

Civil szervezetek működési célú támogatása – 2014 – NEA-14-M

2013. október 29. 

A  Közösségi  környezet  kollégium;  a  Mobilitás  és  alkalmazkodás  kollégium;  a  Nemzeti összetartozás kollégium; a Társadalmi felelősségvállalás kollégium; az Új nemzedékek jövőjéért kollégium megbízásából  az  Emberi  Erőforrás Támogatáskezelő nyílt  pályázatot  hirdet  civil  szervezetek  támogatására. A  pályázat  célja  a  civil  társadalom erősítése,  a  civil  szervezetek  társadalmi  szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén. Pályázati [...]

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014. – Társadalmi felelősségvállalás kollégium

2013. október 28. 

A  Társadalmi felelősségvállalás kollégium megbízásából az Emberi Erőforrás  Támogatáskezelő nyílt pályázatot  hirdet civil szervezetek támogatására. A pályázat célja: Nonprofit  szervezeteknek, ernyőszervezeteknek  nyújtott  szolgáltatások,  szakmai  és érdekképviselet,  szociális  tevékenység, családsegítés,  időskorúak  gondozása,  rehabilitációs foglalkoztatás, hátrányos helyzetű rétegek segítése területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása. Pályázati kategória kódja: NEA-TF-14-SZ Pályázat benyújtására jogosultak: szövetségek alapítvány, egyesület (ide [...]

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014 (Nemzeti összetartozás kollégium) / NEA-NO-14-SZ

2013. október 25. 

A Kárpát-medencei együttműködés, mint a határon túli magyarsággal kapcsolatos nemzetközi tevékenység és az európai integráció elősegítése, továbbá a Magyarországon élő nemzetiségek, valamint az emberi és állampolgári jogok védelme, vallási tevékenység területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014 (Társadalmi felelősségvállalás kollégium) / NEA-TF-14-SZ

2013. október 24. 

Nonprofit szervezeteknek, ernyőszervezeteknek nyújtott szolgáltatások, szakmai és érdekképviselet, szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása, rehabilitációs foglalkoztatás, hátrányos helyzetű rétegek segítése területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek működési célú támogatása 2014 / NEA-14-M

2013. október 24. 

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

NEA: Szakmai támogatások másodszor

2013. július 23. 

Második alkalommal hirdetett eredményt a civil szervezetek szakmai pályázatán a Nemzeti Együttműködési Alap. 953 160 000 Ft forrás állt rendelkezésekre a civil szakmai programok és tevékenységek támogatására. Az idei pályázaton jóval több civil szervezet programja került támogatásra a közel 100 millió forinttal nagyobb keretből, mint tavaly. A pályázatukkal támogatást nyert szervezetek részére a szerződések még a héten kiküldésre kerülnek.

Anna Lindh Mediterranean Journalist Award 2013

2013. május 8. 

Journalists are today facing the challenge of reporting on the rapid transformation taking place across our region from once mainly homogenous societies to vibrant multi-cultural and multi-religious societies. It is in this context that the Anna Lindh Mediterranean Journalist Award was launched in 2006 by the Anna Lindh Foundation to promote and recognize the positive role played by journalists in reporting on issues of cultural diversity and providing balanced and informed coverage beyond the headline of “clash” of civilizations.

Társadalmi felelősségvállalás kollégium - Civil szervezetek szakmai programjának támogatása

2013. február 25. 

A támogatás alapvető célja valós társadalmi problémák megszüntetésére, mérséklésére törekvő tevékenységek támogatása. A bírálat során előnyben részesül azon pályázatok támogatása, amelyek az alábbi kritériumok közül legalább egynek megfelelnek: helyi problémára reagálnak, az eredmény fenntarthatóságát biztosítják, önkénteseket vonnak be, új célcsoportokat érnek el, a projekt megvalósításához más szektort is bevonnak. Pályázat kódja: NEA-TF-13-SZ Támogatható tevékenységek: Civil [...]

Mobilitás és alkalmazkodás kollégium – Civil szférával kapcsolatos szolgáltató, tanácsadó, oktatási, fejlesztő, segítő, tevékenység támogatása

2013. február 24. 

