Megkezdődött a drónos növényvédelmi szolgáltatók támogató ellenőrzési kampánya pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Megkezdődött a drónos növényvédelmi szolgáltatók támogató ellenőrzési kampánya

2022. szeptember 26. 

Támogató szemlékkel segíti a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a permeteződrónos növényvédelmi szolgáltatók jogszabályoknak megfelelő feladatvégzését. A nemrégiben indult ellenőrzések során a hatóság mindenekelőtt a jogszerűség érdekében elvárt feltételekről tájékoztatja a szolgáltatókat. Egyúttal felméri azt is, milyen tipikus hibák és hiányosságok fordulnak elő a munkavégzésük során, illetve mely területeken igénylik az alaposabb hatósági tájékoztatást és segítségnyújtást. […] Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Módosult az ,,Önkormányzatok által vezérelt, a helyi adottságokhoz illeszkedő, megújuló energiaforrások kiaknázására irányuló energiaellátás megvalósítása, komplex fejlesztési programok keretében című (TOP-3.2.2-15 kódszámú) felhívás Társadalmi egyeztetésen a ,,Nemzeti Laboratóriumok létrehozása, komplex fejlesztése című (RRF-2.3.1-2021 kódszámú) felhívás tervezete »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!