Európai uniós pályázatok környezetvédelmi projektek előkészítésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázatok környezetvédelmi projektek előkészítésének támogatására

2022. január 19. 

Pályázati felhívások környezetvédelmi projektek előkészítésének támogatására, az EU-s politikai célkitűzések megvalósításának ösztönzése, a körforgásos gazdaságra való áttérés támogatása és az energia- és éghajlat-politikai keretrendszer végrehajtásának támogatása érdekében. A pályázatok célja többek között at innovatív technikák, módszerek és megközelítések kifejlesztése, bemutatása, előmozdítása és ösztönzése a természetre és a biológiai sokféleségre vonatkozó uniós jogszabályok és politikák célkitűzéseinek elérése érdekében; az uniós jogszabályok kidolgozásának, végrehajtásának, nyomon követésének és érvényesítésének támogatása; valamint az ezek végrehajtásához szükséges sikeres megoldások/megközelítések nagyszabású alkalmazásának katalizálása. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani. A támogatás összege témánként eltérő, de a maximális összeg 0,5-1,5 millió EUR lehet. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Mephisto – Alkotópályázat középiskolásoknak, egyetemistáknak és fiatal művészeknek Pályázat utak, hidak, kerékpárforgalmi létesítmények, vízelvezető rendszerek építésének, felújításának támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!