A pályázat célja az élet és vagyonbiztonság, a közbiztonság, polgári védelem, önkéntes tűzoltás, mentés és katasztrófa elhárítás, közrend és közlekedésbiztonság védelme, szabadidő, hobbi és sport, a nők és férfiak esélyegyenlőségének védelme területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.   Pályázat kódja: NEA-MA-13-SZ Támogatható tevékenységek I. civil szervezeteket érintő évfordulók, fesztiválok, hazai és határon túli rendezvények [...]

Civil szférával kapcsolatos szolgáltató, tanácsadó, oktatási, fejlesztő, segítő, tevékenység támogatása / NEA-MA-13-SZ

2013. február 24. 

A pályázat célja az élet és vagyonbiztonság, a közbiztonság, polgári védelem, önkéntes tűzoltás, mentés és katasztrófa elhárítás, közrend és közlekedésbiztonság védelme, szabadidő, hobbi és sport, a nők és férfiak esélyegyenlőségének védelme területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása - Közösségi Környezet Kollégium / NEA-KK-13-SZ

2013. február 24. 

A pályázat célja a kulturális tevékenység, közművelődés, tudomány és kutatás, hagyományápolás, audio- és telekommunikáció, informatika, elektronikus hírközlés, szak- és felnőttképzés, ismeretterjesztés, társadalmi párbeszéd, fogyasztóvédelem, a település és közösségfejlesztés területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása - Új Nemzedékek Jövőjéért Kollégium / NEA-UN-13-SZ

2013. február 24. 

A pályázat célja a nevelés és oktatás, képességfejlesztés, gyermek és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés, természet- és környezetvédelem területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Náksi és Brunner - Night Baby remixverseny

2013. február 23. 

Újabb nagy név a tezened.hu oldalon! Egyből kettő is.
Magyarország első számú DJ-párosa, Náksi & Brunner 14 éve pörgeti együtt a legjobb lemezeket hazánk és Európa legmenőbb klubjaiban.
A DJ- és producerduó a magyar zenei élet meghatározó szereplője a '90-es évektől kezdődően, és a mai napig kiemelkednek abszolút trendteremtő tevékenységükkel.

A Náksi & Brunner név mára sikeres márkanév, amelyhez számos arany- és platina státuszú mixlemez, szerzői albumok, tucatnyi remix, több ezer fellépés és élvonalbeli sikeres produceri munka társul.

Stereo Palma néven 2007 óta számos top felvételük ("Cada Vez", "Dreaming", "Andale", "Miami Bitch", "Lick It", "Our Love" [Craig Daviddel közös felvétel]) jelent meg, és körbeturnézták a világot Miamitól Ibizán át Oroszországon keresztül egészen Ázsiáig. Együtt játszottak olyan nagy nevekkel, mint Sebastian Ingrosso, David Guetta, Axwell, Nicola Fasano, Manian, Thomas Gold, Armand Pena, Blank & Jones, David Tort, Richard Gray, Tocadisco, Cosmic Gate, Da Hool, Tom Novy Sister Bliss, Tomcraft stb.

Már megszokhattuk, hogy Náksi & Brunner név alatt minden tavasszal egy vadonatúj klubdallal jelentkeznek: idén a "Night Baby" címet kapta az újdonság, mely már elérhető a Beatporton és az iTunes zeneáruházban is. A felvétel ötvözi a mai modern klubhangzást és a '90-es évek egy jellemző soundját, amitől nagyon hamar a DJ-k egyik kedvencévé válhat.

A hivatalos megjelenéssel egy időben, íme a Night baby remix-packja. Exkluzív! Sehol máshol nem éred el, csak itt.

Tempo: 128 BPM
Szponzor: DJ STORE
Nyeremény: 10 % vásárlási kedvezmény a DJ Store-ban. Teljes digitális megjelenés.

2013 Rising Voices Microgrant Competition

2013. február 15. 

A Rising Voices törekvése, hogy támogassa az egyének, a helyi csoportok  hálózatok, szervezeteket, helyi közösségeket, hogy nagyobb mértékben vehessenek részt az online közösségi térben. A 2013-as Microgrant támogatás egy újabb platformot teremt a pályázók számára, hogy megosszák ötleteiket a szélesebb közönséggel. Az 5 nyertes pályázó 2,500-4,000  $ USD támogatásban részesül. Potenciális projektek lehetnek: az un. “boot camp” helyi bloggereken, mentorokon [...]

European Public Sector Award – EPSA 2013

2013. január 30. 

