Európai uniós pályázatok az EU rákellenes misszióját segítő kutatási és innovációs tevékenységek támogatására 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázatok az EU rákellenes misszióját segítő kutatási és innovációs tevékenységek támogatására 2022

2022. május 30. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívások az EU rákellenes misszióját segítő kutatási és innovációs tevékenységek támogatására, a betegek életminőségének javítása és a betegségmegelőzés érdekében. A pályázatok célja többek között a diagnosztika optimalizálása, a jobb életminőség, valamint az egyenlő hozzáférés biztosítása az összes, betegséggel kapcsolatos területen. A rákellenes misszió valamennyi rákos megbetegedéssel foglalkozik, beleértve a kevéssé ismert rákos megbetegedéseket is. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A tagok száma az egyes felhívásokban eltérő lehet, de legalább három taggal kell rendelkezniük, amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 3-10 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Európai uniós pályázat Kreatív Innovációs Laborok támogatására Pályázat könnyű anyagok fejlesztésére az autóipar, a repülőgépipar és a repüléstechnika, az energia és az építőipar számára »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!