Pályázat a legjobb, EU által finanszírozott regionális fejlesztési projektek díjazására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a legjobb, EU által finanszírozott regionális fejlesztési projektek díjazására

2022. április 1. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás az EU által finanszírozott legjobb, innovatív, ösztönző, regionális fejlesztési projektek díjazására. Pályázatot öt kategóriában lehet benyújtani, melyek a következők: helyi vállalkozások versenyképességének növelése a digitális világban; zöld és ellenálló közösségek városi és vidéki környezetben; befogadó és a diszkriminációellenes fellépés támogatása; zöld, fenntartható és körkörös élelmiszer-rendszerek támogatása a városi területeken; a zöld mobilitás fokozása a régiókban: a vasút éve. Olyan projektekkel lehet pályázni, melyeket teljes mértékben végrehajtottak, vagy kellő mértékben előrehaladottak és eredményeket tudnak felmutatni. A győztes projektek kategóriánként 5.000 EUR értékű média-együttműködést kapnak. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat KKV-k részére, az USA piacaira történő belépést elősegítő programban való részvételre Pályázat nagykereskedelmi, gyártó és kereskedelmi cégeknek, kereskedelmi marketingkampányok elismerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!