Innovációs pályázat KKV-k részére a textil, a repülőgépipar területén és / vagy a fejlett gyártási szektorban pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Innovációs pályázat KKV-k részére a textil, a repülőgépipar területén és / vagy a fejlett gyártási szektorban

2022. március 31. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás kis-és középvállalkozások, valamint startupok számára, a textilipar, repülőgépipar, valamint a fejlett gyártási szektor területén, az új, ágazatközi és határokon átnyúló értékláncok létrehozása, validálása és kiépítése érdekében. A pályázat célja többek között a különböző kompetenciák és innovatív megoldások kombinációját igénylő, hosszú távon nemzetközileg versenyképes áruk és szolgáltatások kifejlesztése. A pályázók két finanszírozási program közül választhatnak. Az Úttörő projektek esetében egyénileg vagy konzorciumi formában lehet pályázni, az Orbitális projektek esetében két vállalkozás együttesen nyújthat be pályázatot. A támogatás összege az Úttörő projektek esetében legfeljebb 20.000 EUR, az Orbitális projektek esetében legfeljebb 100.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat az OFA Nonprofit Kft. Fókusz Programjában támogatást nyert szociális szövetkezeteknek, vállalkozásfejlesztési tevékenységek finanszírozására Az NKA is segít a háború elszenvedőinek: 50 millió forint pályázati keretösszeg a kárpátaljai és ukrajnai művészek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!