Európai uniós egészségügyi kutatási pályázatok a betegségek gyógyítása területén 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós egészségügyi kutatási pályázatok a betegségek gyógyítása területén 2022

2022. május 21. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Kutatási pályázati felhívások a betegségek gyógyítása és a vakcinafejlesztés területén a 2022. évre vonatkozóan. A pályázatok célja többek között a betegségek okozta egészségügyi terhek hatékony betegségkezeléssel történő csökkentése; a nem fertőző betegségek okozta korai halálozás csökkentése; a nem fertőző betegségek megelőzésére és ellenőrzésére irányuló globális cselekvési tervében foglalt önkéntes célok 2025-re történő elérése; a járványok és a kórokozók antimikrobiális rezisztenciájának csökkentése az EU-ban és világyszerte; valamint a betegek és a polgárok tájékoztatásának növelése a betegségek veszélyeivel kapcsolatban. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 6-8 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Európai uniós pályázat a professzionális hírmédia-szervezetek közötti rendszerszintű együttműködések támogatására Pályázat európai uniós környezettechnológiai hitelesítési védjegy elnyerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!