After two very successful editions in 2009 and 2011, which brought together nearly 600 European cases of service improvement and optimisation of Europe’s public sector, the European Institute of Public Administration (EIPA) will organise the fourth European Public Sector Award – EPSA 2013.

Civil szervezetek működési célú támogatása 2013

2012. november 12. 

A Közösségi környezet Kollégium; a Mobilitás és alkalmazkodás Kollégium; Nemzeti összetartozás Kollégium; a Társadalmi felelősségvállalás Kollégium valamint az Új nemzedékek jövőjéért Kollégium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására. Pályázat kiírás kódja: NEA-13-M A pályázat célja: A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat [...]

Elhunyt Kiszely István

2012. szeptember 3. 

Az 1932-ben Budapesten született Kiszely István sokoldalúságát jellemzi, hogy először a Zeneakadémián végzett zongora-orgona szakon, majd öt évig katolikus teológiát hallgatott Pannonhalmán. 1963-ban biológiából és földrajzból szerzett diplomát az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, tanulmányai közben a Bölcsésztudományi Kar kínai szakján is hivatalosan órákra járva. Egyetemi doktorátusi címét talajhidrológiából írt doktori munkájával szerezte meg. részletek

Mobilitás és alkalmazkodás kollégium / NEA-MA-12-SZ

2012. május 30. 

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja.

Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás kollégium szakmai kiírása (A pályázati kiírás kódja: NEA-TF-12-SZ)

2012. május 16. 

A Társadalmi felelősségvállalás kollégium nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai projektjeinek támogatására. Felhívjuk figyelmüket, hogy jelen pályázati kiírásnak is részét képezi a "Pályázati Útmutató a NEA 2012. évi működési pályázatokról", amely letölthető a www.

Nemzeti Együttműködési Alap - Közösségi környezet kollégium szakmai kiírása (Pályázat kiírás kódja: NEA-KK-12-SZ)

2012. május 16. 

A pályázat célja a kulturális tevékenység, közművelődés, tudomány és kutatás, hagyományápolás, audio- és telekommunikáció, informatika, elektronikus hírközlés, szak- és felnőttképzés, ismeretterjesztés, társadalmi párbeszéd, fogyasztóvédelem, a település és közösségfejlesztés területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek szakmai programjainak támogatása - Közösségi környezet kollégium / NEA-KK-12-SZ

2012. május 14. 

A pályázat célja a kulturális tevékenység, közművelődés, tudomány és kutatás, hagyományápolás, audio- és telekommunikáció, informatika, elektronikus hírközlés, szak- és felnőttképzés, ismeretterjesztés, társadalmi párbeszéd, fogyasztóvédelem, a település és közösségfejlesztés területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Konferencia egy születő hivatásról Krétán

2012. május 10. 

Nyolc európai egyetem összefogásával rendezik meg 2012. június 7-9. között Krétán, Chania városában az ,, Animation of rural development - a new profession című projektzáró konferenciát, amelyre minden vidékfejlesztés iránt érdeklődő kollégát szívesen várnak a szervezők. A konferenciának a krétai Mediterranean Agronomic Institute of Chania ad otthont. A jelentkezés határideje 2012. június 1. részletek

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014 (Új nemzedékek jövőjéért kollégium) / NEA-UN-14-SZ

2013. október 25. 

Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, gyermek és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés, természet- és környezetvédelem területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014 (Mobilitás és alkalmazkodás kollégium) / NEA-MA-14-SZ

2013. október 24. 

Élet és vagyonbiztonság, közbiztonság, polgári védelem, önkéntes tűzoltás, mentés és katasztrófa elhárítás, közrend és közlekedésbiztonság védelme, szabadidő, hobbi és sport, a nők és férfiak esélyegyenlőségének védelme területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014 (Közösségi környezet kollégium) / NEA-KK-14-SZ

2013. október 24. 

Kulturális tevékenység, közművelődés, tudomány és kutatás, hagyományápolás, audio- és telekommunikáció, informatika, elektronikus hírközlés, szak- és felnőttképzés, ismeretterjesztés, társadalmi párbeszéd, fogyasztóvédelem, a település és közösségfejlesztés területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Törvénymódosítás és NEA pályázat: újabb lehetőségek a civil szervezetek számára

2013. október 22. 

