Európai uniós pályázat a gyermekek szexuális zaklatását megelőző tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat a gyermekek szexuális zaklatását megelőző tevékenységek támogatására

2022. január 20. 

Pályázati felhívás a gyermekek szexuális zaklatását megelőző tevékenységek támogatására a megelőzési programok minőségének és elérhetőségének javítása, az áldozatok számára nyújtott támogatás szintjének növelése, az online anyagok felderítése és eltávolítása, a bűnüldözés operatív kapacitásának és a technikai eszközök elérhetőségének növelése, valamint a tudatosság növelése érdekében. A pályázat célja többek között a zaklatás megelőzése és az áldozatoknak nyújtott segítség javítása, illetve a bűnüldöző és igazságügyi hatóságok kapacitásának fejlesztése a zaklatás elleni hatékony küzdelemben. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege 500.000 - 4.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat filmművészeti fesztiválok és programok támogatására Kassák-díj 2022 – Pályázat Kassák Lajos szellemiségéhez kapcsolódó művek és projektek létrehozásának ösztönzésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!