összes vállalkozás pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Művészeti pályázat felső tagozatosoknak ingyenes tehetséggondozó nyári táborban való részvételre

Duna Művészeti Mestere 2015 alkotói pályázat - Aktívan a vizekért!


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

vállalkozás pályázatok

Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj

tegnap 23:32 

A kiíró létrehozta az Év Széchenyi Vállalkozása Díjat. A Díjra pályázni lehet. A díjat a család minden évben egy olyan vállalkozásnak adja, mely egy megadott szempontrendszer szerint az adott évben a legjobb teljesítményt nyújtotta.

Seed Star Battle - A jövő startupja verseny

2015. március 26. 

Ismerd meg a kiírók új kezdeményezését a Seed Star Battle-t, amellyel teljes rálátást és segítséget kapsz a startupodhoz, és megmutatjuk, hogy mennyire vagy versenyképes a piacon, miben kell fejlődnöd, hogy egy valóban sikeres vállalkozás tulajdonosa legyél.

Seed Star Battle

2015. március 26. 

Ismerd meg a kiírók új kezdeményezését a Seed Star Battle-t, amellyel teljes rálátást és segítséget kapsz a startupodhoz, és megmutatjuk, hogy mennyire vagy versenyképes a piacon, miben kell fejlődnöd, hogy egy valóban sikeres vállalkozás tulajdonosa legyél.

Módosult a gazdaságban esélyegyenlőségi célcsoportokat támogató felhívás beadási határideje

2015. március 16. 

Figyelemmel a projektek előkészítésének komplex jellegére és a Felhívás 2015. március 2-án történt módosítására, az ügyfélszolgálatra beérkezett visszajelzések alapján az ,,Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása című (GOP-2015-3.5.1/A kódszámú) pályázati felhívás esetében a támogatási kérelmek benyújtási határideje meghosszabbításra kerül 2015. március 20. napjáig.

Módosítás történt a gazdaságban esélyegyenlőségi célcsoportokat támogató felhívásban

2015. március 3. 

Az ,,Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása című (GOP-2015-3.5.1/A kódszámú) pályázati felhívás az alábbi pontokban módosul:

Versenyképes IKT szektor fejlesztése / GOP-2015-3.3.4

2015. február 19. 

A pályázati kiírás célja, hogy az IKT, vagy informatikai témájú K+F+I projekteket fejlesztő kis- és középvállalkozások nemzetközi piaci lehetőségei bővüljenek, és az Európai Unió Horizont 2020 programjában való aktív részvételük növekedjen.

Genius Loci Díj - Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért 2015

2015. február 12. 

A 2015-ben először meghirdetett Genius Loci Díj - Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért elismerés célja, hogy értékelje és elismerje a Magyarországon működő üzleti vállalkozásoknak és vállalkozóknak a tehetségek támogatása érdekében tett erőfeszítéseit.

Módosult a helyi hő, és villamosenergia-igényt, valamint a helyi hő és hűtési igény kielégítését megújuló energiaforrásokkal támogató kiírás keretösszege

2015. január 27. 

A ,,Helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal című (KEOP-2012-4.10.0/B kódszámú) pályázat keretösszege 10,68 milliárd forintra módosul, melyből 4,15 Mrd Ft költségvetési szervek, költségvetési rend szerint gazdálkodó szervek és nonprofit szervezetek; 6,53 Mrd Ft vállalkozások, valamint átmeneti és technikai besorolású szervezetek számára áll rendelkezésre.

Gazdaságfejlesztési Operatív - Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása / GOP-2015-3.5.1/A

2015. január 26. 

Jelen pályázati kiírás célja a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról szóló 1998. évi XXVI. törvénnyel, valamint a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXCI törvénnyel összhangban a megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató nonprofit vállalkozások különféle belső fejlesztéseinek (pl. eszközvásárlás, ingatlan-beruházás, marketing) támogatása az átlagos foglalkoztatási színvonal növelése érdekében, valamint a munkalehetőség kínálati oldalának támogatásával egyenlő esélyek teremtése a munkaerő-piaci elhelyezkedésben és munkavégzésben.

Innovációs Projekt Verseny 2015

2015. január 26. 

A verseny célja: az Entrepreneurship Foundation Hungary - EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány 2015-ben első alkalommal hirdeti meg a nagy sikerű TiJöttök! Program folytatásaként innovációs projekt versenyét és a gyakornoki programot.

Társadalmi egyeztetésen a megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatását célzó felhívás tervezete

2015. január 19. 

Elindult az ,,Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása című (GOP-2015-3.5.1/A kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

Ingyen Weboldal - professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid ha

2015. január 2. 

Segítünk indítani, hogy sikerrel pályázhass!

2014. december 16. 

Segítünk indítani, hogy sikerrel pályázhass!

Segítünk felkészülni a következő időszak fiatal vállalkozókat segítő pályázati lehetőségeire minden Erdélyi határmenti régióban élő fiatalnak a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) ingyenes programjában.

Az előző pályázati ciklusban 4,94 milliárd forint összeget nyertek el 18-35 éves fiatalok Magyarországon vállalkozásuk indításához. Az MVA célja, hogy a következő uniós költségvetési ciklus határon átnyúló pályázati rendszerén belül is biztosíthassa ugyanezt a lehetőséget.

Ha nincs még ötleted:

Zárkózz fel! A képzési alkalom során segítséget kapsz az üzleti terved elkészítéséhez. Az üzleti terv elemeinek ismertetését (piackutatás, marketing terv, stb.) követően segítünk az ötletelésben, és az ott elkészített terved megvalósíthatóságának elemzésében.

Ha van már ötleted:

Hozd magaddal! A képzést követően nemcsak hogy tovább formálhatod azt a helyszínen megszerzett módszerekkel, de munkatársaink segítenek annak elemzésében is, illetve meghatározzák a szükséges későbbi cselekvéseket, hogy sikereket érj el.

A programra regisztrálók:
 első kézből értesülhetnek a határon túli pályázati lehetőségekről, és felkészülhetnek a következő időszak fiatal vállalkozókat segítő pályázataira,
 szakmai anyagokat tölthetnek le,
 1 napos felkészítő képzésen vehetnek részt,
 módszert kapnak üzleti tervük elkészítéséhez,
 értékelést és cselekvési javaslatot kapnak üzleti tervükhöz.

A 10 legjobb üzleti tervet készítő között közel 2000 Euro kerül kiosztásra.

Helyszín: Határmenti település – szervezés alatt

Elérhetőségek és online regisztráció:

http://vallalkozasfejlesztese.hu/

www.facebook.com/vallalkozasfejlesztese

Fenntartható fényforrás afrikai otthonoknak - dizájnverseny

2014. december 2. 

A kiíró csaknem 75 éve dolgozik azon, hogy az ingyen rendelkezésre álló természetes napfénnyel javítsa az emberek lakó- és életkörülményeit. A vállalat a közelgő születésnapját páratlan kezdeményezéssel kívánja emlékezetessé tenni: a Little Sun társadalmi vállalkozással együttműködve nemzetközi versenyt hirdet dizájner hallgatók számára napelemes lámpa tervezésére. Célja, hogy olcsó, fenntartható fényforrást kínáljon a legelmaradottabb afrikai térségekben élőknek.

Módosult a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás

2014. december 2. 

Módosult a ,,Mikro- kis-, és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás 5.9 Az egyes támogatási kategóriákra vonatkozó egyedi szabályok d) pontja az alábbiak szerint:

SXSW Interactive Festival

2014. november 25. 

A kiíró célja, hogy elősegítse az ígéretes, feltörekvő vállalkozások kapcsolatépítését - leendő partnereikkel, ügyfeleikkel, valamint a szakma élvonalbeli cégvezetőivel egyaránt.

A társadalmi innovációknak nyilvánosság kell! - SozialMarie

2014. november 13. 

A SozialMarie 2015-ben már tizenegyedik alkalommal díjaz társadalmi problémákat hatékonyan megoldó, kreatív projekteket. A részvételi lehetőség nyitott magánkezdeményezések, NGO-k, vállalkozások számára egész Ausztriában, Magyarországon és Csehországban, továbbá Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Szlovéniában és Németországban, amennyiben Bécs 300 km-es körzetén belül valósultak meg.

Tájékoztatás a Mikro- kis-, és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás Ágazati fókusz mellékletével kapcsolatban

2014. november 12. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Európai Bizottsággal folyamatban lévő tárgyalások miatt a Mikro- kis-, és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás Ágazati Fókusz című mellékletéből törlésre kerül a 3832 Hulladék újrahasznosítása tevékenység, így - az ilyen tevékenységhez kapcsolódó fejlesztések a pályázat keretében nem támogathatóak; - továbbá nem nyújtható támogatás olyan vállalkozások részére, amelynek a támogatási kérelem benyújtását megelőző három lezárt üzleti éves beszámolója alapján az árbevételének (egyéni vállalkozó esetén az adóalapba számított bevételének) legalább 50%-a ezen tevékenységből származik.

Újbudai Hallgatói Startup Pályázat

2014. október 30. 

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet innovatív ötleteken alapuló, startup vállalkozások létrehozására vagy támogatására. A pályázaton 35 év alatti, a kerületben campusszal rendelkező egyetemek graduális vagy posztgraduális képzésein résztvevő hallgatók indulhatnak egyénileg vagy csapatban. (Csapatban való jelentkezésnél elegendő, ha a csapat egy tagja tanul olyan egyetemen, amelyiknek van campusa a 11. kerületben.) A […]

„Budapest Bank – Üzleti siker honlappal”-díj

2014. október 20. 

Kedves Vállalkozó!

A Budapest Bank a HVG Kiadó médiapartneri együttműködésével ismét meghirdeti „Üzleti siker honlappal” pályázatát kisvállalkozások körében. Célja, hogy elismerje a legjobb oldalakat és azok megosztásával hozzájáruljon más vállalkozások üzleti élénkítéséhez.

Tavaly a kezdeményezés igen népszerűnek bizonyult, több mint 100 pályázat érkezett. A közönségszavazás és a média híradásai hozzájárultak a kiválasztott cégek ismertségének növeléséhez.

A pályázattal idén is azokat a jól működő kisvállalkozásokat díjazzuk, amelyek honlapja leghatékonyabban segíti üzleti tevékenységüket. Azaz könnyen megtalálhatóak az interneten, a weboldalukon egyszerű eligazodni és az online rendelési lehetőség mellett széleskörű információnyújtással, illetve a vásárlói döntés elősegítő eszközökkel (tájékoztató cikkekkel, kalkulátorokkal, fórumokkal, online fizetési lehetőséggel, stb.) teszi vonzóvá a céget a potenciális vevők számára.

A pályázatokat 2014. október 13. (hétfő) 2014. november 7. (péntek) között várjuk.

A pályázóknak csupán az itt elérhető pályázati adatlapot kell kitöltenie. http://hvg.hu/enesacegem/20141013_uzleti_siker_honlap_dij

Kérjük, kitöltés előtt olvassa végig a kérdőívet és tekintse át a pályázatra vonatkozó részletes útmutatót, mert nincs mód a menet közben való mentésre és visszatérésre!

A pályázatra azok cégek jelentkezhetnek, amelyek

 éves nettó árbevétele nem haladja meg a 200 millió forintot,
 Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkeznek,
 ellene nem folyik csődeljárás, felszámolás vagy végelszámolás,
 a vonatkozó kiírásban feltüntetett összeférhetetlenség nem áll fenn.

A pályázat végén három nyertest hirdetünk!

A fődíj és a női különdíj nyertesét a Budapest Bank vezetőiből és független szakértőkből álló zsűri választja ki (Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója; Krisán László, a KAVOSZ vezérigazgatója; Porst Réka, a Meska.hu társalapítója; Koleszár Péter, a Honlap.hu vezető tanácsadója; Kékesi Zsuzsa, a HVG Online divízióvezetője és Erdei Zsuzsa, a Budapest Bank mikro-üzletágának vezetője). A szakmai zsűri további 10 jelöltet választ, amelyek közülük a Budapest Bank honlapján történő online szavazás eredményeképp kerül ki a közönségdíjas. Szavazni novemberben, két héten keresztül lehet majd.

A díjak:
1 db Apple Ipad Air a szakmai zsűri nyertesének
1 db Apple Ipad Air a női különdíjasnak
1 db Apple Ipad Air a közönségszavazás nyertesének

Ezen kívül a Honlap.hu webfejlesztő cég 100 000 forint értékű szakmai tanácsadást ajánl fel az általa kiválasztott résztvevőnek, valamint a HVG Kiadó két általa kiválasztott pályázónak éves HVG lapelőfizetést, valamint könyvcsomagot ajánl fel.

A díjátadóra 2014 decemberében kerül sor ünnepélyes keretek között.

A további kérdésekben a bank PR ügynöksége áll a pályázók rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: Nyári Attila, vezető tanácsadó, Flow PR - Splendidea Communications, nyari.attila@flowpr.hu, telefon: +36 20 665 0377.

Önnek még nincs honlapja?
Látogasson el a https://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/kisvallalat/uzletelenkito-program.php oldalra és ismerje meg Üzletélénkítő ajánlatainkat!

Budapest Bank - Üzleti siker honlappal-díj

2014. október 17. 

A kiíró ismét meghirdeti Üzleti siker honlappal pályázatát kisvállalkozások körében. Célja, hogy elismerje a legjobb oldalakat és azok megosztásával hozzájáruljon más vállalkozások üzleti élénkítéséhez.

Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása pályázat

2014. október 14. 

Pályázat a a mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása érdekében. A vállalkozások külföldi piacokra kijutását célzó felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében. A kiírás célcsoportját azok a vállalkozások képezik, amelyek magasan feldolgozott, végfogyasztásra szánt termékekkel kívánnak megjelenni a külpiacokon. A felhívás célcsoportjába azon […]

Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

2014. október 13. 

A vállalkozások külföldi piacokra kijutását célzó Felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében.

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

2014. október 10. 

A pályázat keretében mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak 10-100 millió forint támogatásra technológiai korszerűsítésük fejlesztése és termelési kapacitásaik bővítése céljából.

Magyar cég lett Európa legjobbja

2014. október 3. 

A Gazdagmami Kft. nyerte a zsűri fődíját a ,,Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért nemzetközi döntőjében. A Nápolyban megrendezett eredményhirdetésen a magyar cég pályázata átütő sikert aratott, amellyel kiérdemelte a zsűri fődíját, egyben a ,,Vállalkozói kedv ösztönzése kategóriában is győztes lett. A Díj nyolcéves történetében először fordult elő, hogy magyar céget választottak a legjobbnak.

KPMG Felelős Társadalomért Program, 2014

2014. október 2. 

A kiíró 2014-ben is meghirdeti pályázati programját, amelynek célja a közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása. Ennek keretében komplex együttműködési lehetőséget kínálunk oktatási, egészségügyi és környezetvédelmi területen működő, Magyarországon bejegyzett, közhasznú nonprofit szervezetek vagy civil alapítású társadalmi vállalkozások számára.

„Ingyen Weboldal Pályázat": professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költsé

2014. szeptember 26. 

A Jelado Internet és Kommunikáció pályázatot hirdet professzionális, 125.000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, dinamikus weboldalak ingyenes elkészítésére telepítéssel, tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhelyszolgáltatással

A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is könnyen) tetszőlegesen szerkeszthető és korlátlanul bővíthető, korszerű weboldallal jelenhessenek meg az interneten

A Jelado Internet vállalja, hogy a részvétel feltételeit teljesítő minden pályázónak elkészíti a weboldalát az alábbiak szerint:

1. korszerű, gyors tárhelyet ad a weboldal működtetéséhez (php, adatbázisok, e-mail címek, ftp, webmail, külön domainek, lev. listák, vírus-, és spamszűrés, korlátlan sávszélesség és fájlméret, stb)
2. pályázat benyújtásától számítva 5 napon belül elkészíti a dinamikus weboldalt és feltelepíti a tárhelyre
3. a weboldalt felszereli a pályázat weboldalán - http://puzzleweb.hu/palyazat - részletezett kiírásban felsorolt professzionális alkalmazásokkal (pl. jelszavas regisztráció, hírlevél, többnyelvű megjelenés, kép-, és videógalériák, közösségi média kapcsolat, archívum, stb)
4. feltölti rá a megrendelő által biztosított induló tartalmat menükkel, képekkel, galériákkal, szöveges tartalommal, stb
5. és üzemkészen átadja
6. új domain regisztrációt, v. meglévő domain átregisztrációt és kellő számú E-mail címet ad a weboldalhoz
7. magyar nyelvű, felhasználóbarát adminisztrációs felületet ad a weboldal és a tárhely saját kezű szerkesztéséhez a tulajdonosnak
8. magyar nyelvű Használati kézikönyvet ad, amivel a tulajdonos korlátlanul szerkesztheti, frissítheti, bővítheti dinamikus weboldalát

A pályázat teljes szövege: további részletek, részvételi feltételek, jelentkezési adatlap, stb közvetlenül elérhetők a http://puzzleweb.hu/palyazat webhelyen

A pályázat határideje: 2014. október 22. Határidő hosszabbítás nincs, az utána feladott pályázat érvénytelen!

A weboldalak elkészítése: beérkezés sorrendjében, a pályázat beérkezésétől számított 5 munkanapon belül

Pályázati felvilágosítás, telefonos érdeklődés a 20/3272-434-en munkanap 8-18 h-ig

A pályázathoz kapcsolódó e-mail cím: jelado@jelado.hu

Fogyasztóvédelemi referens program / ETÁM71-2014

2014. szeptember 8. 

A kiíró pályázatot hirdet Fogyasztóvédelmi referens támogatott hatósági képzésen való részvételre. A 2013. évi CCXXXI. törvénnyel módosított fogyasztóvédelmi törvény 2014. február 1-jétől meghatározott vállalkozások részére előírja, hogy fogyasztóvédelmi referenst foglalkoztassanak.

Ingyen Weboldal: professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid hatá

2014. szeptember 1. 

Ingyen Weboldal Pályázat: professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre

Pályázat fiatal vállalkozók és vállalkozásötlettel rendelkező fiatalok számára

2014. augusztus 26. 

Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében. A SMART Versenyre olyan 35 év alatti fiatalok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek vállalkozási üzleti ötlettel vagy […]

“Adjunk álmokat!” fotópályázat

2014. augusztus 18. 

“Adjunk álmokat!” pályázat. 10 millió Ft értékű összdíjazás, 85 ezer Ft értékű vállalkozói csomag minden nevezőnek! Példaértékű munkát végzel? Mutasd meg magadat, a vállalkozásodat vagy a szakmádat! A közös célunk az, hogy a fiataloknak utat mutassunk, inspiráljuk őket. Adjunk Álmokat Gyermekeinknek! Határidő: 2014. szeptember 3. Egyre nagyobb probléma a fiatalok körében, hogy nem találják a […]

Üzleti ötletek versenye

2014. augusztus 16. 

