Európai uniós pályázat a helyi zöld kezdeményezések támogatására a KKV-k rugalmasabbá tételének érdekében pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat a helyi zöld kezdeményezések támogatására a KKV-k rugalmasabbá tételének érdekében

2021. október 1. 

Pályázati felhívás állami és magánszervezetek számára, helyi zöld kezdeményezések támogatására a KKV-k rugalmasabbá tételének érdekében. A pályázat célja többek között a jobb, minőségi foglalkoztatás növelése a regionális vagy helyi munkanélküliség kezelése érdekében; az érdekelt felek mozgósítása egy új, zöld, fenntartható, inkluzív és szociálisan igazságosabb, COVID-19 utáni gazdasági fellendülés érdekében; a zöld, társadalmi és digitális átmenet támogatása helyi szinten; a szociális gazdaságon alapuló rugalmas és fenntartható üzleti modellek támogatása; az erőforrások hatékony felhasználásának fokozása; a közösségek nagyobb ellenálló képességének és a lakosság jobb életkörülményeinek biztosítása; valamint az összes szereplő aktív részvételén alapuló új ökoszisztéma-gondolkodás megalapozása. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12, 18, vagy 24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A kiíró úgy véli, hogy 200.000 EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat népművészeti táborok szakmai programjainak, továbbá néptánc és tárgyalkotó népművészeti szakmai továbbképzések támogatására Pályázat a digitális oktatásban kiemelkedő pedagógusok díjazására és az intézményük pénzbeli támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!