Európai uniós pályázat kutatási kiválósági központok tevékenységének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat kutatási kiválósági központok tevékenységének támogatására

2021. december 2. 

Pályázati felhívás kutatási kiválósági központok tevékenységének támogatására a versenyképesebb és innovatív Unió érdekében. A pályázat célja többek között a K+F rendszer valamennyi szereplője tudományos és innovációs kapacitásának növelése; korszerűsített és versenyképesebb K+F rendszereket eredményező strukturális változások bevezetése; nemzeti és európai források mozgósítása a stratégiai beruházásokhoz; erősebb kapcsolatok kiépítése a tudományos élet és az üzleti élet között; a felsőoktatási ágazat szerepének megerősítése a kutatásban és az innovációban; valamint jobb és professzionálisabb nemzeti kapcsolattartó pontok kialakítása. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A kiíró úgy véli, hogy 3-5 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat a szegénységet és egyenlőtlenséget csökkentő fejlesztési projektek támogatására Befejeződött a 2021. évi egységes kérelem előlegfizetési időszaka »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!