Európai uniós pályázat a professzionális hírmédia-szervezetek közötti rendszerszintű együttműködések támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat a professzionális hírmédia-szervezetek közötti rendszerszintű együttműködések támogatására

2022. május 21. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás a professzionális hírmédia-szervezetek közötti rendszerszintű együttműködések támogatására, az európai kulturális és nyelvi sokszínűség és örökség megőrzése, fejlesztése és előmozdítása, valamint a kulturális és kreatív ágazatok, különösen az audiovizuális ágazat versenyképességének és gazdasági potenciáljának növelése érdekében. A pályázat célja többek között olyan ágazatközi tevékenységek előmozdítása, amelyek a médiát érintő strukturális és technológiai változásokhoz való alkalmazkodásra irányulnak, beleértve a szabad, sokszínű és pluralista médiakörnyezet, valamint a digitális környezetet is magában foglaló műveltség erősítését. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege  300.000 - 2.500.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Vállalkozóvá válást elősegítő támogatás Európai uniós egészségügyi kutatási pályázatok a betegségek gyógyítása területén 2022 »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!