Üzleti ötletek versenyét hirdetik meg a kiírók a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében. A SMART Versenyre olyan 35 év alatti fiatalok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek vállalkozási üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba - infokommunikációs technológia, zöld gazdaság, kreatív ipar - tartozás nem elvárás, de előnyt jelent.

Adjunk álmokat! - fiataloknak vállalkozási útmutatás

2014. augusztus 12. 

Példaértékű munkát végzel? Mutasd meg magadat, a vállalkozásodat vagy a szakmádat! A kiíró célja az, hogy a fiataloknak utat mutasson, inspirálja őket. Adjunk Álmokat Gyermekeinknek!

Közel 400 vállalkozás kap támogatást a KKV munkahelyteremtő pályázatból

2014. július 30. 

371 pályázó részesült vissza nem térítendő támogatásban a KKV-k munkahelyteremtő pályázat segítségével. A rendelkezésre álló 3 milliárd forint felhasználásával a vállalkozások 1621 új munkahely kialakításához, és ezeken a munkahelyeken 1070 álláskereső foglalkoztatásához nyertek el vissza nem térítendő támogatást. A pályázat egyúttal 2823 munkahely megőrzését is segíti.

Önindító 2014

2014. július 10. 

A kiíró Önindító 2014 néven hirdette meg azt a munkaerő-piaci programot, amellyel a kreatív iparhoz, illetve a turizmushoz kapcsolódó jó ötletekkel rendelkező álláskeresők új vállalkozásának elindítását segíti.

Újra a Pályán

2014. július 7. 

A kiíró Újra a Pályán címmel pályázatot hirdet közhasznú szervezetek, intézmények, humánszolgáltató vállalkozások számára.

Több tízmilliárdos fejlesztésekből erősödött a vidék

2014. június 27. 

A magyar vidék erősödését és a kis- és közepes vállalkozások helyzetbe hozását, fejlesztését segítik a vidékfejlesztési támogatások. A pályázatok értékelésénél a legfőbb szempont mindig is az új munkahelyek teremtése, a hátrányos helyzetű települések felzárkóztatása volt. Ezért is érthetetlen, amikor az LMP arról beszél, hogy a támogatások elosztása az egyenlőtlenségeket növeli.

Tájékoztatás a 2013-2014-es támogatói döntéssel rendelkező mikrovállalkozások fejlesztését támogató pályázatok záró kifizetési kérelmeinek végső benyújtási határidejéről

2014. június 16. 

Tekintettel a 2013-2014-es támogatói döntéssel rendelkező Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) pályázatok esetében felmerült záró kifizetési kérelmek végső benyújtási határideje okozta teljesítési nehézségekre a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága Közreműködő Szervezete (továbbiakban:GFP KSZ) saját hatáskörben eljárva engedélyezheti a Támogatói Okirat hatálybalépésétől (Támogatói Okirat keltétől) számított 12 hónapos fizikai megvalósítási, illetve a projekt fizikai befejezéstől/megvalósítástól számított további 30 napos - a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtására vonatkozó - határidőt, azon Kedvezményezetteknek, akik erre kérelmet nyújtanak be, vagy a benyújtott kifizetési igénylésük alapján indokolt.

Példakép pályázat 2014

2014. május 27. 

Büszke vagy vállalkozásodra és elismerésre vágysz? Legyél Példakép! A Példakép Pályázaton idén is az ország legígéretesebb fiatal vállalkozóit keressük. Itt az alkalom, hogy bemutatkozz és megnyerd a 3 millió forintos Fődíjat vagy az 1 milliós Közönségdíjat! Amit tudnod kell a jelentkezéshez A Példakép Pályázatra való jelentkezés 3 lépésből áll: először add meg személyes adataidat, majd vállalkozásod adatait […]

CleanLaunchpad – Zöld ötletverseny

2014. május 27. 

A Climate-KIC az Európai Innovációs és Technológiai Intézet keresi Európa legjobb, fenntarthatósághoz kapcsolódó üzleti ötletét! Ha zöld vállalkozásba fognál, nevezz a téma legnagyobb európai ötletversenyére, a CleanLaunchpadre és nyerj 10 000 eurót és akcelerációs program részvételt egy igazi nemzetközi mezőnyben. A CleanLaunchpad ötletverseny idén először 11 európai országban párhuzamosan kerül megrendezésre, a Climate-KIC támogatásával. A […]

Átadták az európai vállalkozások ösztönzéséért kiírt pályázat nyerteseinek díját

2014. május 16. 

Átadta az európai vállalkozások ösztönzéséért kiírt pályázat két magyar nyertesének díját Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten. A Disign Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ Gombold újra! kezdeményezése, valamint a kisgyermekes anyák vállalkozóvá válását segítő Gazdagmami Kft. pályázata képviselheti Magyarországot novemberben a nemzetközi megmérettetésen.

Díjazzák az energiatudatosságot

2014. május 14. 

A kormány célja, hogy négy éven belül a háztartások mellett az iparban is Magyarországon legyen a legolcsóbb a villamos energia Európában - jelentette ki Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter az MVM Partner Zrt. ,,A vállalkozások energiatudatosságáért pályázatának díjátadóján 2014. május 14-én, Budapesten.

Álláskeresők vagy rehabilitációs járadékban részesülők vállalkozóvá válásának támogatása - Jász-Nagykun-Szolnok megye

2014. május 2. 

A támogatás célja: a munkaügyi központ illetékességi területén legalább egy hónapja nyilvántartott álláskeresők vagy rehabilitációs járadékban, vagy rehabilitációs ellátásban részesülők vállalkozói készségének, hajlandóságának előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzés.

Vállalkozóvá válást elősegítő támogatások elnyerése

2014. április 23. 

A támogatás célja: azon álláskeresők, illetve rehabilitációs járadékban vagy rehabilitációs ellátásban részesülő személyek támogatása, akik önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, vagy gazdasági társaság - a társaság tevékenységében személyesen közreműködő - tagjaként, vagy a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 3. §-a 18. pontjában meghatározott mezőgazdasági őstermelőként oldják meg.

Ingyen Weboldal Pályázat

2014. április 19. 

„Ingyen Weboldal Pályázat": professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre

A Jelado Internet és Kommunikáció pályázatot hirdet professzionális, 125.000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, dinamikus weboldalak ingyenes elkészítésére telepítéssel, tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhelyszolgáltatással

A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is könnyen) tetszőlegesen szerkeszthető és korlátlanul bővíthető, korszerű weboldallal jelenhessenek meg az interneten

A Jelado Internet vállalja, hogy a részvétel feltételeit teljesítő minden pályázónak elkészíti a weboldalát az alábbiak szerint:

1. korszerű, gyors tárhelyet ad a weboldal működtetéséhez (php, adatbázisok, e-mail címek, ftp, webmail, külön domainek, lev. listák, vírus-, és spamszűrés, korlátlan sávszélesség és fájlméret, stb)
2. pályázat benyújtásától számítva 5 napon belül elkészíti a dinamikus weboldalt és feltelepíti a tárhelyre
3. a weboldalt felszereli a pályázat weboldalán - http://puzzleweb.hu/palyazat - részletezett kiírásban felsorolt professzionális alkalmazásokkal (pl. jelszavas regisztráció, hírlevél, többnyelvű megjelenés, kép-, és videógalériák, közösségi média kapcsolat, archívum, stb)
4. feltölti rá a megrendelő által biztosított induló tartalmat menükkel, képekkel, galériákkal, szöveges tartalommal, stb
5. és üzemkészen átadja
6. új domain regisztrációt, v. meglévő domain átregisztrációt és kellő számú E-mail címet ad a weboldalhoz
7. magyar nyelvű, felhasználóbarát adminisztrációs felületet ad a weboldal és a tárhely saját kezű szerkesztéséhez a tulajdonosnak
8. magyar nyelvű Használati kézikönyvet ad, amivel a tulajdonos korlátlanul szerkesztheti, frissítheti, bővítheti dinamikus weboldalát

A pályázat teljes szövege: további részletek, részvételi feltételek, jelentkezési adatlap, stb közvetlenül elérhetők a http://puzzleweb.hu/palyazat webhelyen

A pályázat határideje: 2014. április 30. Határidő után feladott pályázat érvénytelen!

A weboldalak elkészítése: beérkezés sorrendjében, a pályázat beérkezésétől számított 5 munkanapon belül

Pályázati felvilágosítás, telefonos érdeklődés a 20/3272-434-en munkanap 8-18 h-ig

A pályázathoz kapcsolódó e-mail cím: jelado@jelado.hu

Vállalkozóvá válást elősegítő támogatások

2014. április 16. 

A Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ pályázatot hirdet álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatásra. A támogatás célja: Azon álláskeresők, illetve rehabilitációs járadékban vagy rehabilitációs ellátásban részesülő személyek támogatása, akik önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, vagy gazdasági társaság - a társaság tevékenységében személyesen közreműködő - tagjaként, vagy a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 3. §-a 18. […]

ÚJJÁSZÜLETÉS ösztöndíjprogram - Kampány a Nőkért 201

2014. április 11. 

A kiíró idén is támogatja a magyar nőket, és segíti abban, hogy megvalósíthassák a terveiket. Ösztöndíjprogramot az ÚJJÁSZÜLETÉS jegyében hirdeti meg: 2014-ben is azt tűzte ki célul, hogy olyan nőket - és példaértékű projekteket - támogasson, akik a nehéz körülmények ellenére is képesek hosszú távon gondolkodni, összefogni, motiválni egy kisebb-nagyobb közösséget, és a munkájukkal, az ötleteikkel, a kitartásukkal hozzájárulni egy vállalkozás sikeréhez, elindulásához.

Elbírálták a kkv-knak kiírt munkahelyteremtő pályázatot

2014. április 2. 

A kis- és középvállalkozásoknak (kkv) kiírt idei munkahelyteremtő beruházási pályázaton 1254 vállalkozás kap összesen 13 milliárd forint támogatást, ami 6541 új munkahely létrehozását segíti - jelentette be Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatásért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az ipari innováció eredményei alapozzák meg a gazdaság sikerét

2014. március 31. 

A magyar kis- és középvállalkozások ipari innovációs eredményei alapozzák meg a magyar gazdaság hosszú távú sikerét - mondta Szijjártó Péter hétfőn a Vas megyei Csepregen, ahol felavatta az Uniriv Kft. 483 millió forintos beruházással felépült 5300 négyzetméter alapterületű üzemét, amely az Új Széchenyi Terv keretében 192 millió forintos pályázati támogatást kapott.

A startupok támogatásához újfajta pályázatokra, intézményekre van szükség

2014. március 27. 

Cséfalvay Zoltán szerint a startup vállalkozások innovációihoz szükséges környezet megteremtése a befektetésen kívül újfajta pályázatokat és újfajta intézményeket igényel.

Keressük az Év Anyavállalatát!

2014. március 26. 

A kiíró 2014-ban ötödik alkalommal osztja ki az Év Anyavállalata díjat annak az anyának, aki gyermekek mellől az olvasóink által is legnagyobb teljesítményt nyújva építette fel cégét. Célunk felhívni rá a figyelmet, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerőpiaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat - és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Tudományos és Technológiai Park cím elnyerése Ipari Park címmel már rendelkező szervezet részére

2014. március 24. 

A kiíró célja, hogy jelen pályázattal lehetőséget kíván adni Tudományos és Technológiai Park cím elnyerésére olyan ipari park címmel már rendelkező szervezetek számára, amelynek fennálló együttműködési vagy kutatási szerződése van egyetemmel, főiskolával vagy akadémiai intézettel és a park területére betelepült vállalkozások közül legalább három együttműködik K+F+I tevékenység végzésében.

,,Értéket Teremtek - Vállalkozom – A munka világa

2014. március 20. 

A fotópályázat célja; az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeiknek művészi módon való megjelenítése. Ez magába foglalja a cégek mindennapi életének, az A ,,Értéket Teremtek - Vállalkozom – A munka világa bejegyzés először a Fotópályázat figyelő jelent meg.

A Kormányzati Információs Központ közleménye

2014. március 18. 

A Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetségének (PÁTOSZ) pénteki közleményére reagálva a Miniszterelnökség felhívja minden vállalkozás figyelmét, hogy sem az egykori NFÜ, sem a jogutód Miniszterelnökség és a szaktárcák sem kértek és a jövőben sem kérnek regisztrációs díjat hazai vagy uniós források pályázatai kapcsán.

Értéket teremtek - vállalkozom

2014. március 13. 

A fotópályázat célja: az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeiknek művészi módon való megjelenítése.

Szállj be!

2014. március 10. 

Van egy innovatív ötleted, mely egy létező problémára ad megoldást, és amivel akár nemzetközi üzleti sikert is elérhetsz? Bízol magadban, a csapatodban és az ötletedben és nem félsz a világ elé tárni? Remek. Készen állsz arra, hogy vállalkozást is alapíts rá vagy már alapítottál is és mindezt meg akarod mutatni a világnak? Szuper.

Új felhívás telephelyfejlesztés támogatására a Dél-dunántúli régióban

2014. február 25. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a DDOP-1.1.1/D-14 kódszámú, ,,Telephelyfejlesztés a területi kohézióért című projekt felhívás. A felhívásra a vállalkozások működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek fejlesztése, új telephelyek kialakítása céljából nyújtható be projektjavaslat.

Duplájára emelkedett a kereskedelemfejlesztési pályázat keretösszege

2014. február 3. 

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) duplájára, 600 millió forintra emelte a magyarországi kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) értékesítési és beruházási lehetőségeinek bővítését segítő kereskedelemfejlesztési pályázat keretösszegét.

Az idei évben is díjazzák a legjobb vállalkozói elképzeléseket

2014. január 27. 

A Nemzetgazdasági Minisztérium az Európai Bizottsággal közösen 2014-ben is pályázatot hirdet a ,,Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért díjak elnyerésére összesen hat kategóriában.

6500 új munkahely jön létre támogatási forrásból a vállalkozásoknál

2014. január 17. 

Várhatóan mintegy 6500 új munkahely létesítéséhez, valamint további 12 ezer már meglévő álláshely megőrzéséhez járul hozzá a kis- és közepes vállalkozások számára (kkv) indított munkahelyteremtő pályázati program - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára egy munkáltatói fórumot megelőző sajtótájékoztatón pénteken, Nyíregyházán.

Vállalkozóink igényeire szabva

2014. január 14. 

Új programelemekkel, változatlan feltételekkel várja Egerbe hazánk, sőt a környékbeli országok fiatal vállalkozóit is a Junior Expo 2014-ben! A rendezvény továbbra is a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget a kiíró rendezésében, a résztvevőket szakmai zsűri választja ki. Minden megyéből 10, Pest megyéből 20 vállalkozás fogadására van lehetőség, ugyanakkor idén már a határokon túli fiatal vállalkozók is jelentkezhetnek!

Kihirdették a 2014-es munkahelyteremtő pályázatot

2014. január 9. 

Idén a kis- és közepes vállalkozások (kkv) számára a tavalyihoz hasonló összegű, 13 milliárd forintos támogatási forrás áll rendelkezésre új munkahelyek teremtésére - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatásért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (kódjel: NFA-2014-KKV)

2014. január 9. 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahely-teremtő beruházási pályázatot hirdet.

MVM Partner - a vállalkozások energiatudatosságáért

2014. január 8. 

A Pályázat Kiírója tárgyi pályázati kiírást az alábbi nevesített célok előmozdítása érdekében teszi közzé: - energiatudatos magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások felkutatása és díjazása; - a vállalkozások segítése energiatudatossági törekvéseik megvalósításában; - példamutatás és szemléletformálás a mikro-, kis- és középvállalati szektor számára.

KREATÍV EURÓPA (2014-2020) MEDIA alprogram - Piachoz jutás támogatása / EAC/S25/2013

2014. január 7. 

E pályázati felhívás alapja a Kreatív Európa program (2014-2020) létrehozásáról szóló európai parlamenti és tanácsi rendelet. Az audiovizuális ágazat kapacitásának megerősítése terén a MEDIA alprogram egyes prioritásai a következők: - az audiovizuális szereplők azon kapacitásának növelése, hogy az Unióban és az Unión kívül forgalmazható európai audiovizuális alkotásokat fejlesszenek ki, illetve európai és nemzetközi koprodukciókat hozzanak létre például televíziós műsorszolgáltatókkal közösen; - a vállalkozások közötti csere ösztönzése az audiovizuális szereplők piacokhoz és üzleti eszközökhöz való hozzáférésének elősegítése révén, projektjeik uniós és nemzetközi piacokon való ismertségének növelése érdekében.

Az energiatudatos vállalkozások elősegítik a kormányzati célok megvalósulását

2014. január 7. 

,,A kormány számára kiemelt törekvés az energiatudatosság elterjesztése, a szemléletformálás - mondta Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter a ,,Vállalkozások energiatudatosságáért pályázat bejelentő rendezvényén 2014. január 7-én, Budapesten. A program keretében azok a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek energiahatékonyságukat növelő intézkedéseiknek köszönhetően csökkentették energiafelhasználásukat.

Ipartelepítés / KDOP-1.1.1/D-13

2014. január 6. 

A pályázati kiírás a vállalkozások saját, működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációját és bővítését, nem megfelelő telephelyeik cseréjét, új telephelyek kialakítását, a telephelyek kihasználtságának növelését kívánja elősegíteni, a vállalkozások versenyképességének megőrzése, fokozása érdekében, úgy hogy ezáltal közvetve a működésük helyszínéül szolgáló térségek versenyképessége is javuljon és mindezzel jelentős számú munkahely jöjjön létre.

Ipartelepítés pályázat a Közép-Dunántúli régióban

2014. január 4. 

A pályázat a vállalkozások saját, működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációját és bővítését, nem megfelelő telephelyeik cseréjét, új telephelyek kialakítását, a telephelyek kihasználtságának növelését kívánja elősegíteni, a vállalkozások versenyképességének megőrzése, fokozása érdekében, úgy hogy ezáltal közvetve a működésük helyszínéül szolgáló térségek versenyképessége is javuljon és mindezzel jelentős számú munkahely jöjjön létre. Kódszám: KDOP-1.1.1/D-13 Pályázók köre […]

Virtuális felkészítő pályázat uniós források lehívására

2013. december 23. 

Az EU Compass2 projekt célja hogy segítse a határtérség szerepelőit - a kis- és közepes vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket, magasan képzett munkanélkülieket - saját projektjeik kidolgozásában és felkészítse őket a jövőbeli Európai Uniós források lehívására.

Módosult a mikrovállalkozások fejlesztése érdekében kiírt pályázat pénzügyi tájékoztatója

2013. december 21. 

