Európai uniós kutatási pályázat a kulturális örökség területének változása témakörében pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatási pályázat a kulturális örökség területének változása témakörében

2023. május 21. 

Kutatási pályázati felhívás a kulturális örökség területének változása témakörében, a kulturális örökség átalakító jellegének szélesebb körű és mélyebb megértése érdekében azért, hogy a polgárok nagyobb magabiztossággal nézzenek szembe a jelenlegi és jövőbeli társadalmi átalakulásokkal. A pályázat célja többek között a kulturális örökség folyamatosan változó természetének mélyebb és szélesebb körű megértése; valamint erre a változásra reflektáló, bizonyítékokon alapuló, kis léptékben kipróbált módszer(ek) kidolgozása és alkalmazása. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A kiíró úgy véli, hogy 2-3 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat környezeti és társadalmi innovációk elismerésére Andorka Miklóst megválasztották a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) felügyelő bizottsági tagjának »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!