Pályázat az Európai Örökség Napok eseményhez kapcsolódó történetek beküldésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat az Európai Örökség Napok eseményhez kapcsolódó történetek beküldésére

2021. november 25. 

Pályázati felhívás az Európai Kulturális Örökség Napok rendezvényszervezői, az Európai Örökség Díj/Europa Nostra Díj nyertesei, valamint az Európai Örökség címre jelölt helyszínek számára, az Európai Örökség Napok eseményhez kapcsolódó történetek beküldésére. A pályázat célja többek között az emberek ösztönzése az európai kulturális örökséggel való foglalkozásra és az európai közös térhez való tartozás érzésének erősítése; az örökséggel foglalkozó közösségek azonosítása és támogatása; a közösségek jutalmazása erőfeszítéseikért, és bátorításuk történeteik továbbfejlesztésére; valamint közösségek, az Európai Örökség Díj/Europa Nostra Díj nyertesei és az Európai Örökség címre jelölt helyszínek további motiválása az Európai Örökség Napokon való részvételre. A sikeres pályázók 10.000 EUR támogatásban részesülnek. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat a fiatalok igazságos átmenettel kapcsolatos tevékenységekben való részvételének támogatására Pályázat közösségi és gazdasági testvértelepülési programok és együttműködések támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!