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M, illetve KMOP-2011-1.2.1/M kódszámú) kiírás Pénzügyi tájékoztatója, így a 2013. július 30-át követően kelt támogatói okiratok esetében a záró beszámoló és a kifizetési igénylések benyújtásának határideje 2014. augusztus 31-re változott, valamint további pontosítások kerültek átvezetésre.

Életmód Díj

2013. december 17. 

Az egészséges életmódról, az egészséges életmódot segítő vállalkozásokról szóló újság-, rádió- vagy tévériportokat ismer el a Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete. A díj összege: 60 ezer forint. A Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete (KKAOSZE) at alapított azon újságírók elismerésére, akik a legfigyelemreméltóbb újság-, rádió- vagy tévériportot jelentetik meg az egészséges […]

Kreatív iparágak, zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazati SMART-pontok felállítása

2013. november 30. 

A projekt fő célja olyan regionális kompetencia-központok (SMART Pontok) felállítása, amelyek megfelelő képzést nyújtanak elsősorban 15-35 év közötti fiatalok számára, akik a fenti szektorokban szeretnének vállalkozásokat alapítani.

Megjelent a komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára támogató kiírás kitöltőprogramja

2013. november 25. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázathoz tartozó kitöltőprogram.

Pályázatkezelőt keresünk!

2013. november 21. 

Pályázatkezelőt keresünk!

A Computherapy Sydney 401/2 Langley ave Cremorne NSW 2090 Australia
http://ctnorthsydney.com.au

pályázatot hirdet olyan pályázatkezelő vállalkozások, vagy pályázatkezelésben jártas magánszemélyek részére, akik ismerettel rendelkeznek román, vagy lengyel, vagy angol, vagy mindhárom nyelvi területeket érintő pályázatok kezelésének tekintetében.

A pályázat célja, hogy partnerünk számára olyan megbízható pályázatkezelőket találjunk, akik ismerik ezen területek pályázati viszonyait, és az előre letisztázott szempontrendszer alapján képesek önállóan elbírálni az említett területekről beérkező pályázatokat.

Jelentkezési feltételek!

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik:
- vagy rendelkeznek lengyel/magyar vagy lengyel/angol nyelvi ismerettel, és eligazodnak a lengyelországi, vagy lengyel érdeklődők által látogatott pályázatközlő weboldalakon
- vagy rendelkeznek román/magyar vagy román /angol nyelvi ismerettel, és eligazodnak a romániai vagy román érdeklődők által látogatott pályázatközlő weboldalakon
- vagy rendelkeznek angol/magyar nyelvi ismerettel, és eligazodnak az angol nyelven publikáló pályázatközlő weboldalakon
További feltétel a számlaképesség!

Kiknek érdemes pályázni?

Azoknak a pályázatkezelő szakembereknek a jelentkezésére számítunk, akik versenyképes díjazás ellenében szívesen részt vesznek a 2014. februárban induló, 6 hónapos nemzetközi projektben. A pályázatokkal kapcsolatos (otthoni) munka előreláthatólag átlagosan napi két órát vesz igénybe.

A pályázat formája

A pályázatokat a themeaningoflifeandect@gmail.com emailcímre várjuk.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó rövid bemutatkozását, szabadon választott referencia megjelölésekkel, illetve azon weboldalak listáját ahol a pályázatok nyilvánosságra hozatalát az említett nyelvterületen, vagy azok valamelyikén a jelentkező megoldja. Szükséges továbbá a pályázó által tervezett kampány költségeinek tételes lebontása, és a pályázó elvárt juttatása. (A kampány költségeket és a juttatást szerződéskötés esetén mi álljuk)

A sikeres pályázat közös érdek, ezért a pályázaton történő induláshoz nincs szükség felesleges adminisztrációra. Tehát tömör és lényegre törő jelentkezést várunk!

Pályázat benyújtásának határideje: jelentkezni a fenti e-mail címen lehet 2013. december 20-ig

A pályázókat 2014 január 15-ig kiértesítjük, a sikeres pályázókkal pedig felvesszük a személyes kapcsolatot a szerződéskötés és a munkavégzéshez szükséges információk átadásának céljából.


Ha azt tapasztalja, hogy a nevünkkel, vagy a pályázatunkkal valaki visszaél, kérjük jelezze!

A pályázat benyújtása, és minden szakasza ingyenes!

Modosul a ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázati felhívás

2013. november 16. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázathoz tartozó pályázati felhívás módosulni fog.

Módosult a komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára támogató kiírás dokumentációja

2013. november 11. 

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázahoz tartozó Termelő tevékenységek listája című dokumentum, illetve törlésre került a VTSZ lista című melléklet.

Kiegészült a komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára támogató kiírás dokumentációja

2013. november 5. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázat dokumentációja kiegészült a Termelő tevékenységek listája című, illetve az elszámolható szoftverek körét meghatározó TESZOR szám szerinti lista mellékletekkel, melyek a Segédletek mappában találhatóak.

Több mint 870 fővel nő országosan a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

2013. november 2. 

Több mint 870 megváltozott munkaképességű munkavállaló és fogyatékossággal élő munkavállalását segíti a kormány azzal a 325 millió forinttal, melyet pályázat útján biztosít 44 vállalkozásnak.

Módosítás a kecskeméti kiemelt járműipari központban működő vállalkozások szolgáltatási környezetének fejlesztését támogató felhívásban

2013. október 24. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent DAOP-1.1.1/B-13 kódszámú, ,,A kecskeméti kiemelt járműipari központban működő vállalkozások szolgáltatási környezetének fejlesztése című felhívásban eltérő bázisidőszak került meghatározásra, valamint módosult a támogató nyilatkozat és a kiemelt projekt benyújtásának határideje.

Kockázati Tőkeprogram: eredményes pályázat megemelt kerettel

2013. október 17. 

Közel 45 milliárd forint szolgálja a korai vagy növekedési életszakaszban lévő kis- és közepes méretű vállalkozások tőkéhez jutását.

RFH Ecospinning Díj 2013

2013. október 16. 

A kiíró idén újra kiírja az RFH Ecospinning Díjat magyar vállalkozások számára, sőt, idén már önkormányzatok is jelentkezhetnek a pályázatra!

Új pályázati lehetőségek regionális fejlesztési célokra

2013. október 11. 

A Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében az észak-magyarországi, a közép-magyarországi, a dél-alföldi és a nyugat-dunántúli régiókban telephelyfejlesztésre és ipartelepítésre összesen közel 15 milliárd forint értékben pályázhatnak mikro, közép és kisvállalkozások illetve nagyvállalkozások.

2013. évi Kereskedelemfejlesztés / KerFejl-2013

2013. október 9. 

A támogatás fő célja, hogy a kis- és középvállalkozási szektor külpiacra lépési képességét növelje, anélkül, hogy a konkrét exporttevékenységet támogatná. A projektek célja a növekedési potenciállal rendelkező, exportorientált vállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése.

Életképes és fenntartható tervvel rendelkező mikrovállalkozásoknak pénzügyi tervkészítés

2013. október 9. 

Induló, életképes és fenntartható tervvel rendelkező mikrovállalkozások számára pályázatot hirdet a kiíró három témakörben, 2013. október 14-től 2013. október 31-ig terjedő pályázati időszakban.

Pályázat életképes és fenntartható tervvel rendelkező mikrovállalkozások számára

2013. október 7. 

Induló, életképes és fenntartható tervvel rendelkező mikrovállalkozások számára pályázatot hirdetünk három témakörben, 2013. október 14-től – 2013. október 31-ig terjedő pályázati időszakban, amely eredményeként: egy sikeres pályázónak INGYEN elkészítjük saját üzleti elképzelésükön alapuló komplett pénzügyi tervét, amely alkalmas vállalkozói döntéshozatalhoz, hitelintézeti vagy pályázati program beadásához, és a vállalkozás menedzseléséhez; egy sikeres pályázót INGYEN végigvezetünk kiválasztott [...]

Innovatív vállalkozások, technológiáik megismertetése / keresleti és kínálati oldal feltérképezésével, adatbázisban és honlapon való megjelentetés, közvetítői tevékenység

2013. október 6. 

A cél a magyar vállalkozói-kutatói, vállalkozói-vállalkozói együttműködések kialakításának segítése a keresleti és kínálati oldal feltérképezésével, adatbázisban és honlapon való megjelentetésével, valamint aktív közvetítői tevékenységgel, melyet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara területi kamarái végeznek.

Közlemény a kötelező fenntartási időszak hosszáról mikro-, kis- és középvállalkozások esetében

2013. október 4. 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága a 1083/2006/EK rendelet 57. cikk (1) bekezdésében foglalt rendelkezésekre tekintettel az alábbiakban felsorolt konstrukciók esetében a mikro-, kis- és középvállalkozás kedvezményezettek estében a kötelező fenntartási időszakot az eredetileg a felhívásban rögzített 5 év helyett 3 évben határozza meg.

Észak-alföldi Innovációs Díj

2013. szeptember 29. 

A kiírók közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdetnek az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

Tájékoztatás a teljeskörű kockázatossági felülvizsgálatról a mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása érdekében kiírt programhoz kapcsolódóan

2013. szeptember 24. 

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy a ,,Mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című (GOP-2012-3.3.3 kódszámú) pályázati felhívás célterületeinek speciális jellegéből adódóan, valamint a felhívás célkitűzéseinek biztosítása érdekében az intézményrendszer a benyújtott projektek esetében átfogó kockázatossági vizsgálatot folytat/folytatott le, amely felfüggeszti a döntéselőkészítés folyamatát.

Tájkoztatás a teljeskörű kockázatossági felülvizsgálatról a Mikrovállalkozások fejlesztése című programhoz kapcsolódóan

2013. szeptember 24. 

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy 2013 júniusától a döntéselőkészítési szakaszban lévő, valamint a ,,Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírás kapcsán korábban már támogatásban részesült pályázók esetében a felelős forrásfelhasználás, a pályázati felhívás célkitűzéseinek biztosítása érdekében teljeskörű kockázatossági felülvizsgálatot végzünk/végeztünk, amely felfüggeszti a döntéselőkészítés folyamatát.

Budapest Bank - Üzleti siker honlappal

2013. szeptember 17. 

A kiíró pályázat keretében elnyerhető díjat hirdet mikro-és kisvállalkozások részére. A pályázat célja olyan honlapok felkutatása, amelyek felhasználóbarát módon, sikeresen támogatják a termékek/szolgáltatások hatékony értékesítését.

Mentorokat keresünk

2013. szeptember 15. 

A kiíró pályázatot hirdet - élelmiszer- és csomagolóipar területén - jelentős iparági tapasztalattal rendelkező szakemberek részére, akik elhivatottnak érzik magukat, hogy fiatal, innovatív vállalkozásokat segítsenek tudásukkal, tapasztalataikkal.

Országos diákvállalkozó vetélkedő

2013. szeptember 15. 

Bizonyára tudod, hogy alkalmazottként nehéz munkát találni. A munka egyik formája a vállalkozás. A vállalkozástól azonban sok ember fél, mert ismeretlen számára ez a világ. Most itt a lehetőség, hogy megismerkedj a vállalkozás világával. Az alapvető vállalkozási ismeretekből tapasztalt szakemberek állítottak össze egy tankönyvet, ami nagyon sok hasznos ismeretet és gyakorlati példát tartalmaz. Ezt a tankönyvet ingyenesen rendelkezésedre bocsátjuk, ha regisztrálsz. Reméljük, hogy a könyv alapján te is kedvet kapsz majd később a vállalkozáshoz. Ha szeretnéd kipróbálni, hogy a vállalkozási ötletedet hogyan lehet megvalósítani, akkor szervezz egy csapatot (4 fő), és indulj a versenyen, ahol az ötleted kockázat nélküli megtervezése mellett értékes ajándékot is nyerhetsz!

Pályázat az Akkreditált Technológiai Inkubátor (ATI) cím elnyerésére

2013. szeptember 13. 

A Nemzeti Innovációs Hivatal, mint akkreditációs szervezet, pályázatot hirdet az ,,Akkreditált Technológiai Inkubátor (ATI) cím elnyerésére (kódszám: ATI-2013). Közlemény 2013. augusztus 9. – módosultak a pályázati dokumentumok Közlemény 2013. július 31. - partnerkereső felület indul A pályázat célja a nemzetközi piacokon versenyképes, magyar vagy akár a környező országokban elért K+F eredményekre alapuló start – up vállalkozások [...]

Vizuális Művészetek Kollégiuma nyílt felhívása a magyar kortárs galériák külföldi művészeti vásárokon való részvételének támogatására

2013. szeptember 12. 

Téma/cél: magyar kortárs művészet nemzetközi jelenlétének elősegítése, a kortársművészeti magánvállalkozások nemzetközi szerepvállalásának növelése érdekében magyar kortárs galériák külföldi nemzetközi művészeti vásárokon való jelenlétének támogatására.

Öko-innovációt finanszírozók hálózata a CIP Program keretében 2007-13 ENT/CIP/12/C/N02C00

2013. szeptember 10. 

A pályázati felhívás célja az öko-innovatív vállalatok pénzforrásokhoz jutási lehetőségének növelése. A felhívás keretében bővül a hosszú távon, fenntartható módon elérhető magán és állami finanszírozási források köre. A fő cél, hogy az öko-innovatív vállalkozások teljes mértékben élvezhessék az európai kereslet-vezérelt innováció finanszírozási lehetőségeinek előnyeit. Emellett tervbe veszi a már folyamatban lévő ügyek támogatását és minőségük [...]

Ügyviteli szoftver pályázat kis és középvállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és civil szervezeteknek

2013. szeptember 5. 

A pályázat célja a pályázók versenyképességének megőrzése, a modern információs technológiai ( IT ) eszközök bevezetése, az áttekinthetőbb munkamenet megteremtése - fejlesztése.

Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Program 2013/2014 – NESsT pályázat

2013. szeptember 4. 

A NESsT és a Citi Magyarország idén is meghirdeti közös programját, 2013/2014. évi Társadalmi Vállalkozásfejlesztő programot, továbbra is azzal a céllal, hogy a társadalmi vállalkozási szektor fejlődését támogassa Magyarországon. Az üzletviteli képzést és finanszírozást nyújtó, 7 hónapos programban 20 sikeresen pályázó  vehet részt, amelyek a jelen pályázati felhívásban szereplő kritériumok alapján nyújtják be  pályázatukat 2013. [...]

Legjobb Női Munkahely

2013. szeptember 2. 

A 2012-es évre hatodik alkalommal kiírt ,,Legjobb Női Munkahely 2012 Pályázat projekt célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők alkalmazásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutasson be, amelyeket más vállalkozások is átvehetnek. A példaként szereplő vállalkozásoknál a munkavállalóik érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a családi élet összeegyeztetését.

Ingyenes képzés a Vállalkozások alapítása Magyarországon és Szlovákiában témakörben

2013. augusztus 30. 

A VIN Vidékfejlesztési Innovációs Nonprofit Kft ingyenes képzést tart Egerben a Faiskola u. 15 szám alatt a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében.   Időpont: 2013. november 26. Ideje: 13 órától - 19 óráig Hely: Eger Faiskola u. 15. Kinek ajánljuk: A vállalkozásfejlesztési képzést egyaránt ajánljuk a frissen induló kis- és középvállalkozásoknak, de a már működő [...]

Ingyen Weboldal Pályázat

2013. augusztus 30. 

Ingyen Weboldal Pályázat: professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre.

Széchenyi Tőkebefektetési Alap

2013. augusztus 28. 

A Széchenyi Tőkebefektetési Alap program célkitűzése a növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása oly módon, hogy pótlólagos forrást biztosít a növekedést megalapozó struktúraváltáshoz, technológiai fejlesztésekhez és az üzleti tevékenység bővítéséhez.

Reflex rövid határidejű nyomtatvány tervezési pályázat

2013. augusztus 23. 

,,Magyarország legrégebbi alapítású fordítóirodája, a ot indított a KreaNodon.   Leírás Piaci helyzet: Tekintettel arra, hogy a fordítóirodák legnagyobb megrendelői versenyszférában működő cégek, és hogy a versenyszféra Magyarországon még mindig csak vegetál, ezért a fordítási üzletág árbevétele is évről-évre csökken. Megbízó bemutatása: A Reflex Fordítóiroda az ország egyik legrégebben alapított fordító vállalkozása, [...]

Az év honlapja 2013

2013. augusztus 14. 

Pályázatunk célja elsősorban a figyelemfelkeltés, a korszerű marketinglehetőségek kiaknázására. A korszerű marketingtechnikák pályázat útján történő bemutatásával példát kívánunk állítani a cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzést, bátorítást adni a magasabb színvonalú szakmai tudás gyakorlati alkalmazására.

Erasmus - fiatal vállalkozóknak – európai csereprogram

2013. augusztus 12. 

Az Erasmus - fiatal vállalkozóknak határokon átnyúló csereprogram, amely az új vagy erre törekvő vállalkozóknak ad lehetőséget arra, hogy tapasztalt, más uniós tagországokban kisvállalkozást működtető vállalkozóktól tanulhassanak. A tapasztalatcsere a tapasztalt vállalkozónál való tartózkodás során valósul meg, amelynek segítségével az új vállalkozó szert tesz a kisvállalkozás működtetéséhez szükséges képességekre. A fogadó előnyre tesz szert azáltal, [...]

Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése, illetve a Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata

2013. augusztus 1. 

A Zöld ipari innováció program célja a zöld vállalkozások versenyképességének erősítése, meglévő iparágak zöldebbé tétele, zöld innovációk elterjesztése.

Elérhetőek a honlapon a Közép-magyarországi régióban mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztését támogató kiírás mellékletei

2013. július 29. 

Elérhetőek a honlapon az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című (KMOP-2013-1.2.1/A kódszámú) pályázati felhívás segédletei.

Tájékoztatás az épületenergetikai fejlesztéseket és a közvilágítás energiatakarékos átalakítását támogató pályázati kiírás forráselosztásáról

2013. július 26. 

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett ,,Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása című (KEOP-2012-5.5.0/A kódszámú) pályázati kiírásban a vállalkozások, átmeneti és technikai besorolású szervezetek számára 2,5 milliárd forintos elkülönített keret áll rendelkezésre.

Befektetői társulás ötletek, termékek, és vállalkozások számára

2013. július 24. 

Induló, vagy bővülni szándékozó, feltörekvő vállalkozások, és leleményes ötletgazdák részére hirdet pályázatot a kiíró.

Norvég Alap – Zöld ipari innováció pályázat

2013. július 23. 

Cél a zöld vállalkozások versenyképességének erősítése, meglévő iparágak zöldebbé tétele, zöld innovációk elterjesztése. A tiszta környezet szempontjából meghatározó területek támogatása 1. alprogam:Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése hulladékgazdálkodás és kármentesítés vízminőség védelme levegőszennyezés csökkentése 2. alprogam:Környezetbarát termelési technológiák nano-, foto-, biotechnológia, anyagtudomány Keretösszeg: 6,4 milliárd Ft Projektméret: 50 - 450 millió Ft között [...]

