Megjelentek a 2023. támogatási évre vonatkozó sertés állatjóléti támogatási kérelemhez kapcsolódó nyomtatványok pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Megjelentek a 2023. támogatási évre vonatkozó sertés állatjóléti támogatási kérelemhez kapcsolódó nyomtatványok

2022. december 2. 

A sertés ágazat részére nyújtott állatjóléti támogatások feltételeiről szóló 39/2018. (XII. 13.) AM rendelet alapján a sertéstartók vágósertés és tenyészkoca süldő (a továbbiakban együttesen: sertés) tartása során az előírásokon túlmutató állatjóléti kötelezettségvállalás ellentételezésére - az előírtnál legalább 10%-kal nagyobb férőhely; a tartási rendszerben természetes feltétel; a verekedés, kimarás megelőzéséhez szükséges feltételek; az almozás; a megfelelő mikroklíma biztosítására - vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe, amennyiben vállalják a támogatott tevékenység egy éven át történő folytatását. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Online gazdafórum – Beszélgetés Farkas Anitával, az Agrárközösség Kft. hitel-, és biztosítási üzletágvezetőjével Itt a kormány legújabb döntése a Széchenyi Kártya Programról »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!