Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok az adat és számítástechnika területén 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok az adat és számítástechnika területén 2022

2022. január 19. 

Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások az adat és számítástechnika területén a 2022-es évre vonatkozóan, a digitális, körkörös, klímasemleges és fenntartható európai gazdaság elérése érdekében. A pályázatok célja többek között Európa vezető szerepének megerősítése a globális adatgazdaságban; az adatok szélesebb körű és hatékonyabb felhasználásából származó társadalmi és gazdasági előnyök maximalizálása; valamint a sürgős társadalmi kihívások megfelelőbb kezelése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 4-13 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Van (mozgó)képed hozzá!? – Videóklip készítő pályázat Pályázat iskolaépületek felújításának és iskolai tornatermek, tornaszobák fejlesztésének támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!