Versenyképes üzleti környezet fejlesztése / GOP-2013-3.3.2

2013. július 19. 

A konstrukció célja a vállalkozások piaci megjelenésének és a piaci versenyben való eredményes részvételének erősítése a koordináló, szolgáltatásközvetítő vállalkozások támogatása révén. A pályázat keretében a koordináló/szolgáltatásközvetítő szervezetek számára portálfejlesztés, üzleti kommunikációs platform, új (mobil)alkalmazások elterjesztése, specifikus üzleti, stratégiai és marketing tanácsadás igénybevételére nyílik lehetőség.

Honlap készítés és Logótervezés

2013. július 17. 

Pályázat kis és középvállalkozások, valamint civil szervezetek Interneten való megjelenésének, arculatváltásának támogatására.

Megújuló energiahordozó-felhasználás növelése (KMOP)

2013. július 12. 

A pályázat célja meglévőrendszerek energiaforrás-váltására, többlet energiaigény kielégítésére, termelési folyamatokhoz kapcsolódó fejlesztésekhez megvalósítása, továbbá a megújuló energiaforrások kiaknázásának fokozására irányuló beruházások elősegítése vissza nem térítendő támogatás formájában. Kódszám: KMOP-3.3.3-13 A támogatott pályázatok várható száma: 15 db. Pályázók köre vállalkozás költségvetési szervek és költségvetési rend szerint gazdálkodó szervezetek non-profit szervezetek átmeneti gazdasági besorolások Támogatás igényelhető a [...]

Tájékoztató a munkahelyteremtő beruházások támogatását segítő pályázati programról

2013. július 10. 

Megszületett a döntés a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt pályázat nyerteseiről. A 2. miniszteri döntés értelmében az alábbi vállalkozások kapnak támogatást a rendelkezésre álló 3 milliárd forintos pluszforrásból.

Megjelent a mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása érdekében kiírt pályázat pénzügyi tájékoztatója

2013. június 28. 

Megjelent a honlapon a ,,Mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című (GOP-2012-3.3.3 kódszámú) kiírás pályázati felhívásában, mely a pályázat tartalmát nem érintette.

Magyar mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása / NLC-2013-6.1

2013. június 22. 

A pályázat kiírásával a kiíró célja az, hogy a dinamikusan fejlődő cégeket korszerű internetes kereskedelmi megoldásokkal, on-line marketing eszközökkel támogassa a további fejlődésében és az on-line kereskedelmi megoldások egyszerű kialakításában illetve eredményközpontú továbbfejlesztésében.

Pénzügyi tájékoztató a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása érdekében kiírt pályázathoz

2013. június 21. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása című (GOP-2012-2.2.4 kódszámú) pályázati felhívás Pénzügyi tájékoztatója, illetve a kapcsolódó dokumentumok.

Elérhető a honlapon a Mikrovállalkozások fejlesztése című kiíráshoz tartozó 2013. június 24-től hatályos Támogatói Okirat minta

2013. június 20. 

Elérhető a honlapon az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) pályázati felhíváshoz tartozó új, 2013. június 24-étől hatályos Támogatói Okirat minta.

Tájékoztatás a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírás támogatói okirat aláírásával kapcsolatban

2013. június 19. 

A MAG Zrt. az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) pályázati kiírás esetében 2013. június 24-ét követően a Támogatói Okiratokat elektronikus aláírással hitelesítve, a Pályázati e-ügyintézési felületen keresztül fogja kiküldeni a pályázóknak.

Megjelent az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogram

2013. június 17. 

Az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogramja című (GOP-2013-4.3/B/2 kódszámú) konstrukció célja a növekedési életszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások tőkehelyzetének javítása.

EUREKA Programban való magyar részvétel támogatása / EUREKA_HU_13

2013. június 11. 

A pályázat célja a vállalkozói szféra, különösen a kis- és középvállalkozások nemzetközi kutatás-fejlesztési együttműködését elősegítő EUREKA programban való magyar részvétel támogatása, illetve ezen keresztül: - a magyar vállalatok piacképességének növelése, - a magyar szerepvállalás erősítése nemzetközi szinten - a kutatói és vállalkozói szféra K+F együttműködésének támogatása innovatív piac-közeli projektek támogatásával, amely révén prototípus vagy új termék, technológia fejlesztésére kerül sor, - nemzetközi K+F projektekben való részvétel hazai hasznosulásának erősítése.

Rendezvények a művészetért – pályázat rendezvények megvalósítására

2013. június 10. 

A Moha Ház pályázatot hirdet ,,Rendezvények a művészetért címmel. A pályázatra bárki jelentkezhet, aki minimum 30 fős megvalósítható rendezvény ötlettel bír, legyen az magán személy vagy vállalkozás. A Moha Ház egy olyan különleges irodaház, ahol az álmok hajlamosak megvalósulni. Hivatásunk a gyorsan fejlődő vállalkozások támogatása, de most egy másik szenvedélyünkhöz keresünk közreműködőket. Elkötelezettek vagyunk a [...]

Döntés született a KKV munkahelyteremtő beruházások támogatását segítő pályázati programról (NFA-2013-KKV)

2013. június 5. 

A mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatását segítő pályázat alapján a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 10 milliárd Ft áll rendelkezésre a vállalkozások fejlesztési projektjeinek megvalósításához.

Bajánál is segítik a vállalkozásokat

2013. május 29. 

A bajai kistérségből három település, Bácsbokod, Bácsborsód és Rém is bekerült a szabad vállalkozási övezetek közé. A kormány az ilyen övezetekkel a hátrányos helyzetű területek gazdasági fejlődését és új munkahelyek létrehozását igyekszik segíteni. Lényege, hogy különböző kedvezményeket vehetnek igénybe, illetve pályázhatnak meg a helyi vállalkozások. részletek

Egyedi uniós engedély a hazai kockázati tőkeprogram kiterjesztésére

2013. május 27. 

Az Európai Bizottság döntésével Magyarország egyedi engedélyt kapott uniós forrásból finanszírozott kis- és középvállalati kockázati tőkeprogramjának kibővítésére. A jövőben nagyobb értékű befektetéseket is megvalósíthat a Széchenyi Tőkebefektetési Alap, befektetőtársak bevonásával akár 750 ezer euróra is növekedhet a befektetések egyedi értékhatára. A magyar kis és közép-vállalati kör tőkehelyzetének megerősítése érdekében szükséges az uniós források bevonása, hiszen a 75 és 200 millió Ft közötti tőkeigényre nincs egyéb tőkebevonási alternatíva bizonyos vállalkozások előtt. Az engedély birtokában a Széchenyi Tőkebefektetési Alap akár tőkéstársat is bevonhat egyes befektetéseihez.

Álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatása

2013. május 26. 

A pályázat célja: azon álláskeresők, illetve rehabilitációs ellátásban részesülő személyek támogatása, akik önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, gazdasági társaság - a társaság tevékenységében személyesen közreműködő - tagjaként, a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 3. §-a 18. pontjában meghatározott mezőgazdasági őstermelőként oldják meg.

Kedvezményes kamatozású könyvszakmai hitelprogram

2013. május 22. 

A kiíró a könyvszakmai vállalkozások üzleti tevékenységének elősegítése érdekében a Kedvezményes kamatozású könyvszakmai hitelprogram keretében nyílt pályázatot hirdet forgóeszköz hitel felvételével kapcsolatos kamattámogatás elnyerésére.

Innováció a fogászatban pályázat

2013. május 21. 

A pályázati kiírás célja a fogászati ágazatban működő innovatív vállalkozások fejlesztése korszerű, magas értéket képviselő, szolgáltatások, technológiák kidolgozása és piaci bevezetése révén. Kódszám:  KMOP-2011-1.1.4/F,  GOP-2011-1.3.1/F A rendelkezésre álló forrás és a támogatható pályázatok száma:  A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 500 millió forint a 2012-13. évekre, amely a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség döntése [...]

Módosult a komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára (KHG) érdekében kiírt pályázat monitoring tájékoztatója

2013. május 21. 

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára (KHG) című (GOP-2011-2.1.1/KHG, illetve KMOP-2011-1.2.1/KHG kódszámú) kiírás Monitoring és Helyszíni Ellenőrzési Tájékoztató című dokumentuma.

Év fája verseny 2013

2013. május 17. 

A versenybe bárki (baráti társaságok, családok, iskolás csoportok, civil szervezetek, vállalkozások stb.) nevezheti kedvenc fáját egy fotóval és a hozzá kapcsolódó történet leírásával.

Technikai módosítás a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése érdekében kiírt pályázat felhívásában

2013. május 14. 

Technikai jellegű módosítás történt az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/A, illetve KMOP-2011-1.2.1/A kódszámú) pályázat felhívásában, mely a kiírás tartalmát nem érintette.

Pályázat az újpesti kisvállalkozások fejlődését elősegítő támogatáshoz

2013. május 9. 

Az újpesti kisvállalkozások fejlődésének, a munkahelyek megőrzésének, illetve új munkahelyek teremtésének segítése.

Értéket teremtek – fotópályázat

2013. május 8. 

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fotópályázatot hirdet, ,,ÉRTÉKET TEREMTEK - VÁLLALKOZOM IV. címmel. A fotópályázat célja; az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeiknek művészi módon való megjelenítése. Ez magába foglalja a cégek mindennapi életének, az ott […]A Értéket teremtek – fotópályázat bejegyzés először a Fotópályázat figyelő jelent meg.

Értéket teremtek - vállalkozom IV.

2013. május 2. 

A fotópályázat célja; az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeiknek művészi módon való megjelenítése.

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások működési (minőségügyi) rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére

2013. április 25. 

Az Eduqualitas Kft. pályázatot hirdet mikro-, kis- és középvállalkozások minőségügyi rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére az alábbiak szerint: A támogatás célja: A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének elősegítése korszerű működési-minőségügyi rendszer bevezetésén keresztül. Napjaink vállalkozásainak gyakorlatilag nélkülözhetetlen eleme a megfelelően kialakított, folyamatosan fejlesztett minőségügyi rendszer bevezetése. A minőség egyre inkább meghatározó [...]

Kétszeres túljelentkezés a munkahelyteremtési pályázaton

2013. április 24. 

Az új munkahelyek létesítésére kiírt 10 milliárdos keretre több mint 20 milliárd forintos pályázati igényt jeleztek a vállalkozások - ismertette a program adatait Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár.

K+F+I ernyőprojektek támogatása / ERNYO_13

2013. április 14. 

Jelen pályázat célja a vállalati K+F+I tevékenység dinamikus növekedésének biztosítása jelentős vállalati K+F+I programok megvalósításának támogatásával. A pályázó vállalatok K+F+I tevékenységét felölelő ún. ernyőprojekt keretében a vállalkozás új projektjeire nyerhet támogatást, a megvalósítási időszak alatt elvégzendő K+F+I tevékenységével arányosan.

Pályázati felhívás KFI szakkiállításon való részvételre hazai, kutatás-fejlesztésre és innovációra alapuló start-up vállalkozások számára

2013. április 12. 

Pályázati felhívás KFI szakkiállításon való részvételre hazai, kutatás-fejlesztésre és innovációra alapuló start-up vállalkozások számára.

Közös Növekedési Alap Alprogram közvetítőinek kiválasztására / GOP-2013-4.3/B

2013. április 12. 

A jelen Pályázat célja a korai (magvető és induló), illetve növekedési létszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások tőkehelyzetének a Társaság, illetve magánbefektetők által létrehozott közös kockázati tőkealap befektetései útján történő javítása, ezen belül is elsődlegesen a növekedési életszakaszban lévő, innovatív vállalkozások tartós forráshoz juttatása sikeres gazdálkodásuk elősegítése érdekében.

Megjelent az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogramja

2013. április 9. 

Az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogramja című (GOP-2013-4.3/B kódszámú) konstrukció célja a növekedési életszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások tőkehelyzetének javítása.

Üzleti tanácsadási szolgáltatás igénybevétele fogyatékosokkal foglalkozó szervezeteknek

2013. április 1. 

A kiíró pályázatot hirdet a közép-magyarországi régióban működő, fogyatékos embereket foglalkoztató társadalmi vállalkozásokat működtető állami, önkormányzati, civil és egyházi fenntartású intézmények, gazdasági társaságok számára.

Módosult a mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása érdekében kiírt pályázat pénzügyi tájékoztatója

2015. március 9. 

Módosult a ,,Mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című (GOP-2012-3.3.3 kódszámú) kiírás Pénzügyi tájékoztató című dokumentuma.

Elérhetők az utolsó GOP forrású pályázati felhívások

2015. március 2. 

A 2007-13-as, idén záruló Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) forrásából utolsóként, két fontos területet támogató pályázati felhívás érhető el a mai naptól. Ezek révén most a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, valamint az informatikai témájú kutatás-fejlesztés és innováció (K+F+I) projekteket fejlesztő kis- és középvállalkozások juthatnak támogatáshoz.

Megjelent a gazdaságban esélyegyenlőségi célcsoportokat támogató felhívás

2015. február 13. 

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az ,,Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása című (GOP-2015-3.5.1/A kódszámú) pályázati kiírás.

Elstartolt a ,,Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért pályázat 2015. évi nemzeti fordulója

2015. január 30. 

A tavalyi év nemzetközi szinten is kiemelkedő sikere után a Nemzetgazdasági Minisztérium az Európai Bizottsággal közösen 2015-ben is pályázatot hirdet az európai vállalkozások ösztönzésére létrehozott díj elnyerésére összesen hat kategóriában.

Módosult a helyi hő, és villamosenergia-igény kielégítését megújuló energiaforrásokkal támogató kiírás keretösszege

2015. január 27. 

A ,,Helyi hő, és villamosenergia-igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal című (KEOP-2012-4.10.0/A kódszámú) pályázat keretösszege 13,05 milliárd forintra módosult, melyből 9,63 Mrd Ft költségvetési szervek, költségvetési rend szerint gazdálkodó szervek és nonprofit szervezetek; 3,42 Mrd Ft vállalkozások, valamint átmeneti és technikai besorolású szervezetek számára áll rendelkezésre.

Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása / GOP-2015-3.5.1/A

2015. január 26. 

Jelen pályázati kiírás célja a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról szóló 1998. évi XXVI. törvénnyel, valamint a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXCI törvénnyel összhangban a megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató nonprofit vállalkozások különféle belső fejlesztéseinek (pl. eszközvásárlás, ingatlan-beruházás, marketing) támogatása az átlagos foglalkoztatási színvonal növelése érdekében, valamint a munkalehetőség kínálati oldalának támogatásával egyenlő esélyek teremtése a munkaerő-piaci elhelyezkedésben és munkavégzésben.

Női vállalkozások fejlesztését felvállaló civil szervezetek és kezdeményezések a NÓRA VÁLLALKOZIK című projekt keretében

2015. január 25. 

A kiíró a nők tudatos vállalkozóvá válását és a nőket segítő szervezetek üzleti szemléletének fejlesztését célzó projektjéhez együttműködő civil szervezetek jelentkezését várja az ország minden részéről (kivéve Budapest).

Fordított tender

2015. január 15. 

A Bótalingua Nyelvi Központ pályázatot hirdet vállalkozások számára és a legkreatívabb pályázó egy 5 főre szóló angol nyelvtanfolyamot vehet igénybe, mindezt INGYEN!

A pályázati feltételek már elérhetőek! Egyszerűen, papírmunka nélkül!

Bővebben: http://www.botalingua.com/ceges-nyelvtanfolyamok/palyazat-cegeknek.html

Módosult a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című és a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás dokumentációja

2014. december 19. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című felhívás támogatási kérelmében és az Elektronikus Pályázó Tájékoztató és Kommunikációs Rendszerben a gazdálkodási formakódok az egyéni cégek formakódjával (228) kiegészítésre kerültek. Ezen kívül a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás 5.9 Az egyes támogatási kategóriákra vonatkozó egyedi szabályok d) pontja módosítása miatt a támogatási kérelem és az Elektronikus Pályázó Tájékoztató és Kommunikációs Rendszer nyilatkozati része módosításra került.

Szellemi teljesítmények elismerése - kiírták a 23. Innovációs Nagydíj Pályázatot

2014. december 3. 

2014 legjelentősebb innovációs teljesítményeit ismeri el az idei Innovációs Nagydíj Pályázat, melynek kiírói a nagydíj mellett további hét kategóriában osztanak díjakat az arra érdemes vállalkozásoknak. Díjazásra méltó innováció lehet kutatás-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how, vagy technológia-transzfer.

Fenntartható fényforrás afrikai otthonoknak

2014. december 2. 

A kiíró csaknem 75 éve dolgozik azon, hogy az ingyen rendelkezésre álló természetes napfénnyel javítsa az emberek lakó- és életkörülményeit. A vállalat a közelgő születésnapját páratlan kezdeményezéssel kívánja emlékezetessé tenni: a Little Sun társadalmi vállalkozással együttműködve nemzetközi versenyt hirdet dizájner hallgatók számára napelemes lámpa tervezésére. Célja, hogy olcsó, fenntartható fényforrást kínáljon a legelmaradottabb afrikai térségekben élőknek.

A kkv-szektort támogatja a kormány közbeszerzésekre vonatkozó legújabb döntése

2014. december 2. 

A kormány jelentősen csökkentette a közbeszerzések alkalmassági követelményeit, annak érdekében, hogy egyre több kis- és közepes vállalkozás vehessen részt a közpénzekből megvalósuló beruházások kivitelezésében.

Művészeti vállalkozások fejlesztése

2014. november 17. 

INNOCRAFTS európai uniós projekt – INNOvatív vállalkozásfejlesztési politikák az IPARMŰVÉSZ és KÉZMŰVES ágazatban. A kézműves ipar, az alkalmazott képzőművészet és az iparművészet területén működő vállalkozások fejlődésének segítése, láthatóságának javítása a célkitűzése a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány INNOCRAFTS európai uniós projektjének. Kreatív iparágak - A Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ definíciója szerint - azok a kreativitáson alapuló gazdasági ágazatok, […]

A társadalmi innovációknak nyilvánosság kell!

2014. november 13. 

A SozialMarie 2015-ben már tizenegyedik alkalommal díjaz társadalmi problémákat hatékonyan megoldó, kreatív projekteket. A részvételi lehetőség nyitott magánkezdeményezések, NGO-k, vállalkozások számára egész Ausztriában, Magyarországon és Csehországban, továbbá Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Szlovéniában és Németországban, amennyiben Bécs 300 km-es körzetén belül valósultak meg.

VIDÉKÜNK JÖVŐJE! - Fiatalbarát díj 2014

2014. november 2. 