A civil szervezetek kiszámítható működését segíti az Országgyűlés elé került az egyes civil szervezetekkel kapcsolatos törvényeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésével összefüggő, valamint egyéb célú módosításáról szóló törvényjavaslat, és a 2014. évi NEA pályázatok korai megjelenése.

MC Summer Programmes from Mediterranean College in Greece

2013. május 17. 

The Mediterranean College International Office currently seeks promising graduate students and young professionals from around the world who can benefit from its intensive summer programmes on expert fields in Greece (see the attached files).

Új nemzedékek jövőjéért kollégium - civil szervezetek szakmai programjának támogatása

2013. február 26. 

A pályázat célja a nevelés és oktatás, képességfejlesztés, gyermek és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés, természet- és környezetvédelem területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása. Pályázat kiírás kódja: NEA-UN-13-SZ Támogatható tevékenységek Minden olyan tevékenység, amely az alábbi célok közül legalább egyet megvalósít: I. civil szervezeteket érintő évfordulók, fesztiválok, [...]

Nemzeti összetartozás kollégium - Civil szervezetek szakmai programjának támogatása

2013. február 24. 

A pályázat célja,  a Kárpát-medencei együttműködés, mint a határon túli magyarsággal kapcsolatos nemzetközi tevékenység és az európai integráció elősegítése, továbbá a Magyarországon élő nemzetiségek, valamint az emberi és állampolgári jogok védelme területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása. Pályázat kódja: NEA-NO-13-SZ A támogatható tevékenységek: I. civil szervezeteket érintő évfordulók, fesztiválok, hazai és határon túli rendezvények támogatása [...]

Közösségi környezet kollégium - Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2013

2013. február 24. 

A pályázat célja a kulturális tevékenység, közművelődés, tudomány és kutatás, hagyományápolás, audio- és telekommunikáció, informatika, elektronikus hírközlés, szak- és felnőttképzés, ismeretterjesztés, társadalmi párbeszéd, fogyasztóvédelem, a település és közösségfejlesztés területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása. Pályázat kódja: NEA-KK-13-SZ A támogatható tevékenységek I. civil szervezeteket érintő évfordulók, fesztiválok, hazai és határon túli rendezvények támogatása (különös tekintettel a [...]

Civil szervezetek adományok után járó normatív kiegészítése / NEA-13-N

2013. február 24. 

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás a társadalmi támogatottságukhoz kapcsolódóan. A civil szervezetek által gyűjtött és elektronikusan bevallott (számviteli beszámoló külön során szerepeltetett) adományok után járó öt százalékos normatív kiegészítés működési támogatásnak minősül.

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása - Nemzeti Összetartozás Kollégium / NEA-NO-13-SZ

2013. február 24. 

A Kárpát-medencei együttműködés, mint a határon túli magyarsággal kapcsolatos nemzetközi tevékenység és az európai integráció elősegítése, továbbá a Magyarországon élő nemzetiségek, valamint az emberi és állampolgári jogok védelme területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása - Társadalmi Felelőségvállalás Kollégium / NEA-TF-13-SZ

2013. február 24. 

A támogatás alapvető célja valós társadalmi problémák megszüntetésére, mérséklésére törekvő tevékenységek támogatása. A bírálat során előnyben részesül azon pályázatok támogatása, amelyek az alábbi kritériumok közül legalább egynek megfelelnek: - helyi problémára reagálnak, - az eredmény fenntarthatóságát biztosítják, - önkénteseket vonnak be, - új célcsoportokat érnek el, - a projekt megvalósításához más szektort is bevonnak.

Ottlik 101 filmes pályázat

2013. február 20. 

A Kortárs folyóirat és a Kortárs Online kulturális portál az Ottlik emléknapok 2013. rendezvénysorozat keretében nyílt pályázatot hirdet Ottlik Géza irodalmi munkásságán alapuló, az író motívumai által inspirált, azokat felhasználó rövidfilmek és filmetűdök készítésére. A zsűrizést a Kortárs Online filmrovatának tagjai végzik, a zsűri elnöke Zalán Vince filmesztéta. A pályamunkák elbírálásakor figyelembe vesszük a különböző modern és egyéni filmnyelvi eszközök kreatív [...]

Zeneszerző Pályázat "Gárdonyi 150"

2013. február 12. 

