összes gasztronómiai pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

Pályázat pályakezdő művészek és művész-csoportok számára kiállítási, bemutatkozási lehetőség elnyerésére

Pályázat művészpályára készülő fiatalok számára










MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

gasztronómiai pályázatok

Kulturális Turisztikai Fesztiválok Ideiglenes Kollégiuma kulturális, gasztronómiai rendezvények programtámogatása

2017. május 23. 

Pályázati cél: Magyarországon megrendezendő nemzetközi és/vagy országos hatókörű turisztikai vonzerőt jelentő kulturális, gasztronómiai rendezvények kulturális programjainak (programsorozatok/fesztiválok) támogatása.

Pályázat nemzetközi és országos turisztikai vonzerővel bíró kulturális, gasztronómiai rendezvények kulturális programjainak támogatására

2017. május 22. 

Jogi személyek és egyéni pályázók nyújthatnak be pályázatot nemzetközi és/vagy országos turisztikai vonzerővel bíró kulturális, gasztronómiai rendezvények kulturális programok (programsorozatok/fesztiválok) támogatására.

The Famous Grouse Gourmet Pillanatok fotópályázat

2017. március 29. 

Oszd meg méltán híres gourmet pillanatodat! Gasztrofotó pályázatot indított Skócia kedvenc whiskyje Szemet gyönyörködtető vacsora, tökéletes fények és egy pohár selymes whisky - téged is fotózásra csábít a pillanat? Most Skócia kedvenc whiskyje is kíváncsi legszebb gasztronómiai élményeidre: a The Famous Grouse Gourmet Pillanatok fotópályázatra április 26-ig nevezhetnek az Instagram vállalkozó kedvű gasztrofotósai. Ma már több mint 600 millió felhasználó osztja meg naponta értékes pillanatait a világ egyik legnépszerűbb közösségi hálóján. A trendek és a népszerű témák folyamatosan változnak, de a #food, #foodporn a legtöbb felmérés szerint nem húzható ki a húsz leggyakrabban használt hashtag listájáról. A laikus számára egyszerűnek tűnő ételfotózást egyre növekvő profizmussal űzik az Instagram művészei: beköszöntött a food stylistok kora. Az online tippek és útmutatók mellett kifejezetten gasztrofotózásra specalizálódott kurzusokon is csiszolhatjuk technikánkat. Egy igazán ínyenc fogásnak vagy különleges desszertnek a borhoz hasonlóan tökéletes kísérője és alapanyaga lehet a whisky. A The Famous Grouse a kulináris élvezetek méltán híres szakértőjeként hirdette meg a The Famous Grouse Gourmet Pillanatok kampányát, amelyre whisky inspirálta gasztronómiai kalandokat megörökítő fotókat várnak. Az Instagramon megosztott képeket a Bánhalmi Norbert profi fotósból és Péter Anna (Malackaraj) gasztrobloggerből álló szakmai zsűri értékeli. Az általuk kiválasztott húsz legjobb kompozíció közül a közönség szavazza meg a kampány 1., 2. és 3. helyezettjét. A nyertesek stílusosan belépőt kapnak a Gourmet Fesztiválra, az első helyezett pedig egy értékes fényképezőgéppel is gazdagodik. A gasztrofotózás valósággal szárnyal napjainkban. Szerintem az igazán jó kép alternatív és különleges nézőpontból készül, ami hatással van a nézőre. Azt a vágyat váltja ki belőle, hogy bárcsak részesévé válhatna ennek az étel és ital kombinációnak. Kiemelném a színek harmóniáját és játékát. A kép legyen egyedi. Nem baj, ha innovatív, csak értsük, és érezzük, hogy mit szeretne közölni az alkotó. - osztotta meg tippjeit a két fős szakmai zsűri profi fotós tagja, Bánhalmi Norbert. A zsűri másik tagja, a Malackaraj blog szerzője maga is gyakran alkot whisky segítségével. Nagyon örültem a felkérésnek, mert sokat főzök kiváló minőségű alkoholos italokkal, remekül működnek fűszerként is. A versenyzőket is ilyen fogások készítésére bíztatnám, és a kampány során ebben fogok nekik segíteni ötletek, ízpárok bemutatásával. De a lelkes amatőröknek sem kell aggódni, a humort és ötletességet is abszolút értékelem. A kampány szabályzata és további részletek elérhetőek itt, a The Famous Grouse hivatalos Facebook oldalán. A The Famous Grouse Gourmet Pillanatok fotópályázat bejegyzés először a Fotópályázat figyelő jelent meg.

Gasztronómiai ötletverseny az Electroluxtól

2016. szeptember 1. 