A kiíró pályázatot hirdet a Vidékünk Jövője Program keretében. A program céljai között szerepel a vidékről történő elvándorlás megállítása, a fiatalok számára a helyben maradásra és a tanulmányok után a hazatérésre ösztönző feltételek kialakítása, valamint a képzett, világlátott fiatalok vidékre költözésének segítése. Az akció kiemelt célja az is, hogy a vidéki élet meghatározó szereplőit bevonjuk, ezért a vidéki önkormányzatok és vállalkozások számára olyan versenyt hirdetünk, amelyben megmutathatják, ők milyen erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a fiatalokat segítsék a vidéken való boldogulásban.

Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogram – GOP-2014-4.3/B

2014. október 22. 

Pályázat a Gazdaságfejlesztési Operatív Program 4. Prioritás keretében finanszírozott Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogramja közvetítőinek kiválasztására. Kódszám: GOP-2014-4.3/B Pályázat célja a korai (magvető és induló), illetve növekedési létszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások tőkehelyzetének a Társaság, illetve […]

Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogramja közvetítőinek kiválasztása / GOP-2014-4.3/B

2014. október 20. 

A jelen Pályázat célja a korai, illetve növekedési létszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások tőkehelyzetének a Társaság, illetve magánbefektetők által létrehozott közös kockázati tőkealap befektetései útján történő javítása, ezen belül is elsődlegesen a növekedési életszakaszban lévő, innovatív vállalkozások tartós forráshoz juttatása sikeres gazdálkodásuk elősegítése érdekében.

Megjelent az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogram GOP-2014-4.3/B kódszámú konstrukciója

2014. október 16. 

Az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogramja című (GOP-2014-4.3/B kódszámú) konstrukció célja a növekedési életszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások tőkehelyzetének javítása.

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása pályázat

2014. október 13. 

Pályázat a vállalkozásindítással, vállalkozás-fejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatásokat végzővállalkozások, nonprofit és egyéb, nem nyereségérdekelt szervezetek részére a fiatalok vállalkozóvá válásának elősegítése érdekében. A pályázat célja a Magyarország területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-25 év közötti (felsőfokú végzettségűpályakezdők esetén 18-30 éves) fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret- és készségfejlesztéssel, […]

Fiatalok vállalkozóvá válása

2014. október 12. 

Magyarországon - a válság következtében - az ifjúsági (15-25 éves fiatalok) munkanélküliség a 2007-es 18%-ról 28,0%-ra nőtt 2013-ra, ami abszolút számban 84,2 ezer fiatal munkanélkülit takar. A fiatalok munkanélküliségének oka az egyébként is kevés munkalehetőség mellett egyfelől a magas arányú korai iskolaelhagyás, a szükséges készségek, kompetenciák és munkatapasztalat hiánya. Másfelől ugyanakkor a továbbtanulók az oktatásban, képzésben töltött idő meghosszabbodása miatt később lépnek a munkaerő-piacra, és közülük nagy számban nem találnak a képzettségüknek megfelelő munkalehetőséget. Ma Magyarországon a legfontosabb nettó munkahelyteremtők a mikro és kisvállalkozások, a foglalkoztatási szint növelése érdekében ezért különösen indokolt a vállalkozói aktivitás ösztönzése, az új vállalkozások létrejöttének támogatása, a fiatalok képzettsége és a munkaerő-piaci kereslet között fennálló eltérések csökkentését célzó, többek között a készségek fejlesztését, a vállalkozással kapcsolatos ismeretek átadását, a szemléletformálást, a mentori támogatást, tanácsadást, különféle szolgáltatások nyújtását és a pénzügyi támogatást ötvöző vállalkozói programok elindításával.

KPMG Felelős Társadalomért Program 2014

2014. október 9. 

A KPMG 2014-ben is meghirdeti pályázati programját, amelynek célja a közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása. Ennek keretében komplex együttműködési lehetőséget kínálunk oktatási, egészségügyi és környezetvédelmi területen működő, Magyarországon bejegyzett, közhasznú non-profit szervezetek vagy civil alapítású társadalmi vállalkozások számára. Előnyt élveznek a hátrányos helyzetű gyermekek egészségét, vagy pénzügyi, gazdasági fejlesztését kiemelten kezelő szervezetek. […]

KPMG Felelős Társadalomért Program, 2014 - oktatási, egészségügyi és környezetvédelmi szervezetek működéstámogatása

2014. október 2. 

A kiíró 2014-ben is meghirdeti pályázati programját, amelynek célja a közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása. Ennek keretében komplex együttműködési lehetőséget kínálunk oktatási, egészségügyi és környezetvédelmi területen működő, Magyarországon bejegyzett, közhasznú nonprofit szervezetek vagy civil alapítású társadalmi vállalkozások számára.

Nikon Photo Contest 2014-2015

2014. szeptember 29. 

A Nikon Europe felhívja az ambiciózus fényképészeket, hogy hódoljanak szenvedélyüknek, és nevezzék be ismét munkáikat a 35 éves Nikon Photo Contest versenyre. A verseny történetében először valamennyi fénykép- és videokategóriában a szervezők bármilyen digitális készülékkel előállított pályaművet elfogadnak, így ezek között az okoseszközökkel készített felvételeket is várják. Ebben az évben a nevezési lehetőség szakmai hátterüktől függetlenül a profi és amatőr fényképészek számára egyaránt nyitva áll 2014. szeptember 15-től december 15-ig. Az 1969 óta évente megrendezett, nagy tekintélynek örvendő Nikon Photo Contest verseny (NPC) a profiktól az amatőrökig egyformán lehetőséget biztosít a fényképészeknek arra, hogy egymással kommunikálva gazdagítsák a világ fotókultúráját. Az elmúlt évi versenyre rekordszámú, 99 339 pályázat érkezett a világ 153 országából, a művek pedig a kifejező tájképektől kezdve a különleges portrékig minden lehetséges témát felöleltek. A 2014-2015-ös verseny négy új kihívással bővült: o A fénykép- és videokategóriák mindegyikében újonnan bevezetett ,,Otthon tematika a pályázók egyedi értelmezéseit várja az ,,Otthon fogalmának személyes hangú felfogásának tükrében. o A szervezők ezentúl bármilyen digitális képalkotó készülékkel (köztük akár okoseszközökkel és videokamerákkal) megörökített pályázatot elfogadnak a fénykép- és videokategóriák mindegyikében. o A videokategóriákban 6-180 másodperc hosszúságú videopályázatokkal lehet nevezni, tekintettel az adott területen beérkező rendkívül kifejező és kreatív pályázatokra. o A verseny új, ,,N-generáció díját az összes kategória körében a legfeljebb 19 éves pályázók közül 10 kiválasztott fogja megkapni. Az idei versenyre beérkező pályaműveket egy 17 tagú, változatos nemzetközi zsűri fogja értékelni, amelyben kiemelkedő kortárs fényképészek, filmrendezők, kreatív vezetők és vizuális szakemberek képviseltetik magukat. Ők lesznek felelősek az egyes kategóriákban a 96 első, második és harmadik helyezett, valamint a verseny nagydíját elnyerő pályázat kiválasztásáért. A fénykép- és videokategóriák nagydíjának nyertese a verseny trófeáján kívül egy oklevelet, 1 000 000 jen értékű Nikon-termékeket, valamint 500 000 jen összegű pénzdíjat kap. Az egyes tematikus kategóriákban a verseny trófeája, egy oklevél, valamint egy Nikon-termékekből álló, 500 000 jen értékű csomag lesz az első díjak nyerteseinek jutalma. Az egyes kategóriákban kiosztott díjak részleteiért az érdeklődők keressék fel a www.nikon-photocontest.com/en/ weboldalt. A győztesek névsorát 2015 júniusában hirdetjük ki, majd kiállítást szervezünk a díjnyertes pályaművekből. Takami Cucsida, a Nikon Europe elnöke a következőket mondta: ,,A Nikon Photo Contest verseny zsűrijét minden évben lenyűgözi és megihleti a világ számos pontjáról fényképészektől beérkező pályaművek rendkívüli sokszínűsége. Mindez leginkább a fényképészet ünnepléséről, valamint az emberek ezen művészeti ág iránt érzett szenvedélyéről szól – épp ezért tesszük versenyünket minden pályázó számára elérhetővé. Együttműködő partnerünkkel, a Western Digital Technology társasággal közösen ezúton intézünk felhívást a fényképészekhez: kezdjék összeszedni az idei versenyen való indulásra vonatkozó ötleteiket, mi pedig izgatottan várjuk, hogy végre saját szemünkkel lássuk a beküldött pályázatokat. A zsűrielnökök bemutatása Két világszerte elismert, széles körű és igen változatos tapasztalatokkal rendelkező kreatív vezető, Stephen Mayes és John C Jay fogadta el a felkérést a fénykép- és videokategóriákat értékelő zsűrielnökök szerepének betöltésére. A Fényképészet kategória zsűrielnöke: Stephen Mayes A Videó kategória zsűrielnöke: John C Jay A Fényképészet kategória zsűrielnökének szerepét betöltő Stephen Mayes jelenleg a Tim Hetherington Alapítvány*1 ügyvezető igazgatója. Az elmúlt 25 év folyamán élvonalbeli fényképészek és alkotók munkáját, valamint pályafutását egyengette különféle területeken, a fotóművészettől kezdve a divat- és sajtófotózáson át egészen a kereskedelmi célú fényképezésig. A World Press fotóverseny titkáraként 2004-től 2012-ig végzett munkája mellett világszerte számos kreatív cég részére készített sikeres üzleti terveket, valamint formálta át a vállalatok működését. A Videó kategória zsűrielnökének felkért John C Jay egy stratégiai és kreatív tanácsadócég elnöki, valamint ügyvezető kreatív igazgatói feladatait látja el, aktív szerepet vállalva az új vállalkozások, termékek és szolgáltatások fejlesztésében. A Graphic Design USA magazin olvasói az elmúlt 50 év tíz legbefolyásosabb művészeti vezetői közé sorolták, továbbá beválasztották a rangos New York-i Művészeti Vezetők Klubja*2 hírességeinek csarnokába. *1Tim Hetherington brit fotóriporter volt. Munkássága során a konfliktushelyzetek dokumentálására összpontosított, fényképeinek egyikét pedig a World Press fotóversenyén a 2007-es év fotójának választották. A Tim Hetherington Alapítvány célja, hogy megőrizze Hetherington szakmai pályafutásának hagyatékát, a fizikai anyagok biztonságos archiválásától kezdve a riporter munkáinak szellemi és művészeti felhasználásának gondozásáig. *2A legrégebbi, művészeti vezetőket tömörítő szervezet a világon (a New York-i központú ADC klubot 1920-ban alapították). A New York-i Művészeti Vezetők Klubja évente odaítélt nemzetközi ADC-díjaival a reklám- és tervezőgrafika területén ismeri el a művészeti igazgatás terén elért kiválóságot. A Nikon Photo Contest versennyel, a kategóriákkal és a pályázati feltételekkel kapcsolatban a következő weboldal nyújt bővebb tájékoztatást: www.nikon-photocontest.com/en/ forrás: fotoklikk.hu A Nikon Photo Contest 2014-2015 bejegyzés először a Fotópályázat figyelő jelent meg.

Transznacionális kulturális turisztikai termékek, valamint Turizmus és hozzáférhetőség mindenkinek

2014. szeptember 16. 

Pályázatot hirdet az Európai Bizottság 127-G-ENT-PPA-14-7722 kódszámmal címmel. A pályázaton jogi személyek vehetnek részt. A következő témákban lehet pályázni: együttműködési projektek az európai kulturális és ipari örökségre alapuló transznacionális turizmus támogatására;  a hozzáférhető turisztikai vállalkozás és menedzsment támogatására. Az elnyerhető támogatás összege az első témában legfeljebb […]

Az Év honlapja 2014

2014. szeptember 1. 

Pályázat célja elsősorban a figyelemfelkeltés, a korszerű marketinglehetőségek kiaknázására. A korszerű marketingtechnikák pályázat útján történő bemutatásával példát kívánunk állítani a cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzést, bátorítást adni a magasabb színvonalú szakmai tudás gyakorlati alkalmazására.

Pályázat kiadó üzlethelyiségek kedvezményes hasznosítására

2014. szeptember 1. 

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakmai közreműködésével üres üzlethelyiségek hosszú távú, kedvezményes bérlésére írt ki új szemléletű pályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Csepel Önkormányzata Rögtön jövök néven. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 15. A pályázat keretében mikro- kis- és középvállalkozások a kerületi önkormányzatok tulajdonában lévő utcai vagy udvari bejáratú, földszinti, jelenleg üresen álló, de hasznosítható helyiségeket […]

Üzleti Etikai Díj 2014 - felelős vállalkozások elismerése

2014. augusztus 21. 

A Piac és Profit pályázatot hirdetett a 2014. évi Üzleti Etikai Díj elnyerésére olyan vállalatok részére, melyek úgy gondolják, hogy etikus, felelősségteljes magatartással vesznek részt az üzleti életben.

Helyes Gyakorlat Díjak 2014-2015 - Egészséges munkahelyek

2014. augusztus 16. 

A kiíró felhívást tesz közzé a munkavédelem terén 12. alkalommal meghirdetett Európai Helyes Gyakorlat Díjakra benyújtandó nevezésekre. A 2014-2015-ös Egészséges munkahelyek kampány részeként a díjak azon vállalkozások vagy szervezetek számárajelentenek elismerést, amelyek kiemelkedő és innovatív módon járultak hozzá a munkahelyi stressz és a pszichoszociális kockázatok kezeléséhez.

Egymilliárd forint munkahelyteremtésre Csongrád megyében

2014. augusztus 15. 

Százhúsz Csongrád megyei cég nyert több mint egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást idén a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásait segítő pályázatán - közölte Juhász Tünde kormánymegbízott pénteken Szegeden.

Webáruház létrehozása és mentorálása - mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása

2014. augusztus 3. 

A pályázat kiírásával a webáruház szakértőkből álló Netlight Kft célja, hogy a hazai kisvállalkozókat korszerű internetes kereskedelmi megoldásokkal, online marketing eszközökkel támogassa a további fejlődésében. Ennek támogatására még 100 olyan már működő kkv-t keres, mely foglalkozik kereskedelemmel, de nem elégedett a forgalommal.

Pályázat hazai közösségi vállalkozóknak

2014. július 14. 

Hazai közösségi vállalkozások ötleteit várja a Social Impact pályázata. A legjobb magyar ötletet beadó 5000 eurót kaphat céljai megvalósításához, és részt vehet az egyhónapos akcelerátor programban, Berlinben. A pályázatra minden hazai közösségi vállalkozó, egyesület, csoport jelentkezhet, amely egy szociális, társadalmi problémát oldana meg. Az ötleteknél főként a kreativitást, a várható hatást, a fenntarthatóságot fogják vizsgálni. […]

Fogyasztóvédelemi referens program / ETÁM67/2014

2014. július 7. 

A kiíró pályázatot hirdet Fogyasztóvédelmi referens támogatott hatósági képzésen való részvételre. A 2013. évi CCXXXI. törvénnyel módosított fogyasztóvédelmi törvény 2014. február 1-jétől meghatározott vállalkozások részére előírja, hogy fogyasztóvédelmi referenst foglalkoztassanak.

Bicikliben is lehet jó a nyolcas

2014. július 3. 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Kerékpáros Magyarország Szövetséggel együttműködésben nyolcadszor hirdeti meg a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázatokat. A tárca az elismerésekkel arra ösztönzi az önkormányzatokat és vállalkozásokat, hogy a megfelelő infrastruktúra kialakításával, szemléletformálással tegyék lehetővé és vonzóvá a környezetbarát kerékpáros közlekedést a lakosok, munkavállalók és ügyfelek számára.

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban pályázat ( Észak-alföldi, Észak-magyarországi és Nyugat-dunántúli régiókban)

2014. június 19. 

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban. A pályázat célja a vállalkozásalapítás kezdeti szakaszában, az indulás forrásigényének támogatása és az életképes üzleti ötlettel rendelkező fiatalok támogatása üzleti tervük megvalósítása érdekében.   Kódszám: TÁMOP-2.3.6.B-12/1. A támogatott pályázatok várható száma: 1500 db. Pályázók köre A TÁMOP-2.3.6.A-12/1. konstrukcióban résztvevőfiatal(ok) által létrehozott vállalkozás pályázhat. A pályázás feltétele, hogy a természetes […]

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által elfogadott, kezességvállalást nyújtó garanciaszervezetek (VISSZAVONVA!)

2014. június 10. 

Az uniós források felhasználásakor a támogatások esetleges visszafizetésének biztosítéka a garanciaszervezet által vállalt kezesség lehet. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a következő garanciaszervezetek kezességvállalását fogadja el: Start Tőkegarancia Pénzügyi Szolgáltató Zrt., Unió Garancia Szövetkezet és Agrár- Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány. Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy a Garantiqa Hitelgarancia Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál 2011. június 1-vel megszüntetésre került a támogatási szerződésekhez közvetlenül vállalt készfizető kezességvállalás, mint pályázati garancia termék.

Tájékoztatás a 2013-2014-es támogatói döntéssel rendelkező mikrovállalkozások fejlesztését támogató pályázatok záró kifizetési kérelmeinek végső benyújtási határidejéről 2014. május 19.

2014. május 27. 

Tekintettel a 2013-2014-es támogatói döntéssel rendelkező Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) pályázatok esetében felmerült záró kifizetési kérelmek végső benyújtási határideje okozta teljesítési nehézségekre.

CleanLaunchpad - Zöld ötletverseny

2014. május 26. 

Keresi a kiíró Európa legjobb, fenntarthatósághoz kapcsolódó üzleti ötletét! Ha zöld vállalkozásba fognál, nevezz a téma legnagyobb európai ötletversenyére, a CleanLaunchpadre és nyerj 10 000 eurót és akcelerációs program részvételt egy igazi nemzetközi mezőnyben.

Díjazták az európai vállalkozások ösztönzéséért kiírt pályázat hazai nyerteseit

2014. május 16. 

Átadta az európai vállalkozások ösztönzéséért kiírt pályázat két magyar nyertesének díját Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten, a hazai nyertesek képviselik majd Magyarországot a pályázat európai szakaszában.

Internet of Things Innovation Grand Challenge - verseny startup vállalkozások számára

2014. május 11. 

A kiíró Internet of Things Innovation Grand Challenge néven nemzetközi versenyt hirdet startup vállalkozások számára. A megmérettetés célja, hogy katalizálja és felgyorsítsa az olyan technológiák és termékek fejlesztését, amelyek hozzájárulnak az Internet of Things, azaz a hálózatba kapcsolódó eszközök piacának növekedéséhez és fejlődéséhez.

Vállalkozóvá válást elősegítő támogatás álláskeresőknek - Budapest

2014. április 23. 

