Európai uniós pályázat az EU Megfizethető Lakhatási Kezdeményezéséhez kapcsolódóan pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat az EU Megfizethető Lakhatási Kezdeményezéséhez kapcsolódóan

2022. január 21. 

Pályázati felhívás az EU Megfizethető Lakhatási Kezdeményezéséhez kapcsolódóan, a helyi ipari partnerségek támogatása, kapacitás- és hálózatépítése érdekében. A pályázat célja többek között egy megfizethető, európai lakhatási konzorcium létrehozása a kkv -k, köztük a szociális vállalkozások támogatására; a ,,világítótorony-kerületek megvalósítása; valamint a szakértelem-, hálózatépítési- és tudástranszfer központok megteremtése a megfizethető és szociális lakónegyedek felújítása érdekében. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább öt tagja van. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 24-36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege legfeljebb 1.200.000 EUR, de indokolt esetben ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Földes Anna interjú-díj – Pályázat újságíróknak Tájékoztatás a ,,Magyar vállalkozások pályázati támogatása az Európai Bizottság Brexit kárenyhítő forrásának (Brexit Adjustment Reserve - Brexit Alkalmazkodási Tartalék – BAR) keretéből című (BAR-2022 kódszámú) felhívásra vonatkozóan »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!