Keresse fel a MAPI standját az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiálításon pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Keresse fel a MAPI standját az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiálításon

2019. október 16. 

2019. október 16-18. között kerül megrendezésre az AUTOMOTIVE HUNGARY, a 7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás a HUNGEXPO területén. Az AUTOMOTIVE HUNGARY bemutatja a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben megtalálhatók az elektronika, számítástechnika, szoftver-, gép-, műanyag-, üveg-, vegyipar, és kompozit ipar egyes elemei. Az autógyárak részvételén túl kiállítanak az alkatrészgyártók, gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselői, [...] The post Keresse fel a MAPI standját az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiálításon appeared first on MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.. tovább » 

« Megnyílt a pályázati időszak a Kőrösi Csoma Sándor program déli féltekére szóló ösztöndíjaira Módosult az Általános Útmutató az EMVA forrásból finanszírozásra kerülő intézkedésekre vonatkozó Felhívásokhoz c. dokumentum »Ajánljuk még ...Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!