Zeneszerzői pályázat
a Gárdonyi Emlékév alkalmából
A Gárdonyi Emlékbizottság és az MTVA zeneszerzői pályázatot ír ki abból az alkalomból, hogy
2013-ban ünnepeljük Gárdonyi Géza születésének 150. évfordulóját.
A Gárdonyi Emlékév fővédnöke L. Simon László, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért
felelős államtitkára.
Az MTVA az Emlékév kiemelt médiapartnere.
A pályázat témája:
Komolyzenei oratorikus mű komponálása Gárdonyi Géza Karácsonyi ének című versének és/vagy
Karácsonyi álom című színdarabjának felhasználásával.
A mű nagyzenekarra és énekkarra íródjon, és nem foglalkoztathat énekes szólistát.
A mű időtartama minimum 15, maximum 25 perc.
A három zeneszerzőből, egy karmesterből, egy kóruskarnagyból és egy zenetörténészből álló
zsűri a beküldött pályaművek közül hármat juttat a döntőbe. A döntőbe jutott három művet az
MR Szimfonikusok és az MR Énekkar ünnepi hangverseny keretében mutatja be 2013 decemberében
a Gárdonyi Emlékév záró rendezvényeként.
A koncert végén a zsűri eredményt hirdet, amelyet az ünnepélyes díjátadás követ.
A koncert helyszíne a megújult Zeneakadémia.
A hangversenyt az MTVA élő adásban közvetíti.
A zsűri összetétele:
Fekete Gyula – Erkel- és Bartók-Pásztory-díjas zeneszerző, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
tanszékvezető docense, a zsűri elnöke
Gyöngyösi Levente – Erkel- és Bartók-Pásztory-díjas zeneszerző
Zombola Péter – zeneszerző, az MR Zenei Együttesek művészeti koordinátora
Kovács László – Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas karmester, a Miskolci Szimfonikus Zenekar zeneigazgatója
Pad Zoltán – a Kodály Kórus Debrecen vezető karnagya, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
adjunktusa
Fazekas Gergely – zenetörténész
A pályázat benyújtásának határideje:
2013. október 1. (a partitúra, valamint a zongorakivonat postára adásának határideje), valamint
2013. október 15. (a zenekari szólamok postára adásának határideje). Kizárólag számítógépes
kottaíró programmal készített, nyomtatott kottaanyagot fogadunk el. Úgyszintén kérünk kottaíró
programban készített demófelvételt (hanganyagot) mellékelni CD-n.
A pályázat formai követelményei:
Egy zeneszerző egy művel pályázhat.
Műrészletekkel nem lehet pályázni.
Korhatári megkötés nincs.
Nevezési díj nincs.
A pályázat jeligés: a mű címlapján és a kotta 1. oldalán a zeneszerző neve helyett egy jelige
látható. Tilos a zeneszerző nevét vagy bármely információt, amelyből erre következtetni lehet,
a kottaanyag bármely részén feltüntetni. A beküldött kottaanyaghoz mellékelni kell egy lezárt
borítékot, amelynek külső részén a jelige látható, belül pedig a zeneszerző neve és adatai (lakcím,
szem. ig. szám, bankszámlaszám), valamint egy nyilatkozat található, melyben a zeneszerző
tanúsítja, hogy a mű, amellyel pályázik, még semmilyen formában (bemutató, kottakiadás,
hangfelvétel) nem került nyilvánosságra.
A szerző hozzájárul, hogy a nyilvános előadás kapcsán a zeneszerzői jogok közös kezeléséből
származó jogdíjakon kívül további honorárium nem illeti meg.
A szerző vállalja, hogy műve kéziratának másolatát, valamint a szólamanyagot térítésmenetesen
az MR Zenei Együtteseinek korlátlan időre letétként rendelkezésre bocsátja.
A zenekar javasolt összetétele:
2 fuvola (2. piccolo is)
2 oboa (2. angolkürt is)
3 klarinét (2. esz-klarinét is, 3. basszusklarinét is)
2 fagott (2. kontrafagott is)
4 kürt
2 trombita
2 harsona
1 tuba
timpani + 2 ütős
1 hárfa
vonósok: 10.8.6.6.5
A megadottnál több hangszer nem használható, kevesebb azonban – még megtartva a szimfonikus
zenekar kereteit – igen.
Az énekkar: vegyeskar (48 fő)
A nyertes pályázat díja:
1. helyezett: 500 000 Ft
2. helyezett: 300 000 Ft
3. helyezett: 200 000 Ft
A zsűri döntése végleges és megfellebbezhetetlen. A zsűrinek (ha úgy ítéli meg) jogában áll
bármelyik díjat megosztani vagy nem kiadni.
A pályázatokat a következő címre kérjük küldeni:
Gárdonyi Emlékbizottság
Rodics Eszter
2483 Gárdony, Egry József tér 2.
Információ: rodicseszter@gmail.com

Légy kreatív! telefonhátlapok és egyéb digitális kiegészítők tervezése pályázat

2012. december 12. 

