Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok digitális és feltörekvő technológiák fejlesztésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok digitális és feltörekvő technológiák fejlesztésére

2022. február 5. 

Kutatás-fejlesztési pályázati felhívások a digitális és feltörekvő technológiák fejlesztésére a versenyképesség fenntartása és a Green Deal céljainak elérése érdekében. A pályázatok célja többek között Európa nyitott stratégiai autonómiájának növelése a feltörekvő technológiákba (mesterséges intelligencia, adatok, robotika, kvantumszámítás és grafénkutatás) való korai befektetés révén, az európai ipar vezető szerepének megerősítése a digitális ellátási láncban, illetve az európai ipari és technológiai jelenlét megerősítése a zöldebb digitális ellátási lánc minden kulcsfontosságú részén. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 1,33-11,5 millió EUR között lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat vállalkozásoknak a Brexit negatív hatásainak kompenzálása céljából Család - Pályázatok a család témakörhöz kapcsolódóan »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!