Pályázat a szegénység csökkentését célzó innovációs megoldások fejlesztésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a szegénység csökkentését célzó innovációs megoldások fejlesztésének támogatására

2022. május 22. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás társadalmi vállalkozások, profitorientált vállalatok, nonprofit szervezetek, kormányzati szervek, nemzetközi szervezetek, kutatóintézetek és innovátorok számára, a szegénység csökkentését célzó innovációs megoldások fejlesztésének támogatására. A pályázat keretében olyan projekteket támogatnak, amelyek a szegényekre összpontosítanak; újszerű megközelítést alkalmaznak; javíthatnak a jelenlegi megoldásokon; potenciális hatásuk bizonyítékokkal alátámasztott; széles körben alkalmazhatóak számos különböző környezetben; lehetőségük van arra, hogy emberek millióit elérjék; készen állnak a befektetésre; illetve új ismereteket fognak generálni arról, hogy miként lehet csökkenteni a szegénységet. A pályázat keretében háromféle támogatást lehet elnyerni a projekt kidolgozottságától függően. A támogatás összege pilot projektek esetében legfeljebb 250.000 USD, a már tesztelt és átmeneti fázisban lévő projektek esetében legfeljebb 2,3 millió USD, a kipróbált és működőképes projektek esetében legfeljebb 15 millió USD. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat az EUREKA programban való magyar részvétel támogatására Családbarát Hely – Pályázat Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltató Hely védjegy elnyerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!