Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a technológiák legjobb felhasználásának felgyorsítása céljából 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a technológiák legjobb felhasználásának felgyorsítása céljából 2022

2022. július 1. 

Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások a technológiák legjobb felhasználása felgyorsításának támogatására, az EU digitális kapacitásainak megerősítése érdekében a kritikus ágazatokban. A pályázatok célja az európai blokkláncszolgáltatási infrastruktúrát megerősítő intézkedések támogatása; a digitális személyazonossági keretrendszer bevezetésének támogatása; valamint a mesterséges intelligencia rendszerek validálásának lehetővé tétele és a bűnüldözési rendszerek elterjedésének elősegítése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő, de legalább két taggal kell rendelkezniük. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 18-24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 1-12 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat európai uniós díjak elnyerésére a sport területén Pályázat kutatási támogatás elnyerésére a szabadalmak, a szellemi tulajdon és az innováció terén »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!