Pályázat a zenei szektor fellendítését elősegítő tevékenységek tervezésére és tesztelésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a zenei szektor fellendítését elősegítő tevékenységek tervezésére és tesztelésére

2022. április 5. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívása a zenei szektor fellendítését elősegítő tevékenységek tervezésére és tesztelésére, a COVID-19 világjárvány okozta válságból való mihamarabbi kilábalás és a zenei ökoszisztéma fenntarthatósága érdekében. Pályázatot az alábbi témákban lehet benyújtani: a zeneipar, különösen az élő fellépők, a fesztiválok és a turnék környezetbarátabbá tétele; a digitális zenefogyasztáshoz, terjesztéshez és promócióhoz való alkalmazkodás; valamint a zenében rejlő lehetőségek jobb kihasználása a szolidaritás, az aktív polgári szerepvállalás és a társadalmi kohézió erősítése érdekében. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 10 hónap. A támogatás összege kategóriánként eltérő, de legfeljebb 55.000 EUR lehet. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« HIPA “Év Befektetője 2021” Gála – idén is ügyfeleink társaságában ünepeltük a díjazottakat Pályázat baromfi- és sertéstartó telepek járványvédelmi rendszereinek fejlesztésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!