Európai uniós pályázat egy kísérleti nemi és sokszínűségi index kialakítására az innováció területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat egy kísérleti nemi és sokszínűségi index kialakítására az innováció területén

2022. május 25. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás egy kísérleti nemi és sokszínűségi index kialakítására az innováció területén, az Európa-szerte egységes információnyújtás érdekében. Az indexnek magában kell foglalnia az innovatív induló és méretnövelő vállalkozásokra, valamint az ilyen vállalkozásokba invesztáló befektetőkre és alapokra vonatkozó nemi és sokszínűségi adatokat, és az összes tagállamra és társult országra kiterjedőnek és összehasonlíthatónak kell lennie. A pályázat célja a nemek közötti egyenlőtlenségek és a sokféleséggel kapcsolatos hiányosságok azonosítása, a vonatkozó intézkedések megtervezése és az előrehaladás értékelése; a megalapozottabb beruházási döntések lehetővé tétele; valamint a sokszínűség ösztönzése az innovációs ökoszisztéma minden szintjén. A kiíró úgy véli, hogy 700.000 EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat digitális bemutató gazdaság cím elnyerésre Bemutató videó a Florin Zrt. Magyar Multi Programban megvalósított projektjéről »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!