Pályázat a jövő otthonáról szóló innovációs versenyben való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a jövő otthonáról szóló innovációs versenyben való részvételre

2022. május 13. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás releváns technológiákkal és nagy potenciállal rendelkező startupok, KKV-k és egyéb vállalatok számára, innovációs versenyben való részvételre, a Kiíróval való jövőbeli együttműködés céljából. Pályázatot az alábbi négy területen lehet benyújtani: új funkciók, tartozékok vagy szolgáltatások a bővíthető készülék számára; a háztartási készülékek és légkondicionáló rendszerek új trendjeit tükröző megoldások; innováció a háztartási készülékek és légkondicionáló rendszerek anyagai, alkatrészei és vezérlése terén; valamint a háztartási készülékek és légkondicionáló rendszerek jövőbeli átalakulása. A 10 finalista lehetőséget kap, hogy nemzetközi csúcstalálkozó keretein belül mutassa be tevékenységét, ahol akár 200.000 EUR befektetést is nyerhetnek. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat kulturális-művészeti projektek támogatására Kitöltési útmutató a VP3-14.1.3-22 kódszámú, kiskérődző állatjóléti támogatás intézkedés elektronikus támogatási kérelem benyújtásához »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!