Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok digitális és feltörekvő technológiák fejlesztésére 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok digitális és feltörekvő technológiák fejlesztésére 2022

2022. január 20. 

Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások a digitális és feltörekvő technológiák fejlesztésére a 2022-es évre vonatkozóan, az európai nyitott stratégiai autonómia elérése érdekében. A pályázatok célja többek között a kulcsfontosságú digitális, alap- és új technológiák, ágazatok és értékláncok fejlesztése az európai kapacitások megerősítésével a digitális és jövőbeli ellátási láncok kulcsfontosságú részein, a sürgős igényekre való agilis reagálás lehetővé tétele, valamint az új technológiák korai felfedezésébe és ipari átvételébe való befektetés; továbbá az európai gazdaság digitálissá, körforgásossá, klímasemlegessé és fenntarthatóvá tétele. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 2-13 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat az uniós értékek védelmét és népszerűsítését elősegítő tevékenységek támogatására Pályázat meghatározott európai uniós programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!