Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok az adat és számítástechnika területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok az adat és számítástechnika területén

2022. február 4. 

Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások az adat és számítástechnika területén, a biztonságos és dinamikus, adatforgalmas gazdaság létrehozására a következő generációs számítástechnikai és adattechnológiák, valamint infrastruktúrák fejlesztésével és alkalmazásuk elősegítésével. A pályázatok célja többek között Európa vezető szerepének elérése a globális adatgazdaságban, az adatok szélesebb és hatékonyabb felhasználásának elősegítése a társadalmi és gazdasági előnyök minél jobb kihasználása érdekében, valamint a sürgős társadalmi kihívások megfelelőbb kezelése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 1,5-11 millió EUR között lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Az Év Gyára 2019 - Pályázat gyártó tevékenységet folytató vállalkozásoknak Európai uniós pályázat a kulturális örökség megőrzése és megerősítése céljából korszerű digitális technológiák használatával »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!