Európai uniós pályázatok az EU csalásellenes programjához kapcsolódó technikai segítségnyújtás biztosítására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázatok az EU csalásellenes programjához kapcsolódó technikai segítségnyújtás biztosítására

2022. február 10. 

Pályázati felhívások az EU csalásellenes programjához kapcsolódó technikai segítségnyújtás biztosítására, a csalás, a korrupció és az EU pénzügyi érdekeit érintő egyéb jogellenes tevékenységek megelőzése és leküzdése érdekében. A pályázatok célja többek között a nemzeti hatóságok vizsgálati képességének és kapacitásának megerősítése (beleértve azok digitalizálását is), a csalás, a korrupció és az EU pénzügyi érdekeit sértő egyéb jogellenes tevékenység elleni küzdelem fokozása mind a bevételi, mind a kiadási oldalon. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12-24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege minimum 100.000 EUR. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat könnyűipari innovációs és technológia projektek támogatására Pályázat mezőgazdasági vállalkozások eszközbeszerzésének támogatására a Vajdaságban »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!