Európai uniós pályázat fiatalok csoportjai részére, szolidaritási projektek megvalósításának támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat fiatalok csoportjai részére, szolidaritási projektek megvalósításának támogatására

2022. január 23. 

Legalább 5 fiatal által alkotott csoportok pályázhatnak szolidaritási célú projektek megvalósításának támogatására. A szolidaritási projektek célja, hogy az Európai Unió és az Európai Szolidaritási Testület elveit és értékeit figyelembe véve helyi, közösségi problémákra nyújtsanak megoldást, miközben lehetőséget adnak arra, hogy a 18-30 éves fiatalok kezdeményező készsége fejlődjön. Célterületek: Társadalmi bevonás; Menekültek és migránsok befogadása és integrációja; Polgárság és demokratikus részvétel; Katasztrófamegelőzés és katasztrófaelhárítás; Környezet- és természetvédelem; Egészség és jóllét; Oktatás és képzés; Foglalkoztatás és vállalkozói tevékenység; Kreativitás és kultúra; Sport. Az Európai Szolidaritási Testület a projekt hosszától függően havonta 500 euró projektmenedzsment támogatást nyújt a fiatalok csoportjának. A projektek 2-12 hónap hosszúságúak lehetnek. tovább » 

« Lakóhelyem és a gyógynövények – Plakátpályázat diákok számára Pályázat táncművészeti szervezeteknek saját produkcióik országos forgalmazásának támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!