Európai uniós pályázat nukleáris kutatási és oktatási tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat nukleáris kutatási és oktatási tevékenységek támogatására

2022. február 6. 

Kutatási és oktatási pályázati felhívások a nukleáris tevékenységekhez kapcsolódóan. A pályázatok célja többek között a nukleáris tevékenységek biztonságosabbá tétele, a balesetek elkerülése, a radioaktív kibocsátás elkerülése, a kiégett fűtőelemeket és a nagy aktivitású hulladékokat ártalmatlanító létesítmények üzembe helyezésével kapcsolatos ismeretek bővítése, az alapvető biztonsági szabványokról szóló irányelv végrehajtását támogató tudományos ismeretek bővítése, az európai sugárvédelmi gyakorlatok összehangolásának elősegítése, a legkorszerűbb nukleáris kutatási infrastruktúrához való hozzáférés biztosítása a specifikus oktatás és képzés javítása érdekében, valamint az ITER 2025 végén várható sikeres üzembe helyezésének támogatása. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 0,25-30 millió EUR között lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat vállalkozásoknak, nyugat-balkáni beruházások támogatására Felhívás turisztikai szolgáltatók, vállalkozások, szervezetek részére turisztikai forgalomélénkítő kommunikációs kampányban való részvételre, szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők és egyéb attrakciók forgalmának növelése céljából »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!