Pályázat a zöld átállást elősegítő áttörő innovációk, technológiák fejlesztésének és elterjedésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a zöld átállást elősegítő áttörő innovációk, technológiák fejlesztésének és elterjedésének támogatására

2022. május 23. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás a zöld átállást elősegítő, jelentős gazdasági, versenyképességi és foglalkoztatási előnyökkel rendelkező áttörő innovációk, technológiák fejlesztésének és elterjedésének támogatására. Pályázatot az alábbi területeken lehet benyújtani: magasabb szintű tiszta energiaátalakítás és -felhasználás; az iparágak szén-dioxid mentessé tétele; energiahatékonyság és biztonság az épített környezetben; zéró kibocsátású mobilitási megoldások minden közlekedési mód számára; klímasemlegesség a földhasználatban az éghajlatváltozással szembeni ellenálló képesség növelése érdekében; víz-, gáz- és beltéri levegőgazdálkodási/monitoring rendszerek fejlesztése; valamint zöld digitális technológiák az energiarendszerek integrációjának fokozására. Pályázatot KKV-k és magánszemélyek nyújthatnak be. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Európai uniós pályázat rendkívül innovatív induló vállalkozások, KKV-k és magánszemélyek részére, új technológiák, úttörő megoldások és áttörést jelentő innovációk fejlesztésének támogatására Európai uniós pályázat légiipari kutatási, fejlesztési, innovációs tevékenységek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!