A támogatás célja: azon álláskeresők, illetve rehabilitációs járadékban vagy rehabilitációs ellátásban részesülő személyek támogatása, akik önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, vagy gazdasági társaság - a társaság tevékenységében személyesen közreműködő - tagjaként, vagy a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 3. §-a 18. pontjában meghatározott mezőgazdasági őstermelőként oldják meg.

Proton-Tech kedvezményes számítógépek

2014. április 22. 

A PROTON-TECH Kft. (6724 Szeged, Bálint Sándor u. 18/A., +36 62 552-017; +36 62 552-018)
Pályázatot hirdet azoknak a magyarországi nonprofit szervezeteknek, és vállalkozásoknak, akik szeretnének a piaci árnál kedvezőbben számítógéphez jutni.
Lehetőségünk van összesen 100 darab felújított, márkás, amerikai gyártmányú Hewlett-Packard (HP DC7100) számítógép értékesítésére egységesen bruttó 19 500 Ft-ért.
A számítógépek gyári telepítés visszaállításával, leellenőrizve, Windows jogtisztaságot igazoló matricával ellátva, 6 hónap garanciával kerülnek értékesítésre.
Tartozékaik tápkábel.
A gépekre a Liberre Office (Microsoft Office kompatibilis) irodai programcsomag is telepítésre kerül, mely a szövegszerkesztő és táblázatkezelő funkción túl rendelkezik egyebek közt bemutató készítő funkciókkal is.
A számítógépek alkalmasak a Windows 7 operációs rendszer futtatására.
A számítógépek HP DC7100 SFF Intel HT 2mag 3,4GHz 64bit , 1GB RAM, 80GB HDD, DVD ROM, Gigabit Lan PS+Windows +6 hónap garanciát tartalmaznak.
A számítógépek kimondottan irodai munkára készültek, halk tartós működésre tervezett minőségi alkatrészekből összeállított eszközök.
Mind memóriájukban, mind háttértárolójukban bővíthetőek.
A számítógépek a jelentkezés elfogadása után, egyeztetett időpontban, személyesen átvehetők helyszíni fizetés mellett, vagy a 2000 forint/darab futárköltség megfizetése mellet kiszállíthatóak.
Költségvetési szervek és egyéb más, a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó szervezet részéről a pályázat benyújtása egyben azt is jelenti, hogy a szervezet kifejezetten úgy nyilatkozik, miszerint a pályázatban szereplő eszközbeszerzés és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatás tekintetében nem köteles a kötelező közbeszerzés lefolytatására.
A jelentkezéseket a palyazat@proton-tech.hu e-mail címre várjuk.
A jelentkezésnek tartalmaznia kell a pályázó rövid bemutatkozását, és elérhetőségét.
A jelentkezés elfogadása után munkatársunk felveszi a pályázóval a kapcsolatot.
A pályázat beküldési határideje 2014. április 30.
Egy pályázó maximum 10 eszközre pályázhat, viszont igényeket csak a készlet elejéig tudunk fogadni.
A pályázat benyújtása, és minden lépése teljesen ingyenes. Fizetni áfás számla ellenében csak a számítógépek átvételekor lehet.
Minden a pályázatban szereplő számítógépre 6 hónap garanciát biztosítunk.
Ezen a kiíráson kívül a pályázatot nem hirdetjük, és nem veszünk fel előleget, vagy adminisztrációs díjat. Kérjük, ha ilyet tapasztal, azt feltétlenül jelezze felénk.

Módosítás történt a mikrovállalkozások fejlesztése érdekében kiírt pályázat dokumentációjában

2014. április 17. 

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) kiírás Monitoring és Helyszíni Ellenőrzési Tájékoztatója.

Fiatal gazda pályázat 2014

2014. április 14. 

4,5 milliárd forintos keretösszeggel hirdette meg idén az eddig is sikeres és nagy érdeklődésre számot tartó fiatal gazda pályázatot a Vidékfejlesztési Minisztérium.  A támogatás célja, hogy hozzájáruljon az ifjú agrárszakemberek vállalkozásának elindításához, a birtokstruktúra átalakításához, a mezőgazdaságban dolgozók korösszetételének javításához, valamint a vidék népességmegtartó erejének növeléséhez. Azok a 18 és 40 év közötti gazdák jelentkezhetnek, […]

Fiatal Vállalkozók Versenye / Youth Citizen Entrepreneurship Competition

2014. április 10. 

A Fiatal Vállalkozók Versenye szervezői a Goi Peace Alapítvány, a Stiftung Entrepreneurhsip és az UNESCO, a lehetőség olyan, 16 és 30 év közötti fiataloknak szól, akiknek van olyan innovatív vállalkozási ötletük, amely hozzájárul közösségük fenntartható fejlesztéséhez vagy már van egy ilyen területen működő vállalkozásuk, nonprofit cégük vagy projektjük.

Kedvezményes számítógépek

2014. április 1. 

A kiíró pályázatot hirdet azoknak a magyarországi nonprofit szervezeteknek, és vállalkozásoknak, akik szeretnének a piaci árnál kedvezőbben számítógéphez jutni.

Telekom Innovációs Verseny 2014

2014. március 28. 

A Magyar Telekom az idén is elindítja a nemzetközi Telekom Innovációs Versenyét. A kreatív diákok csapatai, startup ötletekkel rendelkező vállalkozók és újonnan alakult informatikai vállalkozások különböző kategóriákban pályázhatnak. A pályázatokat a www.telekom-innovation-contest.com weboldalon keresztül 2014. április 11-ig lehet feltölteni. Pályázhatnak: kettő vagy több főből álló csapatok Kategóriák felhő-alapú szolgáltatások, média és kommunikáció a jövőben, a tárgyak internete, kiber […]

Proton-Tech kedvezményes számítógépek

2014. március 26. 

Proton-Tech kedvezményes számítógépek

A PROTON-TECH Kft. 6724 Szeged, Bálint Sándor u. 18/A.
+36 62 552-017; +36 62 552-018

Pályázatot hirdet azoknak a magyarországi nonprofit szervezeteknek, és vállalkozásoknak, akik szeretnének a piaci árnál kedvezőbben számítógéphez jutni.
Lehetőségünk van összesen 100 darab felújított, márkás, amerikai gyártmányú Hewlett-Packard (HP DC7100) számítógép értékesítésére egységesen bruttó 19 500 Ft-ért.

A számítógépek gyári telepítés visszaállításával, leellenőrizve, Windows jogtisztaságot igazoló matricával ellátva, a gyári telepítéssel konfigurálva.
Tartozékaik tápkábel.
A gépekre a Liberre Office (Microsoft Office kompatibilis) irodai programcsomag is telepítésre kerül, mely a szövegszerkesztő és táblázatkezelő funkción túl rendelkezik egyebek közt bemutató készítő funkciókkal is.
A számítógépek alkalmasak a Windows 7 operációs rendszer futtatására.

A számítógépek HP DC7100 SFF Intel HT 2mag 3,4GHz 64bit , 1GB RAM, 80GB HDD, DVD ROM, Gigabit Lan PS+Windows +6 hónap garanciát tartalmaznak.
A számítógépek kimondottan irodai munkára készültek, halk tartós működésre tervezett minőségi alkatrészekből összeállított eszközök.
Mind memóriájukban, mind háttértárolójukban bővíthetőek.
A számítógépek a jelentkezés elfogadása után, egyeztetett időpontban, személyesen átvehetők helyszíni fizetés mellett, vagy a 2000 forintos futárköltség megfizetése mellet kiszállíthatóak.
Költségvetési szervek és egyéb más, a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó szervezet részéről a pályázat benyújtása egyben azt is jelenti, hogy a szervezet kifejezetten úgy nyilatkozik, miszerint a pályázatban szereplő eszközbeszerzés és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatás tekintetében nem köteles a kötelező közbeszerzés lefolytatására.

A jelentkezéseket a palyazat@proton-tech.hu e-mail címre várjuk.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a pályázó rövid bemutatkozását.
A jelentkezés elfogadása után munkatársunk felveszi a pályázóval a kapcsolatot.

A pályázat beküldési határideje 2014. április 30.
Egy pályázó maximum 10 eszközre pályázhat, viszont igényeket csak a készlet elejéig tudunk fogadni.

A pályázat benyújtása, és minden lépése teljesen ingyenes. Fizetni áfás számla ellenében csak a számítógépek átvételekor lehet.

Minden a pályázatban szereplő számítógépre 6 hónap garanciát biztosítunk.

Ezen a kiíráson kívül a pályázatot nem hirdetjük, és nem veszünk fel előleget, vagy adminisztrációs díjat. Kérjük, ha ilyet tapasztal, azt feltétlenül jelezze felénk.

A pályázati kiírás változtatás nélkül szabadon terjeszthető.

IDEA CHALLENGE – az EIT ICT Labs páneurópai versenye új vállalkozások létrehozásának ösztönzésére

2014. március 25. 

Európa-szerte 24 startup számára nyílik lehetőség arra, hogy részévé váljon az EIT ICT Labs páneurópai közösségének, és felfuttassa vállalkozását. Az Idea Challenge meghirdetésével az EIT ICT Labs célja a fiatal vállalkozói tehetségek támogatása, valamint az információs és kommunikációs technológiák (ICT) területén zajló innováció előmozdítása a gazdasági növekedés érdekében.   Az EIT ICT Labs pályázatot hirdet vállalkozás indítását […]

IDEA CHALLENGE

2014. március 21. 

Az EIT ICT Labs páneurópai versenye új vállalkozások létrehozásának ösztönzésére.

A NIH Coach-ok jelentkezését várja innovatív kezdő vállalkozásokat segítő programjára

2014. március 18. 

Legyen részese Ön is a Nemzeti Innovációs Hivatal innovatív kezdő vállalkozásokat segítő programjának! A NIH segítséget kíván nyújtani az innovatív kezdő vállalkozóknak, ezért a mentorálás mellett coaching szolgáltatás bevezetését is tervezi. Szeretnék felhívni a coach-ok figyelmét a társadalmi felelősségvállalás szerepére, ezért várják azon segíteni vágyó és tenni akaró coach-ok jelentkezését, akik önkéntes alapon támogatnák mentoráltjainkat […]

Innovatív startup vállalkozásfejlesztés - Innovációs Voucher - Active Ageing innovációs megoldások/szolgáltatások támogatása / SEE_INNOVA Flash of Genius

2014. március 17. 

A pályázat célja: fiatal kutatók, vállalkozni szándékozók üzleti koncepciójának elindításához /megvalósításához szakmai/tanácsadói támogatás nyújtása annak érdekében, hogy a kifejlesztendő innovatív termék/szolgáltatás segítse a dél-kelet európai régiókban élő szép korúak önálló és aktív minőségi életvitelét.

Ötletpályázat fiataloknak! – Innovatív startup vállalkozásfejlesztési pályázat

2014. március 12. 

Innovatív startup vállalkozásfejlesztési pályázat - Active Ageing innovációs megoldások/szolgáltatások támogatására. A pályázat célja, fiatal kutatók, vállalkozni szándékozók üzleti koncepciójának elindításához /megvalósításához szakmai/tanácsadói támogatásnyújtása annak érdekében, hogy a kifejlesztendő innovatív termék/szolgáltatás segítse a dél-kelet európai régiókban élőszép korúak önálló és aktív minőségi életvitelét. A pályázat 75 000 Euró összdíjazású, ahol a nyertesek max. 7500 EUR vissza nem térítendő támogatást kapnak saját Active Ageinghez […]

Bridge Budapest Ösztöndíj Újságíróknak

2014. március 7. 

A Bridge Budapest Ösztöndíja Újságírók számára, k1-2 hetes ún. árnyékprogram a LogMeInnél, az NNG-nél, a Prezinél vagy a Ustreamnél tapasztalatszerzés céljából. A Bridge Budapest lehetőséget ajánl, arra, hogy Magyarországról indult, sikeres internetes vállalkozások belső folyamatait mutathasd meg és fedezhesd fel San Franciscóban, Bostonban és Budapesten. Meglátogathatod a cégeket a Szilícium-völgyben, követheted az alapítókat, kérdezheted őket a  döntéseikről, […]

Ingyen Weboldal Pályázat

2014. február 24. 

„Ingyen Weboldal Pályázat": professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre

A Jelado Internet és Kommunikáció pályázatot hirdet professzionális, 125 000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, dinamikus weboldalak ingyenes elkészítésére telepítéssel, tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhelyszolgáltatással.

A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is könnyen) tetszőlegesen szerkeszthető és korlátlanul bővíthető, korszerű weboldallal jelenhessenek meg az interneten.

A Jelado Internet vállalja, hogy a részvétel feltételeit teljesítő minden pályázónak elkészíti a weboldalát az alábbiak szerint:

1. korszerű, gyors tárhelyet ad a weboldal működtetéséhez (php, adatbázisok, e-mail címek, ftp, webmail, külön domainek, lev. listák, vírus-, és spamszűrés, korlátlan sávszélesség és fájlméret stb)
2. pályázat benyújtásától számítva 5 napon belül elkészíti a dinamikus weboldalt és feltelepíti a tárhelyre
3. a weboldalt felszereli a pályázat weboldalán - http://puzzleweb.hu/palyazat - részletezett kiírásban felsorolt professzionális alkalmazásokkal (pl. jelszavas regisztráció, hírlevél, többnyelvű megjelenés, kép-, és videógalériák, közösségi média kapcsolat, archívum stb.)
4. feltölti rá a megrendelő által biztosított induló tartalmat menükkel, képekkel, galériákkal, szöveges tartalommal stb.
5. és üzemkészen átadja
6. új domain regisztrációt, v. meglévő domain átregisztrációt és kellő számú e-mail címet ad a weboldalhoz
7. magyar nyelvű, felhasználóbarát adminisztrációs felületet ad a weboldal és a tárhely saját kezű szerkesztéséhez a tulajdonosnak
8. magyar nyelvű Használati kézikönyvet ad, amivel a tulajdonos korlátlanul szerkesztheti, frissítheti, bővítheti dinamikus weboldalát.

A pályázat teljes szövege: további részletek, részvételi feltételek, jelentkezési adatlap stb. közvetlenül elérhetők a http://puzzleweb.hu/palyazat webhelyen.

A pályázat határideje: 2014. február 28. Határidő után feladott pályázat érvénytelen!

A weboldalak elkészítése: beérkezés sorrendjében, a pályázat beérkezésétől számított 5 munkanapon belül.

Pályázati felvilágosítás, telefonos érdeklődés a 20/3272-434-en munkanap 8-18 h-ig.

A pályázathoz kapcsolódó e-mail cím: jelado@jelado.hu
http://www.jelado.hu

Európai Vállalkozásösztönzői Díj 2014

2014. január 28. 

Az Európai Vállalkozásösztönzői Díj célja, elismerésben részesíteni azokat a legötletesebb és legsikeresebb kezdeményezéseket, amelyekkel az európai állami szervek és köz-magán társulások a vállalkozói kedvet és különösen a kis- és középvállalkozások működését ösztönzik. A megmérettetés tagállami fordulói most kezdődnek. A májusban kiválasztandó országos győztesek bekerülnek a verseny következő, nemzetközi körébe. A résztvevők a zsűri nagydíjáért versenyeznek, […]

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére nyújtandó támogatás kifizetésének igénylése

2014. január 25. 

Jelen közlemény az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére nyújtandó támogatások jogcím keretében nyújtott támogatás kifizetésének igénylésének részletes rendjét határozza meg és a támogatás kifizetése igényléséhez kapcsolódó elektronikus felületen benyújtandó formanyomtatványokat rendszeresíti.

Vállalkozóink igényeire szabva - V. Junior Expo

2014. január 14. 

Új programelemekkel, változatlan feltételekkel várja Egerbe hazánk, sőt a környékbeli országok fiatal vállalkozóit is a Junior Expo 2014-ben! A rendezvény továbbra is a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget a kiíró rendezésében, a résztvevőket szakmai zsűri választja ki. Minden megyéből 10, Pest megyéből 20 vállalkozás fogadására van lehetőség, ugyanakkor idén már a határokon túli fiatal vállalkozók is jelentkezhetnek!

A mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása / NFA-2014-KKV

2014. január 10. 

A pályázat célja: a területi különbségek csökkentése, térségi felzárkóztatás, a helyi gazdaság megerősítése, a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepük, piaci pozícióik bővítése, új munkahelyek létrehozását eredményező beruházások támogatása; a vállalkozások számára többlettámogatás biztosítása a gazdasági, társadalmi és munkaerő-piaci szempontból kedvezőtlen helyzetű területfejlesztési-statisztikai kistérségekben, településeken; az álláskeresők foglalkoztatásának ösztönzése kiemelt összegű kiegészítő támogatással; a foglalkoztatás regionális különbségeinek mérséklése kiegészítő támogatás biztosításával.

Pályázat a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására

2014. január 9. 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahelyteremtő beruházási pályázatot hirdet.   Az NFA-ból – 13 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. Ebből 1100-1200 KKV-nál 6500 új munkahely létesíthető, továbbá legalább 12000 már meglévő munkahely megőrzése segíthető. A pályázat alapján a pályázati útmutató szerinti induló beruházás támogatható.  A pályázat kódjele: NFA-2014-KKV […]

MVM Partner – a vállalkozások energiatudatosságáért pályázat

2014. január 9. 

Az MVM Partner – a vállalkozások energiatudatosságáért című pályázatot a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások számára írták ki. A pályázat célja az (1) energiatudatos magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások felkutatása és díjazása, (2) a vállalkozások segítése energiatudatossági törekvéseik megvalósításában és (3)  példamutatás és szemléletformálás a mikro-, kis- és középvállalati szektor számára. A pályázatot kiíró szervezet: MVM Partner Energiakereskedelmi […]

Executive Training Programme – vezetőképzés (London, Japán/Korea)

2014. január 8. 

Az Európai Bizottság által támogatott ETP (Executive Training Programme) programban történő részvételre az idei évben is lehetőség nyílik. A részben Londonban, részben pedig Japánban/Koreában zajló vezetőképzési program évek óta próbálja azon közép- illetve felsővezetőket, valamint vállalkozásokat segíteni, amelyek potenciális lehetőséget látnak a Japánban, illetve Dél-Koreában történő üzleti megjelenésben.  Magyarországon a Deloitte Zrt. feladata az ETP program […]

Piachoz jutás támogatása / EAC/S25/2013

2014. január 7. 

E pályázati felhívás alapja a Kreatív Európa program (2014-2020) létrehozásáról szóló európai parlamenti és tanácsi rendelet. Az audiovizuális ágazat kapacitásának megerősítése terén a MEDIA alprogram egyes prioritásai a következők: - az audiovizuális szereplők azon kapacitásának növelése, hogy az Unióban és az Unión kívül forgalmazható európai audiovizuális alkotásokat fejlesszenek ki, illetve európai és nemzetközi koprodukciókat hozzanak létre például televíziós műsorszolgáltatókkal közösen; - a vállalkozások közötti csere ösztönzése az audiovizuális szereplők piacokhoz és üzleti eszközökhöz való hozzáférésének elősegítése révén, projektjeik uniós és nemzetközi piacokon való ismertségének növelése érdekében.

