Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a felhőalapú mesterséges intelligencia területéhez kapcsolódóan 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a felhőalapú mesterséges intelligencia területéhez kapcsolódóan 2022

2022. május 17. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások a felhőalapú mesterséges intelligencia területéhez kapcsolódóan az EU alapvető mesterséges intelligencia kapacitásának megerősítése, és a köz- és magánszektor digitális átalakulásának elősegítése érdekében. A pályázatok célja többek között az uniós szabályoknak megfelelő felhőalapú infrastruktúra és szolgáltatások kiépítése, különösen a biztonság, az adatvédelem, a magánélet védelme és a környezetvédelmi szempontok tekintetében; a gördülékeny adatáramlás biztosítása; illetve az élvonalbeli MI tesztelési és kísérleti létesítményének kiépítése a fejlett, alacsony energiafelhasználású számítástechnikai technológiák támogatásával, a zöld átmenet biztosítása érdekében. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 8-30 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Európai uniós pályázati felhívások úttörő kutatási témák támogatására Pályázat ritka betegségben szenvedők életminőségének javítását elősegítő megoldások díjazására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!