Pályázat a kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalását célzó projektek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalását célzó projektek támogatására

2022. július 30. 

Pályázati felhívás a kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalását célzó projektek támogatására. A pályázatot konzorciumi formában kell benyújtani, melynek legalább 3 tagja van, amelyek 3 különböző programországban vannak bejegyezve. A különböző kulturális és kreatív ágazatok közötti kereszteződés útján történő alkotás új formáit felmutató projektek, valamint az innovatív technológiákat (pl. virtuális valóság) alkalmazó projektek, továbbá a kultúra, a kreativitás, és a kulturális örökség promócióját, terjesztését és hozzáférhetőségét innovatív módon elősegítő projektek részesülnek támogatásban. A támogatási keretösszeg 1.715.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat oktatási intézményeknek az Egyesült Államokról szóló rendezvények megvalósításának támogatására Keresztényként és jogászként a jövőbe – Tudományos pályázat »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!