Ipartelepítés, Közép-Dunántúli Operatív Program / KDOP-1.1.1/D-13

2014. január 6. 

A pályázati kiírás a vállalkozások saját, működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációját és bővítését, nem megfelelő telephelyeik cseréjét, új telephelyek kialakítását, a telephelyek kihasználtságának növelését kívánja elősegíteni, a vállalkozások versenyképességének megőrzése, fokozása érdekében, úgy hogy ezáltal közvetve a működésük helyszínéül szolgáló térségek versenyképessége is javuljon és mindezzel jelentős számú munkahely jöjjön létre.

Ingyen Weboldal Pályázat: professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, r

2014. január 5. 

A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is könnyen) tetszőlegesen szerkeszthető és korlátlanul bővíthető, korszerű weboldallal jelenhessenek meg az interneten.

Tájékoztatás a KATA vagy KIVA alanyiságot választott Kedvezményezettek részére, akik az ÚSZT GOP keretében megkötött Támogatási Szerződéssel vagy Támogatói Okirattal rendelkeznek

2014. január 2. 

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében megkötött támogatási szerződések és kiadott támogatói okiratok 4. sz. (a Projekt számszerűsíthető eredményei) melléklet vonatkozásában az alábbi pontosító tájékoztatást adjuk a kisadózó vállalkozások tételes adója (KATA) vagy kisvállalati adó (KIVA) adónemet választó Kedvezményezettek részére.

Módosult a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása érdekében kiírt pályázat pénzügyi tájékoztatója

2013. december 21. 

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása című (GOP-2012-2.2.4 kódszámú) kiírás Pénzügyi tájékoztatója, melynek keretében pontosításra került a kifizetési igénylés benyújtásának módja.

Tájékoztatás a Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiírás kedvezményezettjei számára

2013. december 19. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent GOP-2012-2.1.1/B jelű ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati konstrukció esetén a Pályázati Útmutató B.2. c) pontja alapján csak azon pályázóknak nyújtható támogatás, akik rendelkeznek a Virtuális Erőmű Program keretében végzett térítésmentes önértékeléssel, vagy vállalták, hogy azt a pályázat beadását követő 12 hónapon belül elvégzik.

Trafikpályázat – 2013.12.03-i pályázat

2013. december 6. 

Nyilvános koncessziós pályázati felhívás dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedésére. Pályázók köre Pályázó lehet minden olyan,  18. életévét betöltött  bel-  és külföldi természetes személy,  aki megfelel a Pályázati kiírásban megfogalmazott követelményeknek. A  koncesszió-köteles  tevékenység  folytatásának  feltétele,  hogy  az  eredményhirdetéstől számított 90 napon belül a pályázat nyertesének meg kell szereznie vagy igazolnia kell: az egyéni vállalkozásra való jogosultságot, vagy saját részvételével […]

A Közép-magyarországi régióban komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára támogató kiírás felfüggesztése

2013. november 27. 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázati kiírást -a rendelkezésre álló keret kimerülésére tekintettel - 2013. november 27-i hatállyal felfüggeszti.

RFH Ecospinning Díj 2013 - példaértékű vállalkozóknak és önkormányzatoknak

2013. november 21. 

Ma is akadnak Magyarországon szép számmal sikeres, fejlődő vállalkozások, illetve gazdasági értelemben is példaértékű önkormányzati fejlesztések, amelyek képesek utat mutatni másoknak, amelyek rendelkeznek a fellendüléshez szükséges képességekkel és pluszokkal. A kiíró úgy gondolja, az ilyen vállalkozások és az ilyen önkormányzati projektek méltóak a magyar társadalom figyelmére és elismerésére, ezért 2013-ban ismét kiírja Ecospinning Díjat vállalkozói és önkormányzati kategóriában.

RFH Ecospinning Díj 2013 pályázat

2013. november 18. 

Ma is akadnak Magyarországon szép számmal sikeres, fejlődő vállalkozások, illetve gazdasági értelemben is példaértékű önkormányzati fejlesztések, amelyek képesek utat mutatni másoknak, amelyek rendelkeznek a fellendüléshez szükséges képességekkel és pluszokkal. Az RFH Zrt. úgy gondolja, az ilyen vállalkozások és az ilyen önkormányzati projektek méltóak a magyar társadalom figyelmére és elismerésére, ezért 2013-ban ismét kiírja Ecospinning Díjat vállalkozói […]

Pályázatkezelőt keresünk!

2013. november 14. 

A kíiró pályázatot hirdet olyan pályázatkezelő vállalkozások, vagy pályázatkezelésben jártas magánszemélyek részére, akik ismerettel rendelkeznek román, vagy lengyel, vagy angol, vagy mindhárom nyelvi területeket érintő pályázatok kezelésének tekintetében.

Kiegészült a komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat dokumentációja

2013. november 11. 

Kiegészült az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (GOP-2012-2.1.1/B kódszámú) pályázati kiírás dokumentációja a Pénzügyi tájékoztató című, a Monitoring és Helyszíni Ellenőrzési Tájékoztató című, a Biztosíték útmutató című, valamint a Támogatási Szerződés minta című dokumentumokkal, amelyek a Segédletek mappában érhetőek el.

Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára / KMOP-2013-1.2.1/B

2013. november 5. 

Jelen pályázati felhívás célja kis-és középvállalkozások különféle belső fejlesztéseinek (pl. eszközvásárlás, ingatlan-beruházás, marketing) támogatása egy pályázati projekt keretében annak érdekében, hogy ezen beruházások révén fejlődhessenek a vállalkozások, új munkavállalókat foglalkoztathassanak, és új piacokat szerezhessenek. A pályázati felhívás keretében előnyben részesülnek az Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó fejlesztések.

Megjelent a komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára támogató kiírás a Közép-magyarországi régióban

2013. október 31. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a ,,Komplex vállalati technológia-fejlesztést mikro-, kis- és középvállalkozások számára című (KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú) pályázat keretében vállalkozások komplex technológiai fejlesztése céljából eszközbeszerzésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, információs technológia fejlesztésre, valamint egyéb kapcsolódó ,,soft tevékenységekre lehet támogatást igényelni.

KPMG Felelős Társadalomért Program 2013 - szolgáltatások, adományok

2013. október 20. 

A KPMG 2013-ban is meghirdeti pályázati programját. Együttműködési lehetőséget kínálunk oktatási, egészségügyi és környezetvédelmi területen működő, Magyarországon bejegyzett, közhasznú nonprofit szervezetek vagy civil alapítású társadalmi vállalkozások számára.

KPMG Felelős Társadalomért Program 2013

2013. október 17. 

A KPMG 2013-ban is meghirdeti pályázati programját. Együttműködési lehetőséget kínálunk oktatási, egészségügyi és környezetvédelmi területen működő, Magyarországon bejegyzett, közhasznú non-profit szervezetek vagy civil alapítású társadalmi vállalkozások számára. Előnyt élveznek a hátrányos helyzetű gyermekek egészségét, vagy pénzügyi, gazdasági fejlesztését kiemelten kezelő szervezetek.   Támogatásunk fő elemei: Pro bono szolgáltatás - a KPMG szakmai szolgáltatást nyújt anyagi [...]

Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért / DAOP-1.1.1/E és D-13, ÉMOP-1.1.1/F és B-13, KMOP-1.5.3/C és B-13, NYDOP-1.3.1/D és E-13

2013. október 11. 

Jelen pályázati felhívás legfőbb célja a területi kohézió elősegítése a kevésbé versenyképes térségekben működő mikro, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok működési helyszínéül szolgáló infrastruktúra fejlesztésén, illetve a működési feltételeik kedvezőbbé tételén keresztül. A programmal szemben támasztott alapvető elvárás új munkalehetőségek megteremtése a kevésbé fejlett területeken, és ezen keresztül a térség felzárkózásának ösztönzése, leszakadásának mérséklése.

Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért pályázat

2013. október 11. 

Pályázat a Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért c. komponenshez DAOP, ÉMOP, KMOP, NYDOP. Kódszám:  DAOP-1.1.1/E és D-13 ÉMOP-1.1.1/F és B-13 KMOP-1.5.3/C és B-13 NYDOP-1.3.1/D és E-13 A pályázati kiírás a vállalkozások működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációját és bővítését, nem megfelelő telephelyeik cseréjét, új telephelyek kialakítását, a telephelyek kihasználtságának növelését kívánja elősegíteni, a [...]

2013. évi Kereskedelemfejlesztési Pályázat / KerFejl-2013

2013. október 9. 

A támogatás fő célja, hogy a kis- és középvállalkozási szektor külpiacra lépési képességét növelje, anélkül, hogy a konkrét exporttevékenységet támogatná. A projektek célja a növekedési potenciállal rendelkező, exportorientált vállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése.

Új kereskedelemfejlesztési pályázat: 300 millió forint támogatás a vállalkozások számára

2013. október 7. 

A Nemzetgazdasági Minisztérium legújabb pályázata a magyar termékek és szolgáltatások versenyképességének javítását, a hazai kis és közepes méretű vállalkozások külpiaci értékesítését, valamint befektetési és beruházási lehetőségeik bővítését kívánja elősegíteni.

A jövő internetének kiépítését célzó köz-magán partnerségi program – Future Internet 2013

2013. október 7. 

A pályázati lehetőség a jövőbeli internetes köz- és magánszféra közötti partnerségnek harmadik és végső felhívása  keretében történik, amely egy 2011-ben indított, 500 millió eurós partnerség az üzleti vállalkozások és kormányzatok számára. A pályázat célja a mobil internet és az adatforradalom kihasználásának ösztönzése, az adatforgalom fejlesztése és munkahelyteremtés Európa digitális iparágaiban. A partnerségi finanszírozás harmadik szakasza új széles [...]

Pályázat turisztikai útvonalak akadálymentes tervezésére, kivitelezésére, promóciójára és marketingjére

2013. október 4. 

Az akadálymentes turizmus pályázati felhívás fő célja, hogy a nehezen elérhető turisztikai helyeket mindenki számára elérhetővé tegye. A pályázati felhívás keretében jó gyakorlatokon, szakmai tréningeken, valamint útmutatók kidolgozásán stb. keresztül van lehetőség az ,,akadálymentes turizmus népszerűsítésére. Kiemelt cél a kis- és középvállalkozások fokozott bevonása a projektekbe. Pályázati kód: 102/G/ENT/PPA/13/511 A pályázat benyújtásának határideje: 2013. október 22. [...]

Ingyen weboldal - Professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, domainnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével

2013. október 2. 

Ingyen Weboldal Pályázat: professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre.

Földhaszonbérletet nyertek a gazdák

2013. szeptember 26. 

A kormányzat célja, hogy minél több fiatal gazda és családi vállalkozás kapjon földet - hangsúlyozta dr. Bitay Márton a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság (HNPI) látogatóközpontjában, ahol ünnepélyes keretek között haszonbérleti szerződéseket adott át a pályázaton nyertes helyi gazdáknak. Az állami földprogramért felelős államtitkár az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén birtoktest használatához jutottaknak is itt nyújtotta át az okiratot. A földeket a természetvédelmi korlátozások betartásával hasznosítják a jövőben.

Tájékoztatás a teljeskörű kockázatossági felülvizsgálatról a Mikrovállalkozások fejlesztése című programhoz kapcsolódóan

2013. szeptember 24. 

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy 2013 júniusától a döntéselőkészítési szakaszban lévő, valamint a ,,Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírás kapcsán korábban már támogatásban részesült pályázók esetében a felelős forrásfelhasználás, a pályázati felhívás célkitűzéseinek biztosítása érdekében teljeskörű kockázatossági felülvizsgálatot végzünk/végeztünk, amely felfüggeszti a döntéselőkészítés folyamatát.

Új kiemelt felhívás a kecskeméti járműipari központ szolgáltatási környezetének fejlesztésére

2013. szeptember 23. 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent A kecskeméti kiemelt járműipari központban működő vállalkozások szolgáltatási környezetének fejlesztése című, DAOP-1.1.1/B-13 kódszámú kiemelt projekt felhívás.

Budapest Bank – Üzleti siker honlappal - díj

2013. szeptember 16. 

A Budapest Bank ismét meghirdeti „Üzleti siker honlappal” pályázatát mikro-és kisvállalkozások körében. A pályázattal idén is azokat a jól működő vállalkozásokat díjazza a bank, amelyek honlapja leghatékonyabban segíti üzleti tevékenységüket.

Vállalkozási ötleted van?

2013. szeptember 15. 

A kíiró támogatja az innovatív vállalkozókat, vállalkozásokat, hogy bővíteni tudják üzleti tudásukat és kapcsolataikat hazai szinten és azon túl. Keressük az innovatív technológiákban, megoldásokban érdekelt kkv-kat, különösen az élelmiszeripar, az egészségipar és a megújuló energia szektor területén.

Budapest Bank - Üzleti siker honlappal díj

2013. szeptember 13. 

A Budapest Bank ismét meghirdeti ,,Üzleti siker honlappal pályázatát mikro-és kisvállalkozások körében. A pályázattal idén is azokat a jól működő vállalkozásokat díjazza a bank, amelyek honlapja leghatékonyabban segíti üzleti tevékenységüket.  Azaz könnyen megtalálhatóak az interneten, a weboldalukon egyszerű eligazodni és az online rendelési lehetőség mellett széleskörű információnyújtással, illetve a vásárlói döntést elősegítő eszközökkel (tájékoztató cikkekkel, [...]

Women are Future - díj

2013. szeptember 12. 

Ismer olyan nőt, aki példaképként jelenik meg a Dél-dunántúli régióban? Tud olyan nő által irányított/alapított vagy nő-barát vállalkozásról, amely példaértékű lehet a térségben? Legyen Ön is részese a Women are Future díjnak. Nevezzen Jelölteket, vagy saját magát! Küldje el nekünk javaslatait!

“Women are Future” díj

2013. szeptember 11. 

Ismer  olyan  nőt,  aki  példaképként  jelenik  meg  a  Dél-dunántúli  régióban?  Tud  olyan  nő  által irányított/alapított vagy  ,,nő-barát  vállalkozásról,  amely  példaértékű  lehet  a  térségben?  Legyen  Ön  is  részese  a  ,,Women  are  Future díjnak.  Nevezzen  Jelölteket,  vagy  saját  magát!  Küldje  el nekünk javaslatait!  Szeretnénk díjazni azokat a nőket, akik  példamutató tevékenységet végeznek az élet bármely területén,  legyen [...]

Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Program 2013/2014 / NESsT

2013. szeptember 8. 

A kiírók idén is meghirdetik közös programjukat, 2013/2014. évi Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Programot, továbbra is azzal a céllal, hogy a társadalmi vállalkozási szektor fejlődését támogassa Magyarországon.

Ingyenes Vállalkozásfejlesztési képzés Egerben

2013. szeptember 5. 

A kiíró ingyenes turisztikai képzést tart Egerben a Faiskola u. 15 szám alatt a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében 2013. szeptember 9-től 2013 decemberéig.

Innovatív ötleteket várnak felsőoktatási hallgatóktól

2013. szeptember 3. 

Felsőoktatási hallgatók innovatív ötleteinek, vállalkozási terveinek bemutatását várják a Lenovo Motivátor Nagydíj pályázatára - hangzott el a kezdeményezés sajtótájékoztatóján kedden a fővárosban.

Ingyenes képzés a Bevezetés a turizmusba témakörben

2013. augusztus 31. 

A VIN Vidékfejlesztési Innovációs Nonprofit Kft ingyenes képzést tart Egerben a Faiskola u. 15 szám alatt a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében.   Időpont: 2013. szeptember 9. - 10. - 11. Ideje: 9-órától - 14 óráig Hely: Eger Faiskola u. 15. Kinek ajánljuk: A turisztikai képzés elsősorban a szektorban most kezdő vállalkozásoknak nyújt segítséget, de [...]

Ingyen weboldal

2013. augusztus 30. 

Ingyen Weboldal Pályázat: professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre.

Széchenyi Tőkebefektetési Alap / mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása

2013. augusztus 28. 

A Széchenyi Tőkebefektetési Alap program célkitűzése a növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása oly módon, hogy pótlólagos forrást biztosít a növekedést megalapozó struktúraváltáshoz, technológiai fejlesztésekhez és az üzleti tevékenység bővítéséhez.

Kis- és középvállalkozásoknak üzlet- és vállalkozásfejlesztésükhöz szakmai projekt-kedvezmény

2013. augusztus 23. 

Hazai, magyar mikro-, kis- és középvállalkozások számára a saját üzlet- és vállalkozásfejlesztésükhöz szakmai támogatás biztosítása 50%-os pénzügyi támogatással.

Ingyenes Vállalkozásfejlesztési képzés és Turisztikai képzés Egerben

2013. augusztus 23. 

A VIN Vidékfejlesztési Innovációs Nonprofit Kft a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 támogatásával két ingyenes képzést tart Egerben 2013. augusztus 26-tól 2013 decemberéig.   A két képzés témája Vállalkozásfejlesztési képzés Turisztikai képzés A képzésen résztvevők 2013 decemberében egy 3 napos ingyenes tanulmányúton vehetnek részt.  1.        Vállalkozásfejlesztési képzés A vállalkozásfejlesztési képzést egyaránt ajánljuk a frissen [...]

INNOVENS 2013 - Innováció, ahogy Te látod!

2013. augusztus 12. 

A kiíró Innovens 2013 című fotópályázatának célja, hogy bemutassa azokat az innovatív európai vállalkozásokat, amelyek új munkahelyeket hoznak létre a régiójuk innováció-alapú szektoraiban.

Innováció, ahogy Te látod! fotópályázat

2013. augusztus 8. 

A SMART Europe projekt ,,Innovens 2013 című fotópályázatot hirdet, melynek célja, hogy bemutassa azokat az innovatív európai vállalkozásokat, amelyek új munkahelyeket hoznak létre a régiójuk innováció-alapú szektoraiban. Mutasd be Európának a történetedet, és nyerd meg a SMART Europe díját! Innovatív vállalkozó vagy? Van egy jó sztorid egy ilyen cégről? Szeretsz fényképezni?A SMART Europe projekt szeretné [...]

A Közép-magyarországi régióban mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztését támogató kiírás felfüggesztése

2013. július 30. 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című (KMOP-2013-1.2.1/A kódszámú) pályázati kiírást -a rendelkezésre álló keret kimerülésére tekintettel - 2013. július 30-i hatállyal felfüggeszti.

Tájékoztatás az épületenergetikai fejlesztéseket támogató pályázati kiírások forráselosztásával kapcsolatosan

2013. július 26. 

