Pályázat az Európai Digitális Innovációs Központok hálózatának kialakítására - Pályázatfigyelő pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat az Európai Digitális Innovációs Központok hálózatának kialakítására - Pályázatfigyelő

2022. június 21. 

Pályázati felhívás Európa minden régiójára kiterjedő Európai Digitális Innovációs Központok hálózatának kialakítására, a szándéknyilatkozatok alapján kijelölt jelölt szervezetekből. A pályázat célja az EDIK-ek hálózatba szervezése egymással és a Digitális Európa programban kiválasztott más projektekkel, amelyek a nagy teljesítményű számítástechnika, a mesterséges intelligencia, a kiberbiztonság és a fejlett digitális készségek terén fejlesztik a kapacitásokat, és felgyorsítják ezen technológiák legjobb felhasználását. Pályázatot önállóan és konzorciumi formában is be lehet nyújtani. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A kiíró úgy véli, hogy 1-3 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához. A pályázati kiírás nyelve angol. Tízből kilenc pályázatíró ezt a pályázatfigyelő portált ajánlja. tovább » 

« Pályázat az Erasmus+ programban részt vevő szervezeteknek tréning programokon való részvételre - Pályázatfigyelő Gazdasági társaságok is pályázhatnak elektromos gépjárművekre - Tízből kilenc pályázatíró ezt a pályázatfigyelő portált ajánlja »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!