Nemzetközi pályázat női vállalkozóknak, a tudomány és technológia területén elért úttörő tevékenységeik elismerésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Nemzetközi pályázat női vállalkozóknak, a tudomány és technológia területén elért úttörő tevékenységeik elismerésére

2022. július 12. 

Pályázati felhívás női vállalkozók számára Science & Technology Pioneer Award elnyerésére, a tudomány és technológia területén elért úttörő tevékenységeik elismerésére. A pályázat nyitv áll bármely országból és ágazatból származó női vállalkozók számára. A díj olyan egyedi, védett vagy nehezen reprodukálható technológiai vagy tudományos fejlődés köré épülő megoldásokat emel ki, amelyek intenzív kutatást és fejlesztést, hosszú forgalmazási ciklust, nagy tőkeintenzitást és technológiai kockázatot igényelnek. Az első helyezett 100.000 USD, a második és harmadik helyezettek 30.000 USD pénzjutalmat és egyéb nyereményeket kapnak. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat közművelődési tevékenység támogatására Pályázat népzenészek, népzenei együttesek, citerazenekarok koncertjeinek, fellépéseinek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!