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett ,,Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva című (KEOP-2012-5.5.0/B kódszámú) pályázati kiírásban a vállalkozások, átmeneti és technikai besorolású szervezetek számára 2,5 milliárd forintos elkülönített keret áll rendelkezésre.

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése / KMOP-2013-1.2.1/A

2013. július 25. 

Jelen pályázati kiírás célja a mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzéseinek támogatása annak érdekében, hogy versenyképességük javuljon és piaci helyzetük stabillá váljon.

Megjelent a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című kiírás a Közép-magyarországi régióban

2013. július 23. 

Az Új Széchenyi Terv keretében 2013. július 23-án megjelent a ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című (KMOP-2013-1.2.1/A kódszámú) pályázati felhívás.

Nemzeti Agykutatási Program támogatása / KTIA_NAP_13

2013. július 19. 

A jelen pályázat átfogó célja olyan, az agykutatás terén végzett K+F tevékenységek támogatása amelyek hozzájárulnak - Magyarország helyzetének megerősítéséhez az európai, valamint világ színvonalú agykutatásokban. - a hazai kutatószervezetek vállalkozásokkal, valamint nemzetközi szervezetekkel történő együttműködéséhez - a kutatói munkahelyteremtéshez, - az agykutatás terén végzett kutatás fejlesztés kapacitás fejlesztése, műszeres infrastruktúrájának javítása, - külföldi, vagy jelenleg külföldön dolgozó magyar kutatók Magyarországra vonzásához, és beilleszkedéséhez.

Axiál-Fendt ösztöndíj - gyakorlati képzés az AXIÁL Kft.-nél és a FENDT traktorgyárban

2013. július 17. 

A kiíró mint a magyar mezőgazdasági gép- és alkatrész kereskedelem meghatározó vállalkozása, valamint annak beszállítója a prémiumtraktort gyártó Fendt traktorgyár tanulmányi ösztöndíjat ír ki a következő évre legfeljebb 2 fő részére.

Axiál-Fendt Ösztöndíj

2013. július 15. 

Idén szeptember 30-ig várják az AXIÁL Kft. és a Fendt cég közös ösztöndíjprogramjára történő jelentkezéseket. Az ,,Axiál-Fendt ösztöndíj 2013-ban 2 fő számára biztosít szakmai gyakorlati lehetőséget, amelyet 2 éves állásajánlat is követ. Az Axiál Kft (6500 Baja Szegedi út 147), mint a magyar mezőgazdasági gép- és alkatrész kereskedelem meghatározó vállalkozása, valamint annak beszállítója a prémiumtraktort [...]

Álláshelyek megtartásához is hozzájárul a kkv-k munkahelyteremtési támogatása

2013. július 11. 

Nemcsak 6500 új állás létrehozásához, hanem 13 ezer megtartásához is hozzájárul a Nemzetgazdasági Minisztérium mikro- kis- és középvállalkozások (kkv) munkahelyteremtő beruházásaira fordítható pályázati támogatása - mondta Czomba Sándor csütörtökön Pécsen.

Akkreditált Technológiai Inkubátor / ATI-2013

2013. július 8. 

A technológiai inkubáció egy, a technológiai innovációs ötletekre alapuló induló vállalkozások számára átmeneti jelleggel biztosított komplex szolgáltatási rendszert jelent egy speciálisan kialakított környezetben. Célja, hogy olyan erőforrásokkal és szolgáltatásokkal (mentorálás - tanácsadás, oktatás - tréning, üzleti menedzsment, magvető és kapcsolati tőke stb.) lássa el az induló vállalkozásokat, amelyek javítják e vállalkozások túlélési esélyeit életpályájuk kezdeti szakaszában, és egyúttal alapot teremtenek a további (kockázati) tőkebevonáshoz, ezzel az intenzív növekedéshez és a későbbi nemzetközi piacra lépéshez. Az inkubáció célja ezen nemzetközi piacra lépéshez szükséges tudást, startup kapcsolati hálót, üzleti előrehaladást és már rövidtávon kockázati tőke bevonást elősegítő céges struktúra és menedzsment kialakítása.

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása céljából

2013. június 28. 

A Netlight Kft. pályázat kiírása, a Magyar mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása céljából.   Általános információk Kiíró: Netlight Consulting Kft. Érvényes: 2013. június 01.-től, visszavonásig Tárgy: E-kereskedelem támogatása, webáruház szolgáltatáscsomag használatba bocsájtása Eredményhirdetés: Folyamatos Pályázat összértéke: 383 950 000 forint Pályázat kódja: NLC-2013-6.1. A pályázat célja: A pályázat kiírásával a szakértőkből álló Netlight Kft célja az, hogy a dinamikusan [...]

Esélyegyenlőségi program köznevelési, közművelődési intézmények, és jogi személyiségű és jogi személyiséggel nem rendelkező kis-és középvállalkozások, önkormányzatok számára / E-TÁM40/2013

2013. június 22. 

A Pályázat célja: az intézmények/szervezetek számára mind szakmai, mind pályázati szempontok alapján szükséges esélyegyenlőségi rendszert működtetni, esélyegyenlőségi referens munkatársat kijelölni. Ennek hiányában pályázati forrásoktól, működési támogatásoktól eshetnek a szervezetek.

Elérhető a honlapon a Mikrovállalkozások fejlesztése című kiíráshoz tartozó 2013. május 23-tól hatályos Támogatói Okirat minta

2013. június 20. 

Elérhető a honlapon az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ,,Mikrovállalkozások fejlesztése című (GOP-2011-2.1.1/M kódszámú) pályázati felhíváshoz tartozó új, 2013. május 23-tól hatályos Támogatói Okirat minta.

Közös Növekedési Alap Alprogram közvetítőinek kiválasztása / GOP-2013-4.3/B/2

2013. június 19. 

A jelen Pályázat célja a korai (magvető és induló), illetve növekedési létszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások tőkehelyzetének a Társaság, illetve magánbefektetők által létrehozott közös kockázati tőkealap (a továbbiakban: Közös Növekedési Alap) befektetései útján történő javítása, ezen belül is elsődlegesen a növekedési életszakaszban lévő, innovatív vállalkozások tartós forráshoz juttatása sikeres gazdálkodásuk elősegítése érdekében (a továbbiakban: Támogatás). A Pályázók jelen Pályázati Felhívás alapján a GOP 4 keretében finanszírozott, GOP-2013- 4.3/B/2 kódszámú közös növekedési alap alprogram (a továbbiakban: Közös Növekedési Alap Alprogram) tekintetében nyújthatják be pályázataikat.

Pályázat Teljesítésigazolási Szakértői Szerv tagjainak nyilvántartásba vételére

2013. június 19. 

A vállalkozások pénzügyi stabilitása érdekében létrehozott Teljesítésigazolási Szakértői Szerv jogintézményének lényege, hogy - az önkéntes kifizetés elmaradása esetén - a szerződésből eredő teljesítések után járó ellenszolgáltatás főként polgárjogi eszközökkel történő kikényszerítését felgyorsítja. A TSZSZ az érintett fél kérelmére és megbízásából kizárólag az építészeti-műszaki, tervezési, építési kivitelezési szerződések teljesítéséhez kapcsolódó szakkérdéseket vizsgálja.

Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban / TÁMOP-2.3.4.A-13/1

2013. június 14. 

A gyakornoki program lényege jellemzően a vállalkozás statisztikai létszámának növelésével együtt járó (azaz új státusz betöltését eredményező) új foglalkoztatás támogatása kilenc hónapon keresztül járó teljes vagy részleges bér- és járuléktámogatással, a cégen belüli segítő mentor bérpótlékával és az új munkahely tárgyi feltételei kialakításának támogatásával. A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben szerzett első szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a pályakezdők korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése. A program célja továbbá a duális szakképzés erősítése, a tanulószerződést kötő tanulók és vállalkozások támogatása, valamint közvetett cél a duális képzésben részt vevő vállalkozások számának növelése.

Technológiai start-up ökoszisztéma építés

2013. június 11. 

A program célja a nemzetközi piacokon versenyképes, magyar vagy akár a környező országokban elért K+F eredményekre alapuló vállalkozások felépítése és működésének beindítása, ezzel hozzájárulva a gazdaság hosszabb távú növekedéséhez. Ahhoz, hogy a magyarországi induló innovatív vállalkozások elsősorban a nemzetközi porondon sikereket érhessenek el - jól működő, eredményes vállalatokká, sőt gyorsan növekvő gazellákká válhassanak -, meg kell erősíteni a fejlődésüket lehetővé tevő ökoszisztémát; a közvetlenül részükre juttatott támogatás mellett elsősorban létre kell hozni egy megbízható és jól működő technológiai inkubátori rendszert.

Védjegyet kapnak a nemzeti parkok ízei, termékei

2013. június 5. 

A Vidékfejlesztési Minisztérium nemzeti park igazgatóságokkal közös célja, hogy a Nemzeti Parki Termék védjegy bevezetésével támogassa a természetvédelmi oltalom alatt álló területeken működő helyi vállalkozásokat, gazdálkodókat és szervezeteket. A közelmúltban összesen nyolc nemzeti park igazgatóság tett közzé pályázati felhívást a védjegy használati jogának megszerzésére. A pályázatok eredményeként a Nemzeti Parki Termék címet mára 70 pályázó több mint 150 terméke nyerte el. A tanúsító oklevelet a győztes pályázók ünnepélyes keretek között vehetik át pénteken Debrecenben, a Magyar Nemzeti Parkok Hete 2013 rendezvénysorozat keretében. Közlemény.

OMÉK Halászati késztermék díj

2013. június 1. 

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás 76. OMÉK Halászati késztermék-díj elnyerésére kiírt pályázatot benyújthatja bármely halászati késztermék előállítással foglalkozó kis- közepes- és nagyvállalkozás.

Pályázat kis- és középvállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és civil szervezeteknek

2013. május 28. 

Online üzleti kommunikáció kialakítása a célpiacukkal, egy weboldalon keresztül-és /vagy online kereskedelem kialakítása egy webshopon keresztül.

Az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás 2013 pályázat

2013. május 27. 

Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ pályázatot hirdet álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatásokra. A pályázat célja, azon álláskeresők, illetve rehabilitációs ellátásban részesülő személyek támogatása, akik önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, gazdasági társaság - a társaság tevékenységében személyesen közreműködő - tagjaként, oldják meg. A vállalkozóvá válást elősegítő támogatás annak a személynek nyújtható: akit a munkaügyi központ legalább [...]

Fröccsöntőgép pályázati segítséggel

2013. május 24. 

A Gazdaságfejlesztési Operatív Programtámogatásának köszönhetően fejlesztette mikrovállalkozását a Kincses Szerszám Szerszámkészítő, Műanyag-fémfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. A beruházás összköltsége több mint kilencmillió forint volt, amelyhez négymillió forint támogatást nyertek el. A támogatás összegének 85 százaléka az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapjából, 15 százaléka pedig a magyar költségvetéséből származik. A projekt megvalósítása 2011 augusztusában kezdődött. részletek

Közép-európai Deloitte Technology Fast 50

2013. május 21. 

A közép-európai Technology Fast 50 előzménye a kaliforniai Szilikon-völgyben 1995-ben indított program volt, a Deloitte globális kezdeményezése a világ leggyorsabban fejlődő technológiai vállalkozásainak rangsorolására. Az eredetileg Fast 50 nevű program az Egyesült Államokban, és nemrégiben Európában is Fast 500 programmá nőtte ki magát és a díj technológiai iparágban a siker egyik elismert mércéje.

Új munkahelyek jönnek létre a vasúti cégnél

2013. május 21. 

Mintegy egymilliárd forint haszonnal zárta a 2012-es évet egy jászkiséri vállalkozás. A MÁV FKG Felépítmény-karbantartó és Gépjavító Kft. ügyvezető igazgatója, Völgyesi Zsolt a sajtótájékoztatón kiemelte, a hatékonyság javításával, illetve a korábban alvállalkozókkal végeztetett feladatok visszaszervezésével sikerült elérni ezt a nyereséget. Az országszerte jelenleg mintegy másfélezer embert foglalkoztató vállalkozás a közeljövőben jászkiséri központi telephelyén 40-44 fő munkavállaló felvételével számol. részletek

Pályázat ingyenes hordozható számítógépekre/laptopokra

2013. május 17. 

A kíiró pályázati felhívást hirdet ingyenes hordozható számítógépekre/laptopokra magánszemélyek és vállalkozások számítástechnikai hátterének fejlesztésének céljából.

Pályázat ingyenes hordozható számítógépekre/laptopokra 2013

2013. május 14. 

A Net-Tender Kft. pályázati felhívást hirdet ingyenes hordozható számítógépekre/laptopokra magánszemélyek és vállalkozások számítástechnikai hátterének fejlesztésének céljából. Cím: Pályázat ingyenes hordozható számítógépekre/laptopokra Kiíró: Net-Tender Kft. Határidő: 2013.07.12. Érvényes: 2013.07.12 Tárgymutató: hordozható számítógépek/laptopok, 2013, ingyen Pályázhat: nincs korlátozva A számítógépek/laptopok újak, Asus típusúak, változó hardveres felszereltségűek. Teljes konfigurációban kerülnek átadásra, mely a gyári kiegészítőkön kívül egy hordozótáskát [...]

Minden korábbinál magasabb kamattámogatás a Széchenyi Kártya Program fejlesztési hiteleihez

2013. május 10. 

2013. május 1-jétől a Kormány 5 százalékra emelte a Széchenyi Beruházási Hitel, az uniós pályázatokhoz igényelhető Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel és Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel konstrukciókhoz biztosított kamattámogatást. A kedvezőbb finanszírozási lehetőségek hozzájárulhatnak a hazai kis- és középvállalkozások beruházási kedvének növeléséhez, ezzel támogatva a magyar gazdaság fejlődését. A jelenlegi jegybanki alapkamatét meghaladó mértékű kamattámogatásnak köszönhetően a magyarországi cégek kevesebb mint havi 0,4 százalékos kamattal juthatnak hitelhez a programban.

,,Laci konyha kialakítása LEADER forrásból

2013. május 9. 

Molnár László pásztói lakos több mint fél éves előkészítés után döntött úgy, hogy vállalkozást indít. Tevékenységét az igényesen felépített, új városi piac területén valósította meg. A városi fejlesztés eredményeként nyolc új, egymás mellett elhelyezkedő üzletet alakítottak ki Pásztó önkormányzatának tulajdonaként, amelyet a Pásztói Városgazdálkodás Közhasznú Nonprofit Kft. üzemeltet. Molnár László két üzletet bérel egymás mellett, azok összenyitásával nyitotta meg Laci bá konyhája nevet viselő büféjét. részletek

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban

2013. május 5. 

Pályázati felhívás a   c. könnyített elbírálású pályázati felhíváshoz. A konstrukció alapvetőcélja a mikrovállalkozások indítását tervező fiatalok segítése. A közvetett kedvezményezettek köre a 35 év alatti, más vállalkozásban többségi tulajdonnal nem rendelkező új egyéni vállalkozást, vagy mikrovállalkozást indítani tervezőtermészetes személyek. Kódszám: TÁMOP 2.3.6.B-12/1. A pályázatok benyújtása: 2013. június 3-tól A támogatás formája: [...]

Mikro-, kis- és középvállalkozások működési (minőségügyi) rendszerének kialakítása, fejlesztése, valamint tanúsításra felkészítés

2013. április 30. 

A kiíró pályázatot hirdet mikro-, kis- és középvállalkozások minőségügyi rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére

Támogatással fejlesztett a családi cég

2013. április 24. 

Csaknem négymillió forintos európai uniós támogatás segítségével fejlesztett egy kecskeméti mikrovállalkozás. A 2011 augusztusában indult projekt összesen több mint kilencmillió forintba került. részletek

Profi marketing INGYEN pályázat vállalkozásoknak!

2013. április 17. 

A Marketing Rehab pályázatot hirdet olyan vállalkozásoknak, akik szeretnék hatékonyabbá tenni az értékesítésüket marketing- és reklámanyagaikkal. A pályázat kiírója vállalja, hogy ingyen elkészíti a nyertes cég teljes marketinganyagát. Bővebben a pályázatról A pályázattal elnyerhető projekt összértéke az elvégzendő feladatok tükrében 1,5- 3 millió forint körüli összeg, amihez a projekt lezárulása után is folyamatos szakmai támogatást [...]

Munka-Magán Életkép 2013 pályázat jó gyakorlatok bemutatására

2013. április 12. 

Örvendetesnek tartjuk, hogy napjainkban egyre több vállalat ismeri fel a sokszínű munkaerő alkalmazásában rejlő gazdasági előnyöket, és tesz erőfeszítéseket azért, hogy foglalkoztatási gyakorlatát befogadóvá tegye. Jelen felhívásunk egyaránt vonatkozik a nagyvállalatokra, valamint a kis- és középvállalkozásokra, intézményekre és arra ösztönzi az ország különböző régióiban működő szervezeteket, hogy osszák meg velünk, és a munkaerőpiac további szereplőivel [...]

Közös Növekedési Alap Alprogram közvetítőinek kiválasztása - ÚJ SZÉCHENYI KOCKÁZATI TŐKEPROGRAMOK / GOP-2013-4.3/B

2013. április 12. 

A jelen Pályázat célja a korai (magvető és induló), illetve növekedési létszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások tőkehelyzetének a Társaság, illetve magánbefektetők által létrehozott közös kockázati tőkealap befektetései útján történő javítása, ezen belül is elsődlegesen a növekedési életszakaszban lévő, innovatív vállalkozások tartós forráshoz juttatása sikeres gazdálkodásuk elősegítése érdekében.

Pályázat KFI szakkiállításon való részvételre hazai, kutatás-fejlesztésre és innovációra alapuló start-up vállalkozások számára

2013. április 9. 

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) egyik legfőbb feladata a hazai kutatás-fejlesztés és innováció nemzetgazdasági szintű ösztönzése, a hazai start-up ökoszisztéma kialakításának szakmai támogatása, a vállalkozói szféra hálózatosodásának előmozdítása. A NIH 2013. június 11-12. között rendezi meg az Innotrends Hungary 2013 elnevezésű konferenciát és szakkiállítást, amelyhez kapcsolódóan pályázati felhívást tesz közzé a hazai, kutatás-fejlesztésre és innovációra [...]

Hagyományos magyar élelmiszerek bemutatása a Duna-Tisza közi Agrár Expón és népszerúsítése - közösségi agrármarketing / Kiskőrös, 2013. április 13-14.

2013. április 1. 

Cél: A rendezvény megvalósításával, a termékek bemutatásával, kóstoltatásával, árusításával cél a kis-és közepes vállalkozások által előállított hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztásának ösztönzése, népszerűsítése a nagyszámú látogató és a médiumok körében.


Ajánljuk még ...

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!