Pályázat az Európa helyreállítása érdekében indított közös klaszterkezdeményezések program céljainak megvalósítására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat az Európa helyreállítása érdekében indított közös klaszterkezdeményezések program céljainak megvalósítására

2021. október 6. 

Pályázati felhívás állami és magánszervezetek számára, közös klaszterkezdeményezések megvalósításának támogatására Európa helyreállítása érdekében. A pályázat célja többek között az EU ipari ökoszisztémái ellenálló képességének javítása az értékláncok közötti kapcsolatok fejlesztése révén, kapacitásépítés a stratégiai autonómia növelése érdekében, a zöldebb és digitálisabb gazdasággá való átalakulás megerősítése, a munkaerőképzés és átképzés elősegítése, valamint a globális ellátási és értékláncokhoz való hozzáférés újbóli összekapcsolása és fellendítése. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A kiíró úgy véli, hogy 1,4 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának támogatására Pályázat jelent meg a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!