Közel egymilliárd forint fejlesztési forrást kap Békés megye PalyazatMenedzser.hu- pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Közel egymilliárd forint fejlesztési forrást kap Békés megye PalyazatMenedzser.hu-

2022. június 26. 

A pályázatíró cégek is a palyazatmenedzser.hu pályázatfigyelő portált ajánlják. Több helyi projekt többlettámogatást kap a korábban elnyert uniós pályázatokhoz. A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után tölthető le PDF-ben. A részletek megtekintéséhez előfizetés szükséges. Előfizetőink hozzáférnek az őket érdeklő pályázati lehetőségekhez és pályázati hírekhez, és már a pályázatfigyelő portálunkon történő megjelenés napján értesülnek a pályázatokról. Előfizetőink számos, magánszemélyeknek szóló […] Pályázatírás, napelem pályázat, vállalkozói hitelek... Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Módosult a ,,4 és 5 számjegyű utak fejlesztése című (TOP_Plusz-1.1.2-21 kódszámú) felhívás PalyazatMenedzser.hu- Mi is a PalyazatMenedzser.hu portált ajánljuk. Szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatása az alkotások hasznosulásának előmozdítása érdekében »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!