Európai uniós pályázatok a kulturális örökség megőrzéséhez kapcsolódóan pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázatok a kulturális örökség megőrzéséhez kapcsolódóan

2022. január 27. 

Az Európai Bizottság pályázati felhívásai a kulturális örökség megőrzéséhez kapcsolódó tevékenységek támogatására, a kulturális örökség, a művészetek, valamint a kulturális és kreatív ágazatokban rejlő potenciál teljes kiaknázása érdekében. A pályázatok célja többek között a digitális és csúcstechnológiák használatának elősegítése; az aktív és fenntartható elkötelezettség növelése; a helyi, regionális vagy nemzeti hatóságok és az ágazati szociális partnerek aktív bevonása; kutatási eredmények és ajánlások átvételére vonatkozó egyértelmű stratégia kidolgozása; a felhasználók és/vagy érdekeltek célcsoportjainak szóló képzési és oktatási tevékenységek elősegítése; a már elvégzett kutatások és a már rendelkezésre álló technológiák eredményeinek jobb felhasználása; valamint az európai zöld megállapodáshoz való hozzájárulás növelése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 2-4 millió EUR lehet. tovább » 

« Pályázat a visegrádi országok területén működő szervezetek együttműködési projektjeinek megvalósítására Meghosszabbodik a 2020-1.2.3-EUREKA pályázati felhívás Német-Magyar alprogramjának benyújtási határideje »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!