Európai uniós kutatási pályázat partnerségek támogatására az egészségügy területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatási pályázat partnerségek támogatására az egészségügy területén

2021. november 2. 

Pályázati felhívás az egészségügy területén létrejövő kutatási partnerségek számára, támogatás elnyerésére. A pályázat célja többek között az egészségügyi és ellátórendszerek fokozott együttműködésen alapuló kutatásban való részvétele; a kutatási eredmények felhasználása az egészségügyi rendszerek átalakítására vonatkozó, bizonyítékokon alapuló stratégiák és szakpolitikák kidolgozásához; innovatív módszerek alkalmazása az egészségügyi ellátás nyújtása és a lakosság egészségének megőrzése érdekében; a sikeres egészségügyi és ellátási innovációk elősegítése és átvétele; vlamint az egészségügyi és gondozási szakemberek digitális és egészségügyi ismereteinek bővítése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A kiíró úgy véli, hogy 100 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Változás – Alkotói pályázat Pályázat magyar-marokkói alkalmazott kutatás-fejlesztési együttműködési programban való magyar részvétel támogatása »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!