2016. október 3-áig lehet nevezni az Electrolux új gasztronómiai ötletversenyére, az Electrolux Ideas Lab-re. A pályázatra bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves. A cég olyan ötleteket vár, amelyek az ételeket finomabbakká és egészségesebbekké, a főzést pedig fenntarthatóbbá teszik. A fődíj pedig 10 000 euró, és egy lehetőség arra, hogy megvalósítsa ötletét üzleti vállalkozásként is!

Az Electrolux – az egészséges életmód és fenntarthatóság elkötelezettjeként – az Electrolux Ideas Lab versennyel most arra szeretne ösztönözni, hogy közösen találjunk olyan új megoldásokat, amelyek segítenek változtatni a rossz szokásokon, egészségesebb irányba terelik az étkezést, és fenntarthatóbbá teszik az otthoni főzőcskézést.

Az Electrolux Ideas Lab versenyre bárki nevezhet, a siker receptje pedig bármi lehet, az okostelefonos alkalmazásoktól kezdve az élelmiszermegosztó programokon és apró konyhai trükkökön át egészen az átgondolt üzleti stratégiákig.
A legjobb 50 ötletet 2016. október 18-án mutatja be az Electrolux, a Top 10-et november 17-én, a győztest pedig november 28-án hirdeti ki.
A nyertes ötlet megalkotója 10 000 euró összegű főnyereményt vihet haza, és egy utazást nyer Stockholmba, Európa egyik start-up fővárosába, ahol az Electrolux vezetőitől és a legsikeresebb skandináv start-upok megalapítóitól minden segítséget megkap ahhoz, hogy ötletét továbbfejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását is.

Bővebb információt az Electrolux Ideas Lab versenyről az alábbi linken találhatnak:
http://www.electrolux.hu/altalanos/promocios-oldal/electrolux-ideaslab/
http://newsroom.electrolux.com/hu/2016/08/16/elindult-a-nevezes-az-electrolux-ideas-lab-versenyre/

A versenyre pedig itt lehet regisztrálni:
http://www.electroluxideaslab.com/

Finomabb, egészségesebb, fenntarthatóbb – Az Electrolux Ideas Lab ötletversenyről

- Nevezési időszak: 2016. augusztus 15. - október 3.
- Az Electrolux Ideas Lab versenyre bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves.
- A verseny meghirdetői nem szabnak határt az ötleteknek. Az okostelefonos alkalmazásoktól kezdve az élelmiszermegosztó programokon és apró konyhai trükkökön át egészen az átgondolt üzleti stratégiákig bármivel nevezhetünk.
- Az ötleteket egy rövid videóban kell bemutatni, amelyet egy rövid leírás kíséretében az Electrolux Ideas Lab verseny weboldalára tölthetünk fel.
- A legjobb 50 ötletet 2016. október 18-án mutatja be az Electrolux, ezek közül a közönség is szavazhat a továbbjutókra.
- A nyertes ötlet megalkotója 10 000 euró összegű főnyereményt vihet haza, és egy utazást nyer Stockholmba, Európa egyik start-up fővárosába, ahol az Electrolux vezetőitől és a legsikeresebb skandináv start-upok megalapítóitól minden segítséget megkap ahhoz, hogy ötletét továbbfejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását is.
- Weboldal: http://www.electroluxideaslab.com/

DeerParade -street art, dámszarvas bika szobor dekorálása

2016. május 7. 

A kiíró kézműves pályázatot hirdet 5 db életnagyságú dámszarvas bika szobor saját elképzelésű dekorálására a X. TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztivál keretein belül.

DeerParade – Street Art kézműves pályázat

2016. május 9. 

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kézműves pályázatot hirdet 5 db életnagyságú dámszarvas bika szobor saját elképzelésű dekorálására a X. TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztivál keretein belül. Jelentkezés: Csoportok, egyének, amatőr és profi művészek, kézművesek is jelentkezhetnek. A jelentkezés egy pályamű beküldésével történik, amit a pályázó saját elképzelése szerint készít el. A cél, hogy a pályamunka minél egyedibb […]

DeerParade - Street Art

2016. május 6. 

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kézműves pályázatot hirdet egy életnagyságú dámszarvas szobor saját elképzelésű dekorálására a X. TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztiválon.

Pályázni kortárs művészeknek és hobby kézműveseknek lehet egyénileg, valamint csoportban is egy-egy elkészített pályaművel, melyen bemutatja tervét a szobor dekorálásáról.

A pályaműveket 2016. május 20-ig kell eljuttatni a Gyulaj Zrt. Tamási, Szabadság u. 27. címére.

A legötletesebb pályaművek elkészítői közül kerül ki az, aki a szobrok egyikén, 2016. június 4-én a X. TRÓFEA Fesztiválon elkészítheti elképzeléseit.


Ajánljuk még ...

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!