Nemzetközi élelmezési díj 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Nemzetközi élelmezési díj 2022

2022. január 28. 

Pályázat nemzetközi élelmezési díj 2022. évi odaítélése céljából, az élelmezési rendszer bármely pontján az élelmiszerek mennyiségének, minőségének, elérhetőségének vagy hozzáférhetőségének növelését elősegítő kivételesen jelentős egyéni teljesítmény elismerésére. Az elért eredmények többek között, de nem kizárólagosan, a következő területeket foglalják magukban: - talaj- és földtudománynövény- és állattudományélelmiszer-tudomány és -technológia - táplálkozás - vidékfejlesztésmarketingélelmiszer-feldolgozás - csomagolás és tárolás - víz és környezettermészeti erőforrások megőrzése - fizikai infrastruktúra - szállítás és elosztás - különleges vagy rendkívüli táplálkozási programok - társadalmi szervezés és a szegénység felszámolása - gazdaság és pénzügypolitikai elemzés és végrehajtásnyilvános érdekérvényesítés Olyan kezdeményezést díjaznak, melyek sok ember életére vannak hatással. További információk a pályázatfigyelőn tovább » 

« GINOP Plusz pályázat falusi vállalkozásoknak Mezőgazdasági termékek promócióját elősegítő tevékenységek támogatása »Ajánljuk még ...Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!