Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a hatékony, fenntartható és inkluzív energiafelhasználás terén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a hatékony, fenntartható és inkluzív energiafelhasználás terén

2022. február 8. 

Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások a hatékony, fenntartható és inkluzív energiafelhasználás terén, a témát keresleti oldalról közelítő kezdeményezések támogatására. A pályázatok célja többek között a technológiai és társadalmi-gazdasági áttörések támogatása az éghajlatsemlegesség elérése és az épületállomány zéró szennyezésére való áttérés érdekében 2050-ig, a fokozott energiahatékonyság elérése az iparban, továbbá az ipari üvegházhatású gázok és a légszennyező anyagok kibocsátásának csökkentése az ipari többlet (hulladék) hő visszanyerése, korszerűsítése és / vagy átalakítása, valamint a hőtermelés villamosítása révén. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 3-14 millió EUR között lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat éttermek és a szállodák vizuális, design és belsőépítészeti arculatának, megjelenésének díjazására Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!