Így kell ösztönözni: milliós támogatás a lakosságnak, hogy szuper állapotú és kis energiafogyasztású otthonban éljenek pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Így kell ösztönözni: milliós támogatás a lakosságnak, hogy szuper állapotú és kis energiafogyasztású otthonban éljenek

2023. január 26. 

A kibontakozó energiaválság és a háztartások jelentősen megemelkedő rezsiköltségei miatt a lakóingatlanok energetikai hatékonyságának javítása a közeljövőben kiemelt érdekké vált, mind az ingatlantulajdonosok, mind az állam szempontjából. Mégis, mintha túl kis fényt kapnának az energiahatékonysági beruházások itthon, összehasonlítva magunkat a többi európai országgal. Van felújítási támogatásunk - igaz nincs meghatározva, hogy az fűtéskorszerűsítésre vagy a nappali kissé karcos padlójának a cseréjére megy -, illetve volt fél évig zöld hitelünk, és ott van a napelempályázat is, aminek a sikeressége azon múlik, hogy sikerül-e az EU-s pénzekhez hozzájutni. Mindeközben máshol komoly összegeket, vagy kedvezményes hiteleket kapnak a háztartások az energiahatékony felújításokra. Az MNB Lakáspiaci jelentésében összeszedték, hogy az egyes európai országokban milyen lehetőségek vannak. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése (VP Őshonos in situ 2022-2023) Megnyílt az őshonos ex situ támogatás kötelezettségvállalási időszakának hosszabbítására vonatkozó kérelmek benyújtási határidej… »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!