Pályázat civil szervezetek 2022. évi szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására (1-2) pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat civil szervezetek 2022. évi szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására (1-2)

2021. október 4. 

A közművelődés, a tudomány és kutatás, audio- és telekommunikáció, informatika, elektronikus hírközlés, szakképzés és felnőttképzés, ismeretterjesztés, fogyasztóvédelem, a település- és közösségfejlesztés, kulturális tevékenység területén működő civil szervezetek, társadalmi párbeszéd, a nők és férfiak esélyegyenlőségének védelme területén működő civil szervezetek pályázhatnak működési költségeik, vagy szakmai programjaik és működési költségeik támogatására. A támogatás összege működési költségek támogatása esetében 200.000 - 3.000.000 Ft, szakmai programok és működési költségek támogatása esetében 350.000 - 3.500.000 Ft. tovább » 

« Európai uniós pályázat a szociális gazdaság támogatására a KKV-k rugalmasabbá tételének érdekében Pályázat ifjúsági tanfolyamok, továbbképzések, rendezvények, táborok megvalósításának támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!