Európai uniós pályázatok innovációs partnerségek, projektek támogatására a szakképzés területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázatok innovációs partnerségek, projektek támogatására a szakképzés területén

2022. március 22. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívások innovációs partnerségek, projektek támogatására a szakképzés területén, az innovatív projekteredmények európai szintű fenntartható hasznosításának biztosítása érdekében. A pályázat célja az ágazatközi prioritások témában: a magas színvonalú és inkluzív digitális oktatás támogatása; illetve az oktatási és képzési rendszerek támogatása a zöld átálláshoz való alkalmazkodáshoz. A pályázat célja a szakoktatás és szakképzés témában: a készségekről szóló paktum támogatása; a szakoktatás és -képzés alkalmazott struktúráinak és mechanizmusainak fejlesztése; valamint a zöld készségek fejlesztése a szakképzési ágazatban. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege az első téma esetében legfeljebb 800.000 EUR, a második téma esetében legfeljebb 700.000 EUR. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Pályázat “art” mozik infrastrukturális fejlesztésének támogatására Megnyíltak a Horizon Europe keretprogram Europes Rail 2022-es felhívásai »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!