Eszközbeszerzési pályázat vadászati civil szervezetek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Eszközbeszerzési pályázat vadászati civil szervezetek támogatására

2022. július 28. 

Pályázati felhívás vadásztársaságok számára, eszközbeszerzéseik támogatására, a hivatásos vadászok munkakörülményeinek javítása érdekében. A támogatás összege: vadőrönként bruttó 200.000 Ft Támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás Támogatás mértéke: legfeljebb 70% Olyan eszközök szerezhetők be, amelyek NEM szerepelnek Vtv. vhr.-jének vonatkozó mellékletében (11. melléklet, IV. rész - A hivatásos vadász szolgálati egyenruhája és felszerelése - ezen eszközöket a vadászatra jogosult, mint munkáltató a vhr. 35. § (1) bekezdése szerint köteles biztosítani a vadőröknek.) Forráshiány nem alakulhat ki a forráselosztás elvéből kifolyólag. Minden arra jogosult - aki helyesen pályázik - nyer támogatást. Egy pályázó egy pályázatot nyújthat be az általa alkalmazott hivatásos vadászok száma alapján, a támogatási összeg erejéig. Ha a vadgazdálkodó nagyobb összegre pályázik, összevontan is igényelhető a támogatás (szintén a vadőrök száma alapján). Az önrész minimum 30%. További információk a pályázatfigyelőn tovább » 

« Módosult az Élőhelyfejlesztési NTB - Pályázatírás Vállalkozói hitel mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, készletbeszerzések és működési költségek finanszírozására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!