Európai uniós pályázat légiipari kutatási, fejlesztési, innovációs tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat légiipari kutatási, fejlesztési, innovációs tevékenységek támogatására

2022. május 23. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívások légiipari kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására, új repülőgép-technológiák kifejlesztése, az európai Green Deal és a 2050-ig megvalósítandő klímasemlegesség elérése érdekében. A pályázatok célja többek között az európai légiközlekedési ipar globálisan fenntartható versenyképességéhez való hozzájárulás; a légi közlekedés még biztonságosabbá, megbízhatóbbá, költséghatékonyabbá és hatékonyabb személy- és áruszállítási eszközzé tétele; valaint az európai légiközlekedési kutatási és innovációs kapacitás megerősítése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 750.000 EUR - 115 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat a zöld átállást elősegítő áttörő innovációk, technológiák fejlesztésének és elterjedésének támogatására Pályázat együttműködések támogatására a készségfejlesztés területén »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!