Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a polgárok egészségfenntartását elősegítő tevékenységek terén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a polgárok egészségfenntartását elősegítő tevékenységek terén

2021. december 1. 

Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások a polgárok egészségfenntartását és a bategségmegelőzést elősegítő tevékenységek támogatására. A pályázatok célja többek között, hogy a polgárok egészségesebb életmódot és magatartást folytassanak, egészségesebb döntéseket hozzanak, és hosszabb ideig egészséges, független és aktív életet éljenek; képessé váljanak arra, hogy jobban kezeljék saját fizikai és mentális egészségüket és jólétüket; illetve növekedjen bizalmuk a tudásalapú egészségügyi beavatkozások és az egészségügyi hatóságok útmutatásai iránt. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 6-10 millió EUR lehet. tovább » 

« Pályázat az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást elősegítő kommunikációs projektek támogatására Pályázat vidéki könnyűzenei koncerthelyszíneken élőzenei koncertprogramok támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!