Légy kreatív! Telefonhátlapok és egyéb digitális kiegészítők tervezése. Tervezd meg saját hátlapod! Művészeti pályázat, kreatív fiataloknak! Egy lehetőség, amellyel kibontakoztathatod kreativitásod, határok nélkül, a döntés a Tiéd! A pályázat célja, hogy egyedi tervek szülessenek,  és ezzel felhívjuk a figyelmet a digitális forradalom előnyeire, és meglovagoljuk az okos telefonok piacának újabb hullámát! A NEATO-DIGITAL KFT. a beérkezett tervekből a legjobbat választja ki és [...]

A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP CIVIL SZERVEZETEK MŰKÖDÉSI CÉLÚ TÁMOGATÁSA 2013 c. PÁLYÁZATI KIÍRÁSA - (Pályázat kiírás kódja: NEA-13-M)

2012. november 11. 

Civil szervezetek 2013. évi működési támogatása NEA-13-M

Anna Lindh Mediterranean Journalist Award 2012

2012. július 9. 

Journalists of Written Press, Television, Radio and New Media, citizens of the 42 countries of the Union for the Mediterranean are now invited to submit their works for the 6th edition of the Anna Lindh Journalist Award. Submitted works should tackle intercultural issues between and within Euro-Mediterranean societies.

Pályázati kiírás civil szervezetek szakmai célú támogatására / NEA-NO-12-SZ

2012. május 30. 

A Pályázat célja A) Az európai integráció és a kárpát-medencei együttműködés, mint a határon túli magyarsággal kapcsolatos nemzetközi tevékenység elősegítése; B) A magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségek; az emberi és állampolgári jogok védelme területén működő civil szervezetek támogatása.

Nemzeti Együttműködési Alap Új nemzedékek jövőjéért kollégium szakmai kiírása (Pályázat kiírás kódja: NEA-UN-12-SZ)

2012. május 16. 

A pályázat célja A pályázat célja a nevelés és oktatás, képességfejlesztés, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés, természet- és környezetvédelem területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása, amely az alábbi célok közül legalább egyet valósít meg: a) civil szervezeteket érintő évfordulók, fesztiválok, hazai és határon túli rendezvények támogatása; b) civil szférával kapcsolatos tudományos kutatások, monitoring tevékenység és nyilvántartási feladatok támogatása; c) civil szférával kapcsolatos szolgáltató, tanácsadó, oktatási, fejlesztő, segítő, illetve esélyegyenlőséget és akadálymentességet elősegítő tevékenység és intézmények támogatása.

Pályázat szociális tevékenység, hátrányos helyzetű rétegek segítése, rehabilitációs foglakoztatás, civil együttműködések, közösségi kezdeményezések és civil szervezeteket érintő évfordulók, fesztiválok, hazai és határon túli rendezvények támogatására

2012. május 16. 

Pályázat szociális tevékenység, hátrányos helyzetű rétegek segítése, rehabilitációs foglakoztatás, civil együttműködések, közösségi kezdeményezések, valamint civil szervezeteket érintő évfordulók, fesztiválok, hazai és határon túli rendezvények támogatására   Pályázati kiírás kódja: NEA-TF-12-SZ A Társadalmi felelősségvállalás kollégium nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek szakmai projektjeinek támogatására.  1. A Kollégium jelen pályázati kiírásban a következő célokat támogatja: c) civil szervezeteket érintő [...]

Civil szervezetek szakmai programjának támogatása - Új nemzedékek jövőjéért kollégium / NEA-UN-12-SZ

2012. május 14. 

A pályázat célja a nevelés és oktatás, képességfejlesztés, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés, természet- és környezetvédelem területén működő civil szervezetek szakmai programjának támogatása.


Ajánljuk még ...

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!