Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok az átalakuló társadalom és gazdaság témaköréhez kapcsolódóan pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok az átalakuló társadalom és gazdaság témaköréhez kapcsolódóan

2022. április 20. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások az átalakuló társadalom és gazdaság témaköréhez kapcsolódóan, a társadalmi és gazdasági ellenálló képesség és fenntarthatóság erősítése érdekében. A pályázatok célja többek között a technológia, a globalizáció, a demográfia, a mobilitás és a migráció társadalmi, etikai, politikai és gazdasági hatásainak és ezek kölcsönhatásának jobb megértése; valamint az inkluzív növekedés ösztönzése és a sebezhetőség hatékony csökkentése a foglalkoztatás, az oktatás, a társadalmi igazságosság és az egyenlőtlenségek elleni küzdelem védelmére és fokozására irányuló, tényeken alapuló szakpolitikák révén. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás maximális összege 2-3 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Megduplázták a géptámogatási keretet, lassan az összes vidékfejlesztési EU-forrást kifizetik Bréking! – Őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három pályázatkezelő munkatársát »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!