Pályázat a visegrádi országok területén működő szervezetek együttműködési projektjeinek megvalósítására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a visegrádi országok területén működő szervezetek együttműködési projektjeinek megvalósítására

2022. január 27. 

Pályázati felhívás a visegrádi országok területén működő civil szervezetek, önkormányzatok, iskolák, felsőoktatási intézmények, kutatási és tudományos szervek, közintézmények és innovatív vállalkozások számára, együttműködési projektjeik megvalósításának támogatására. Pályázatot az alábbi témákban lehet benyújtani: kultúra és közös identitás; oktatás és kapacitásépítés; innováció, kutatás és fejlesztés, vállalkozásfejlesztés; demokratikus értékek és a média; közpolitika és intézményi partnerség; regionális fejlesztés, környezetvédelem és turizmus; valamint társadalmi fejlődés. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 18 hónap. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Európai uniós pályázatok a mezőgazdasági termékek promócióját elősegítő tevékenységek támogatására (Egyedi programok támogatása) Európai uniós pályázatok a kulturális örökség megőrzéséhez kapcsolódóan »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!